Disneyland Paris - 6 -

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Cine stie care este diferenta intre camera standard si camera Admiral Flor din Newport Bay Club?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Micky, eu nu am stat la Newport Bay. Am stat insa la Sequoia Lodge si mi s-a parut ca nu merita diferenta de pret fata de Santa Fe.

Cu diferenta de bani poti sa-ti iei bilete la spectacolul cu Buffalo Bill. E scump dar eu zic ca merita fiecare banut. Poti sa-ti mai iei o masa cu figuri Disney. E putin altfel decat la intalnirile din parc. Adica personajele au mai mult timp pentru copii, se joaca cu ei, danseaza. Fiul meu avea o sabie de pirat si Mickey i-a luat-o si a fugit cu ea si apoi s-au luptat. Si a fost fericit. (Nu am abordat problema daca fiul meu, la cei 7 ani ai lui stie ca Mickey este o persoana costumata. Cred ca stie dar prefera sa faca abstractie de asta, ca si mine). Ar mai fi ascensiunea cu balonul, schimbul de insigne (care iar este o distractie uriasa pentru copii)...Parerea mea este ca exista foarte multe lucruri la Disneyland care distreaza mai mult copilul decat un hotel cu mai multe stele. ("Strugurii sunt acri"?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

In legatura cu transferul Beavais-Disneyland si inapoi: inainte de a pleca, in ianuarie, am cautat pana am ametit. Nici eu nu am inteles diferentele de pret, erau si tranferuri de 200 si chiar 300 euro (un drum). Eu nu am gasit mai ieftin de 120 euro un drum (pe mine ma interesa doar la dus). De fapt, pe site era 100 euro dar apoi mi-au scris pe mail ca e vorba de 120 (noi eram 2 adulti, 2 copii si un bebe). La altii am citit ca asteapta o ora si apoi "vom face tot posibilul sa va asiguram transferul" ceea ce mie nu mi-a sunat tocmai bine.

Altii mi-au cerut sa platesc inainte.

De fapt nu am gasit la 120 euro si sa-mi si convina conditiile.

Una peste alta, eu am renuntat. Am mers la dus cu autobuzul VEA. Cel despre care scrie ca face 3 ore. Nu a facut 3 ore. Adica noi am aterizat la 10.30, autobuzul era la 11.15, parca si noi la ora 14 fix eram in parc (e drept, nu am primit camerele, doar biletele de intrare in parc; am lasat bagajele in camera de bagaje). A costat 96 de euro.

La intoarcere am mers cu RER + metrou + autobuz. A costat ceva mai putin, dar nu mult mai putin si a fost mai complicat. Dar la ora aceea nu era VEA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micky2007

Fetelor imi spuneti si mie daca se merita sa platesc o diferenta de 330 euro pentru Hotelul Newport Bay Club comparativ cu Santa FE?

Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian - 4 mai 2009

POZE Disneyland 2010

Micky, eu am fost la amandoua. Daca diferenta de pret merita, depinde de tine. Noi am fost de fiecare data cu oferte de exceptie, insa daca nu ar fi oferte sau daca era un an foarte scump ca acum (20 ani de Disneyland, cred ca de aceea preturile au explodat asa), nu as fi platit diferenta.
Mie, in acel moment, mi-a meritat diferenta si cu Newport Bay Club(o luasem si pe mama, eram mai aproape de parc, ceea ce pentru ea conta, ceva mai mult lux si, pentru ca nu se stie cand ea va mai accepta sa vina cu noi la DL am vrut sa fie o experienta nemaipomenita, asa a si fost). La Newport Bay Club e micul dejun mult mai luxos, daca ai camera in Admiral Floor poti sa iei micul dejun separat (nu am facut-o pentru ca se putea doar de la ora 8 si noi la ora aceea eram in parc deja), ai roomservice(noua ne-a picat bine, mancam de obicei seara in hotel, calitatea era de restaurant de lux, preturile moderate, evident nu puteai sa alegi decit 2-3 feluri de supa, cateva salate, burger cu cartofi prajiti, dar de restaurant, nu de fast food). Pentru 10 euro(parca, nu am folosit) ti se aducea micul dejun la camera dimineata...

Santa Fe e insa mai mult decit ok, micul dejun e decent, in 15 minute ajungi cu autobuzul, nu pot sa spun ca acolo nu ne-am simtit minunat... oricum, noi ne simtit minunat in fiecare hotel, le-am incercat pe aproape toate.... uite in aprilie mergem la Kyriad, care nu e chiar dintre hotelurile Disney, dar are si el autobuz gratis spre DL, in 15 minute ajungi. Acolo am mai dormit o noapte inainte si o noapte dupa ce am fost anul trecut la Disneyland Hotel, si si acolo ne-am simtit minunat, mi se pare peste nivelul lui SantaFe, sigur micul dejun... si distanta fata de parcuri e cam la fel...

Mie diferenta cea mai mare mi s-a parut, evident, intre Disneyland Hotel si toate celelalte... foarte luxos, mancarea nemaipomenita, si, cel mai important, aproape in continuu plin de figuri care au timp sa danseze, vorbeasca, se joace cu copiii.... a fost de vis! Si norocul nostru ca in septembrie sa avem doar zile senine cu 30 grade....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Fomalhauti si iris multumesc frumos pentru raspunsuri. Dar tot nu stiu ce sa fac. Este drept ca sunt un pic mai pretentioasa am copiii prea mici si vreau sa fie totul ca la carte.
Iris poti sa ma anunti si pe mine cand mai gasesti oferte cu 50% sau pe acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanailincam
Pe site-ul recomandat de Vali02, la 3 persoane era 120 Euro. Oare imi scapa ceva?

Eu am socotit asa pentru un dus:
drum clasic, Beauvais-Paris-DL= 22 euro x 3 persoane = 88 euro
drum cu shuttle: costa 120 euro, cu reducere a costat 110 euro.
Mai era un shuttle shared la ore fixe dar nu este ok cu ora la care soseste avionul.

Pentru diferenta de 22 euro=110-88 am pus de la mine asa: 22 euro = traseul direct + lasat fix in fata hotelului + timpul mai scurt petrecut pe drum + trambalat bagaje doar pana la masina&in hotel + prins prima zi/2 de DL, si mi s-a parut fair.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micky2007

Fomalhauti si iris multumesc frumos pentru raspunsuri. Dar tot nu stiu ce sa fac. Este drept ca sunt un pic mai pretentioasa am copiii prea mici si vreau sa fie totul ca la carte.
Iris poti sa ma anunti si pe mine cand mai gasesti oferte cu 50% sau pe acolo?

Sigur, Micky, nici o problema, daca vad o asemenea oferte te anunt.. Am observat ca ofertele de 50 procente anul acesta sunt altfel decit cele de anul trecut...acum o luna, parca, atunci cand am rezervat noi pentru urmatoarea excursie la DL, erau oferte de 50 procente dar pretul era mult mai mare decit anul trecut in septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Multumesc mult pentru informatii, fetelor, voi vedea ce voi alege pana la urma.

Mai am totusi o nelamurire: shared shuttles astea sunt la ore fixe (pana la urma suna rezonabil, ca doar n-o sa trimita pentru 3 persoane un microbuz de 8 persoane) - ca in cazul asta inseamna ca exista posbilitatea sa nu gasesti la ora de aterizare. Si-apoi daca e vorba ca asteapta o ora (poate si dupa alti pasageri rataciti) chiar ca nu prea merita ca in ora aia aproape ajungi la Paris (in ideea sa prinzi totusi jumate de zi in parc in prima zi).

Nu mai pleaca nimeni zilele astea? Asteptam informatii proaspete despre ce s-a mai intamplat la DL peste iarna... Ziua buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Si la noi incepe sa se contureze vacanta la Disneyland. Am gasit bilete de avion cu 330 euro (pret final, inclusiv bagaj la cala + toate taxele). Pt cazare, ne tenteaza sa mergem, ca si acum 2 ani, pe varianta booking.com (iar biletele pt parc sa le cumparam separat). Prin agentie exista riscul sa pierdem banii, in eventualitatea unor probleme medicale, destul de frecvente in ultima perioada, care ar putea sa ne impiedice sa mai plecam.

As vrea sa va cer o parere: credeti ca este posibil sa ramanem cazati la Magic Circus si pt cele 2 zile in care vrem sa le petrecem in Paris? Pretul este mai bun decat orice am gasit in Paris, iar conditiile sunt mai mult decat ok (mic dejun foarte bun, camere spatioase, piscina, etc) Din cate imi aduc aminte, drumul cu RER (linia A - direct) pana in zona Gare du Lyon este pana intr-o ora, pare o varinata rezonabila, cel putin la prima vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Si as mai avea o intrebare: stiti cumva care sunt conditiile de reziliere pt rezervare direct pe site-ul Disneyland? Biletele cumparate separat au o valabilitate de 1 an, insa pt pachete nu stiu daca exista vreun interval in care sa se poata anula / schimba datele.

Mergi la inceput