BIOGENESIS FERTILITY CENTER (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

catalina, o sa ai 3 bebei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinaexl spune:

Da am zis cu cateva posturi in urma, inainte sa incepi tu sa scrii. Acum deja sunt maricei si burta a inceput sa se rotunjeasca. Deabea astept sa aflu ce sunt!

Mergi la inceput

ma bucur sincer pt tine. Sper sa ai o sarcina usoara, fara complicatii si sa ai 3 bebei frmusi si sanatosi

Pana cand te-au monitorizat cei de la biogenesis?

Eu maine ar fi trebuit sa ajung pt al 2lea beta, dar vremea nu-mi permite. Nici miercuri nu cred ca ajung, spre ghinionul meu. Primul eco l-ai facut la biogenesis? Dupa cat timp?

Ai grija de tine si de cei 3 bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Catalina- Anne - Ingeras - va multumesc ff mult pentru suport ..
Nu sunt suparata.
Am fost putin cand am facut destul de urina si am vazut ca-i nagativ ...
Sunt ff cerebrala si puternica ... asa ca deja s-a-ncheiat acest capitol ..
Si merg mai departe .. insa fac o mica pauza deoarece tratamentul mi-a dereglat ff rau hematoritul si nu as vrea sa ma joc cu sanatatea mea ...

Voi cotinua cateva luni cu tratamente naturiste .. sper sa incep si acupunctura .. apoi incerc din nou ...

Sunt din ce in ce mai ambitioasa ..
Dupa 7 ani de chinuri, incercari , operatii ... nu pot renunta ...
M-am obisuit cu acest mod de viata ...
Dar cum orice invat are si dezvat ... eu abia astept sa ma dezvat.

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

elly me - imi pare nespus de rau....ce pot spune....putere multa!

anne mary -nu ai primit rezultatul la beta?

Mergi la inceput

Elly iti suntem alaturi. Imi place puterea, optimismul si ratiunea ta. te pup dulce

Catalina eu nu pot ajunge la bucuresti din cauza vremii. Analizele le fac in buzau unde nu exista niciun laborator care sa dea rezultatul in aceasi zi . Inca nu am rezultatul de vineri. Azi dimineata, in ziua 16 de la fertilizare, testul de sarcina s-a inrozit instantaneu. Ma omoara asteptarea, dar nu am ce face...buzaul e izolat.

Acum am sa va spun ceva, dar sa nu radeti de mine. In ultimii 4 ani, cu toate tratamentele facute, eu am cam luat in greutate. Pt prima oara in viata mea am facut o burtica. Dar o burtica nu f mare si pufoasa. Azi, am observat ca burta mea e foarte tare. Oare imi joaca imaginatia feste? Sau o fi de la endometrul ingrosat? Mi se pare? Ati observat si voi asta? Sunt doar 16 zile de la fecundare...

O seara buna fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nutzyca spune:

buna seara,chiar daca nu mai postez sau intru rar sa stiti ca nu am uitat de voi,nici nu am cum mai ales ca luna asta s a facut un an decand ne impartaseam sent de bucurie a micutilor ce lua viata in pantecul nostru,decate ori intru si citesc ma cuprind emotiile inceputului meu..retraiesc acele sentimente,chiar daca eram pline de griji erau cele mai p[lacute senzatii,acum sunt si mai placute avand micutii langa noi,cel mai mare si mai frumos dar de la d zeu e un copil
filipac,ingeras si tokyo si fetelor care mai erau,va multumesc ca mi ati fost alaturi,ca m ati incurajat si sprijinit in toate acele momente,sa aveti ingerasii sanatosi sa creasca mari frumosi sa ne umple vietile de bucurii si noi ca parinti sa fim sanatosi ptr a le fi aproape pe parcursul vietii lor,la multe lunite si la multi ani

Fetelor ce asteapta beta,va doresc un beta mare si sa aveti in pantecul vostru cel putin un ingeras care sa va umple vietile de bucurie,mult succes si fetelor ce urmeaza tratamentul ptr stimulare s mearga toate bine si sa aveti rezult asteptate
va urez o seara placuta si sufleteste va sunt alaturi fiecareia la fiecare pas pe care il faceti in a va implini dorinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui nutzyca

buna seara,chiar daca nu mai postez sau intru rar sa stiti ca nu am uitat de voi,nici nu am cum mai ales ca luna asta s a facut un an decand ne impartaseam sent de bucurie a micutilor ce lua viata in pantecul nostru,decate ori intru si citesc ma cuprind emotiile inceputului meu..retraiesc acele sentimente,chiar daca eram pline de griji erau cele mai p[lacute senzatii,acum sunt si mai placute avand micutii langa noi,cel mai mare si mai frumos dar de la d zeu e un copil
filipac,ingeras si tokyo si fetelor care mai erau,va multumesc ca mi ati fost alaturi,ca m ati incurajat si sprijinit in toate acele momente,sa aveti ingerasii sanatosi sa creasca mari frumosi sa ne umple vietile de bucurii si noi ca parinti sa fim sanatosi ptr a le fi aproape pe parcursul vietii lor,la multe lunite si la multi ani

Fetelor ce asteapta beta,va doresc un beta mare si sa aveti in pantecul vostru cel putin un ingeras care sa va umple vietile de bucurie,mult succes si fetelor ce urmeaza tratamentul ptr stimulare s mearga toate bine si sa aveti rezult asteptate
va urez o seara placuta si sufleteste va sunt alaturi fiecareia la fiecare pas pe care il faceti in a va implini dorinta

cum sunteti, bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nutzyca spune:

ingeras suntem foarte bine,am facut 4 luni ac 2 zile si ne dezvoltam conf graficului,la 3 luni avea 5.680 si 62,5cm,poimaine mergem la vacc de 4 luni si masuratori,ac o sapt am inceput cu fructe pasate si seara 50ml de cereale iar de ieri am bagat si supica la ora 14...am inceput diversificarea de capul meu nu la sf medicului,dar atat ii voi da pana la 8 luni dupa care adaugam si piept de pui la supica asta pana la un an dupa care mai vedem,am inceput sa o lum dea busilea ff putin dar incet progresam,am mai lasat contul de FB odata si o voi lasa din noi ptr cele ce vor sa ne vada,ELENA NUTICA BARLA,as vrea sa va vad si eu micutii daca aveti un cont FB daca se poate...v pup si aveti grija de voi si de micuti
O zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinaexl spune:

anne`mary nu cred ca se mereste burta de la sarcina asa repede. Eu dupa cum sti cu trei si deabea acum la 9 saptamani a inceput burtica un pic sa se rotunjeasca. Daca se mai mareste vb cu cineva de la clinica poate te trimit sa faci niste analize sa nu cumva sa faci hiperstimulare ca mine. Nu e ceva de ingrijorat dar ar trebui sa fi atenta. Eu am facut prima eco in alta parte, daca se poate numi prima, ca avand hiperstimularea am facut de la 14 zile eco foarte des. Din cate stiu eu se face cam la o luna dupa et la biogenesis, daca imi aduc bine aminte . Dupe prima eco ar trebui sa iti gasesti un doctor care sa te ia in evidenta si sa te monitorizeze pt ca cei de la biogenesis teoretic au facut tot ce trebuiau, dar te vor ajuta intodeauna cu raspunsuri la intrebari.

Mergi la inceput