BIOGENESIS FERTILITY CENTER (33)
Raspunsuri - Pagina 15
catalinaexl spune:
anne`mary eu inca iau prednison si am inteles ca vom lua cam pana la 3 luni. Am mai ramas doar cu prednisonu si aspenterul, cylon-ul il opresti cand se confirma sarcina la prima eco parca dar intreab-o pe maria ca sa fii sigura. In legatura cu sarea eu nu prea am tinut sa nu mananc sarat dar nici prea multa nu fol ca mie imi gateste mamaia si ei mananca cu sare putina. Dar am fost sa imi fac niste analize si un control si cardiologul pt ca aveam tensiunea cam mica (asa patesti la sarcina din cate am inteles) mi-a recomandat sa manac mai sarat chiar daca i-am spus ca iau prednison a zis ca doza e foarte mica. Mai intreab-o si tu pe Maria si vezi ce iti mai zice.
sper spune:
Fetelor de ce vi s-a recomandat prednison? Aveti probleme imunologice?
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012
anne`mary spune:
Sper, nu stiu de ce iau prednison. Mi l-au prescris din ziua punctiei pana in prezent si.... nu stiu pana cand.
catalinaexl spune:
Prednisonul , din cate stiu eu, il iau toate fetele care fac FIV la biogenesis face parte din tratamentul de sustinere. Practic el nu lasa sistemul imunitar sa atace embrionul in cazul in care il percepe ca pe ceva strain, ca practic embrionul este jum din tine jum din sot. Asta a fost explicatia data atunci cand am intrebat da ce il luam.
filipac1979 spune:
felicitari anne mary!!!
prednisonul se ia intr-adevar pt ce a zis catalina dar poti manca sarat. la fel eram si eu anul trecut disperata ca nu puteam manca fara sare si fetele de aici mi-au zis ca e mica doza si nu are treaba.acum sa nu exagerezi.
sarcina usoara in continuare fetelor
ingeras26a spune:
Anne, felicitari! asteptam vesti ff bune. Sa fie cati iti doresti tu!
Prednisonul si eu l-am luat pana la 3 luni si am mancat sarat in tot acest timp...
sper spune:
Multumesc pentru raspuns Toate luati 10mg de prednison timp de 3 luni? Chiar daca aveti mutatii de trombofilie? (am citit ca se bat cap in cap) Cand incepeti administrarea si cu ce doza?
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg, Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012
anne`mary spune:
fetelor. Cyclen-ul pentru ce-l luam? Si pe ce perioada? Catalina l-a oprit dupa confimarea eco, dar mie nu mi l-au intrerupt. Miercuri am programare pentru eco. Imi doresc din suflet sa se vada 2...desi ceva imi spune ca sunt 3.
Sper, eu am inceput prednison imediat dupa punctie (prelevarea ovocitelor), 2 tablete pe zi
dandanutz spune:
fetelor felicitari si sa aveti sarcini usoare...eu scriu la alt subiect dar vroiam sa va spun ca eu am o prietena tot cu tripleti la aceeasi clinica ,se pare ca au mana buna cei de aici ca numai tripleti ies...sa fiti sanatoase si sa duceti sarcina cu bn ...tripletii prietenei mele au deja 4 luni si sunt niste draguti 2 baieti si o fetita...
va pup si bafta...