BIOGENESIS FERTILITY CENTER (33)
Raspunsuri - Pagina 14
catalina2307 spune:
anne mary - felicitari si sarcina usoara. Eu as spune ca analizele tale arata f bine iar IGg nu trebuie sa te ingrijoreze. Sunt anticorpii prezenti, deci ai intrat in contact cu virusul. Nu mai imi maintesc exact dar in functie de cat este val. IGg se stabileste cam cand s-a intamplat.
Sper sa nu vorbesc tampenii.
Oricum esti bine, sunt convinsa ca este o sarcina multipla. Gandeste-te ce s-ar fi intamplat daca ar fi fost mai "organizati" .
Noi iar cu muci.......
diancic2002 spune:
anne mary felicitari, ma bucur mult pentru tine
Cu toate ca nu mai postez, tot va citesc zilnic, acum ma pregatesc pt FET pt aprilie, sper sa fie cu mai mult noroc data asta... va pup
elly_me spune:
Anne- felicitari .. eu cred ca sunt cel putin 2 bb...
Vineri era ziua 12 de la ET- si beta 191 ... sigur nu ai doar un bb.
Ai grija de tine ...
Nu te stresa - e bine sa te duci la un dr. care sa-ti urmareasca sarcina .. si iti va explica ce-i cu CMV- ul..
Eu nu cred ca-i nk grav ... asa ca stai linistita si bucura-te...
Nu te gandi la prostioare ....
Ai un progesteron ff bun ... sa-ti sustina 3 bbei
..mergi la un dr..
Si poate pe 25-26.02 resesti sa ajungi la Buc. la dr.D.
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
anne`mary spune:
buna fetelor. multumesc pt felicitari si urari. Azi am fost la bucuresti. Am facut un alt hcg si o ecografie abdominala. La eco dl dr a zis ca se vede sigur un embrion si parca il vede si pe al 2-lea. Sarcina fiind f mica nu se poate edea cu certitudine. Sapt viitoare mai facem un eco. Va pupicesc pe toate
catalinaexl spune:
anne`mary FELICITARIII ma bucur tare mult pentru tine. Si eu cred ca ai mai multi. Primul meu beta la 14 zile a fost 99,6 si la o eco pe care o facusem pt hiperstimulare sa vazut tot unu dar au fost intr-un final. Nu am vrut sa te fac sa te sperii in legatura cu hiperstimularea ci doar sa te atentionez, dar daca zici ca ai scazut in greutate nu cred ca ai probleme. Sarcina usoara si bebei sanatosi. Eu merg la eco miercuri deabea astept sa ii vad pe aia mici.
catalinaexl spune:
marinalina48 ce faceti ? Te tin bebeii ocupata? Mai scrie-ne si noua ceva ca eu una sunt tare curioasa cum e viata de mamica de tripleti. Poate ma ajuta si pe mine Dumnezeu sa fie totul bine si sa fiu si eu mamica de tripleti si tare curioasa sunt ce ma asteapta. Sper sa fie totul bine si sa fiti sanatosi.
anne`mary spune:
te asteptam cu vesti bune catalina. La ce dr te duci? Pe cine ai ales? Mie mi-a placut de dr Voichitoiu, sotul dnei care ne-a monitorizat pe timpul stimularii. Mie , la cerere, mi-a facut eco abdominal si sincer ma asteptam sa ma critice sau sa insiste cu transvaginala. Dar nu a facut-o ci chiar a fost foarte bland cand mi-a facut eco. Maria mi-a spus ca e f bun dar pe internet nu gasesti nicio parere despre el. Este de la polizu. Tu pe cine ai ales/?
Multa sanatate tie si bebeilor
catalinaexl spune:
Pe mine m-au trimis fetele de la biogenesis cand am facut hiperstimularea la Medsana la dr Zguri Alezandru. Cand a venit dr D in tara prima data dupa beta pozitiv i-am cerut parerea ce sa fac daca sa raman la dr Zguri sau imi recomanda pe altcineva si mi-a spus sa raman cu toata increderea la el ca este foarte bun si comunica foarte mult cu dr D. Teoretic il am si pe dr D . Dr Zgurii nu lucreaza cu nici un spital public dar ma asigurat ca sunt foarte multe spitale private in Romania care sunt mai bine dotate decat cele publice si mi-a mai spus ca daca va fi cumva nevoie sa merg la un spital public are la cine sa ma indrume. Asa ca am ramas la el, ajuta foarte mult si faptul ca vb greaca, se poate intelege si sotul mai usor cu el.
anne`mary spune:
merci pt raspuns. Pe 24 o sa ma intalnesc cu dr D si vad ce ma sfatuieste. Spune-mi te rog, pana cand ai luat tratamentul? Eu in continuare iau 2 tb prednison/zi, 1 aspenten, 3 Cyclo si 800 mg de utrogestan. Maria i-a transmis rezultatele mele si nu m-a sunat sa-mi comunice modificari in medicatie... dar m-am saturat de prednison...vreau si eu o ciorba de brocoli, paste cu branza dar nu am voie sarat.