BIOGENESIS FERTILITY CENTER (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

fetelor ce m-am enervat azi. Vineri am fost la Med Center pt beta hcg. Rezultatul trebuia sa vina in 4 zile lucratoare care, dupa calculul meu, ar fi trebuit sa fie azi. Cand am sunat mi s-a spus ca abia s-au apucat de analizele mele pentru ca vineri nu se pune iar sambata e inchis (clinica e deschisa si automat m-am gandit ca si laboratorul lucreaza sambata). Mi s-a ridicat tensiunea. "probabil joi" a fost raspunsul lor la intrebarea cand sunt gata. Nu-mi vine sa cred JOI???? Pe acelasi rationament analizele de luni sunt gata vineri iar cele de miercuri sunt gata marti. Astia isi bat joc de mine? Le-am repetat si repetat cat sunt de importante rezultatele astea pt mine si ei, nonsalanti, imi spuneau ca in 4 zile lucratoare sigur sigur sunt gata.
Am vb cu maria. Ce putea sa mai zica fata?

Catalina nu stiu exact ce este hiperstimularea. Banuiesc ca apare atuni cand produci multi foliculi . Eu am avut 8 foliculi si aia mititei. Toti erau "nemultumiti" ca erau putini si cresteau greu. Nu mi s-a pomenit de aceasta hiperstimulare. Poate ar trebui sa-mi fac un eco? preventiv. Sarcina nu s-ar vedea dar semnele hiperstimularii s-ar observa? Tu ce faci? Cum te simti? Pe cand urmatoarea eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

buna si de la noi.
in primul rand la multi ani puiuti de tokyo, nutica si ingeras.va vine sa credeti ca au 4 luni?
grasanul meu azi e marait, am facut ieri vaccinul de 4 luni.n-a facut febra, nu i-am pus nici paractamol preventiv. azi pe la 12 avea 37,6 -37,8 masurata rectal.nu ii pun nici acum nimic pt ca eu zic ca nu e febra. o sa mai vad diseara.in rest suntem bine, ne-am saturat de stat in casa, dar or veni si vremuri mai calduroase.
anne mary, e inadmisibil sa dureze atat rez. ce ghinion pe tine sa nimeresti o asemenea vreme si sa nu poti merge la buc. dar sigur esti insarcinata. cu hiperstimularea nu stiu ce sa zic, trebuie intrebata maria dar in principiu burtica mare o ai de la stimulare. inca vreo luna doua va mai fi asa.mie burtica de gravida mi s-a vazut pe la 5 luni.

Mergi la inceput

merci filipac pt explicatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Anne- ai mare grija cu hiperstimularea (desi popate nu ai .. ar fi ff bine sa nu fie).
Eu cand am inceput tratam. mi-a fost ff frica de hiperstimulare .. deoarece am si ovare MPC ...
Dupa ET mi-au facut analiza o zi da - una nu ... si m-au pus sa ma masor in talie zilnic si sa notez cat am .. si sa ma si cantaresc ...

Sarcina nu se observa imediat ...
Masoara-te si cantareste te in urmatoarele zile ...

Nu prea stiu "cu ce se mananca " hiperstimulare .. stiu doar ca eram predispusa ... si am consumat ff mult lapte in timpul stimularii si dupa - 1l/zi..
Am inteles ca este ff bun ...mai citeste ce tb sa consumi pe net .. parca oua ...

Inca nu se stie daca ai .. sper sa nu ai hiperstimulare ...

Si incearca sa stai calma .. poate reusesti sa ajungi si in Buc .. pe 24-27.02 cred ca va veni dr.D ... atunci iti va face si eco probabil ...

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

Mergi la inceput

aBuna elly. Ce mai faci?
De cantarit ma cantaresc zilnic si continui sa slabesc. Am slabit aproape 5 kg in 4 saptamani. De masurat in talie nu mi-a spus nimeni sa o fac, dar e bine de stiut.
te pup. Ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nutzyca spune:

annemary daca imi permiti sa te intreb...ceva simptome ai?dupa parerea mea esti graviduta 99 la suta,eu am facut testul in a saptea zi dupa et si a iesit slab pozitiv si ac am un bebe de 4 luni...imi permit sa te FELICIT,o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Anne eu sunt f bine - mai puternica si obtimista ca niciodata ...
Nu ma darama pe mine un fiv ratat ...
Merg mai departe .. poate voor mai fi si altele ... dar si cand mi-o reusi ... se vor prinde 3

Eu cred ca te consumi ff mult .. incearca sa te relaxezi ..
Nu te mai supara pe medCenter.. asteapta rezultatul la beta si apoi vorbesti cu Maria ..
.. eu cred ca o sa ai 2 ...

Te asteptam cu rezultatul ...

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

Mergi la inceput

nutzi poti sa-ti permiti sa ma intrebi ce vrei . Nu prea am simptome. Doar gaze si constipatie. Sani s-au marit din timpul stimularii iar acum nu-mi dau seama daca sunt mai mari.

Elly, iubita fata, ma bucur sa aud vesti de la tine.

Evrica!!!! Am analizele.
Vineri aveam hcg 191 iar luni 695.

ESTRADIOL 6687.9 pmol/L -
PROGESTERON 224 nmol/L -
PROLACTINA 381.9 mIU/L 64.0-395.0

progesteronul este f mare. In primul trimestru valori normale maxim 128 nmol/L iar eu am 224. Prolactina mi se pare mica. Este intre valorile normale dar in timpul sarcinii el creste si ar fi trebuit sa fie mai mare, nu?

Ce ziceti de analizele mele?

Mergi la inceput

acum ca ma uit mai bine observ ceva. rezultatele pentru:

CMV anticorpi IgG 29.4 U/mL <=4.99
CMV anticorpi IgM 0.43 <0.9

igG nu e in valorile normale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nutzyca spune:

FEKICITARI,acum ai grija de tn si fereste te de frig,papa sanatos si fara stres,o sarcina fara probleme,usoara si la termen

Mergi la inceput