Disneyland Paris - 6 -
Raspunsuri - Pagina 17
alinkav spune:
Ieri am finalizat vacanta ptr Disney, 734 euro 2 ad+2 copii/3 nopti, la Santa Fe, copiii intre 0-12 ani au gratuitate.Perioada 13-16 aprilie, de Paste.
Adriana mica spune:
Iar pt transport direct intre Beauvais si DL ar fi urmatoarele variante:
1. VEA Bus - simularea pe site imi arata 150 euro / 3 persoane / dus intors
2. Shared shuttle bus - minim 120 euro / drum. Adica 240 euro dus - intors
Am inteles corect?
Marox spune:
Adriana mica, RER-ul face cam 40 min de la Gare de Lyon pina in Disneyland.
Daca a fost cineva saptamina asta la DL a avut noroc de vreme superba, cred ca ieri au fost 25°C. Azi, in schimb, sint doar vreo 10!
Iris, avind in vedere ca ai pasaport anual, cum faci pt rezervarea la hotel? M-am uitat pe site si din cite am inteles, in pret, in afara de camera, intra si biletul pt parc. E posibil sa platesc doar hotelul fara parc?
Adriana mica spune:
Hello,
Vad ca bus-ul VEA pleaca la 10 minute dupa aterizarea cursei WIZZ de Romania. Pot aparea probleme sa nu il prindem?
In ceea ce priveste shared shuttle, am gasit o varianta cu 33 euro / persoana / drum. Este posibil sa faca mai putin de 2 ore si jumatate, cat face busul?
RO ANA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marox Daca a fost cineva saptamina asta la DL a avut noroc de vreme superba, cred ca ieri au fost 25°C. Azi, in schimb, sint doar vreo 10! Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05) |
Noi am fost saptamana trecuta, de marti pana sambata, vremea a fost intradevar excelenta, iar sambata desi a plouat dimineata, la ora 10 era placut si cred ca parcul era mult mai liber(mie vineri mi s-a parut un pic prea cald si foarte, foarte aglomerat.......nu vreau sa stiu cum este vara in plin sezon)
Adriana mica spune:
Inca nu ne-am hotarat cum sa facem rezervarile. Oscilam intre oferta unei agentii (cu asigurare storno) si rezervare facuta de noi, din bucati.
Avantajul primei variante (Santa Fe) ar fi apropierea de parcuri si cele 2 ore extra. Am citit doar pareri bune si foarte bune despre acest hotel, am doar o singura neliniste legata de lipsa aerului conditionat. Poate fi asta o problema la sfarsitul lunii mai?
Este destul de mare diferenta de pret fata de Newport Bay, ne-ar tenta sa folosim suma respectiva pt a acoperi diferenta de pret dintre WIZZ si Air France (caz in care castigam aproape jumatate de zi in plus in Paris).
M-ar ajuta mult parerile celor care au fost cazati la Santa Fe in lunile mai calduroase. Totodata, mi-ar prinde bine sa stiu daca sunt mai multe categorii de camere la Santa Fe. Multumesc anticipat pt raspunsuri.
Marox spune:
Adriana, daca ai noroc, la sfirsitul lunii mai ai intre 20 si 25°C. Daca n-ai noroc, intre 15 si 20°C. Eu n-as zice ca aerul conditionat e indispensabil, dar ma rog, fiecare face cum crede.
Adriana mica spune:
In acest moment, avem disponibile urmatoarele 2 variante: Sequoia Lodge camera Montana si Santa Fe camera standard (cea localizata mai departe de receptie). Nu stiu daca merita diferenta de 130 de euro intre cele 2. Ce parere aveti?
Fomalhauti spune:
Eu intre Sequoia Lodge si Santa Fe, as alege Santa Fe (si la acelasi pret). Dar eu nu pun luxul pe primul plan. Am mai povestit, prima data cand sotul meu a fost la Disneyland am stat la Sequoia Lodge. Copiii, care mai fusesera la Disneyland, la Santa Fe, l-au luat sa "vizitam" Santa Fe.
Merita sa dai diferenta de bani pe "Buffalo Bill - Wild West Show".
Adriana mica spune:
Fomalhauti, multumesc pt sfat. Imi este de mare ajutor, mai ales ca vine din partea cuiva care a vazut ambele variante. Nici noi nu punem luxul pe primul plan, insa ma tenta faptul ca am fi avut aer conditionat si spatiul de pastrare la rece in minibar (acesta din urma ne-a lipsit si cand am stat acum 2 ani la Magic Circus, la sfarsitul lunii iunie).
Revenind, ieri am rezervat biletele de avion. Astazi finalizam procedura de rezervare pt Disneyland. In sfarsit, incepe sa se contureze vacanta noastra.