Disneyland Paris - 6 -
Raspunsuri - Pagina 15
AdiS spune:
Rezervat. Rezolvat si problema transportului Beauvais-DL. Sper sa nu aiba intarziere avionul.
Merci mult pentru cod.
vali02 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AdiS Sper sa nu aiba intarziere avionul. |
Eu inteleg de aici
http://www.beauvaisshuttleservices.com/fr/w17488/.html (la punctul 2)
ca ne asteapta 1 h daca intarzie avionul, dar ca si ei pot intarzia max. 1h. Cel mai bine este sa ne notam nr. lor de telefon si sa speram ca nu vor fi intarzieri.
ioanailincam spune:
Salutare!
Dupa zeci de pagini citite, nu reusesc sa ma prind cat ajunge trasnportul/persoana pe traseul "clasic" Beauvais-DL: autobuz-metrou-RER; am mai gasit pe segmente, dar nicaieri integral si vreau sa-mi fac o idee sa vad ca iau totusi o masina separat; inteleg ca cu VEA e 25 Euro/persoana, dar as vrea sa stiu si cat ajunge prima varianta. Ca veni vorba, cat dureaza ca 3 ore cu VEA imi pare tare mult.
Multumesc anticipat.
Micky2007 spune:
Ioana uite aici:
http://www.aeroportbeauvais.com/bus.php?lang=eng
Aeroport - paris - 15 Euro/persoana/segment
Copiii sub 3 ani gratis.
Faci cam o ora si 15 min (depinde de trafic).
http://parisbytrain.com/rer-train-paris-to-euro-disney/
bilet RER - paris - disneyland 7 euro/persoana/segment
Faci cam 40-45 min.
Dus intors dai 44 euro de persoana.
Adriana mica spune:
Buna ziua,
Am vrea sa mergem la Disneyland la sfarsitul lunii mai. Am mai fost si acum 2 ani, stim in mare cum sa ne organizam. Totusi, mi-ar prinde bine cateva sfaturi:
1. bilete de avion - preturile la companiile low-cost sunt incredibil de mari, nu stiu daca are cumva legatura cu mutarea pe Otopeni. Stiti cumva daca Tarom are ceva oferte care sa merite luate in consierare?
2. data trecuta am iesit mai avantajos facand rezervari separate (hotel pe booking + intrai in parc direct pe site). Acum intentionam sa stam 3 nopti + 2 intrari, sunt oare sanse sa gasesc un pachet avantajos la vreuna din agentii?
3. data trecuta am stat la Magic Circus si am fost foarte multumiti. Insa acum preturile sunt mai mari, am fi interesati daca avem si alte optiuni
3. Restul noptilor (probabil 3) am vrea sa le petrecem in Paris. Ce hotel ar fi ok dpdv raport pret - calitate?
Multumim
lavi02 spune:
Ca sa vezi oferta Tarom iti recomand sa te duci direct pe site-ul lor www.tarom.ro , iti introduci acolo datele. Pentru mai nu cred ca mai gasesti preturi bune acum. Preturile cele mai bune le gasesti cam cu 10 luni inainte. SE pun in vanzare cateva bilete la pretul cel mai mic, apoi cateva la un pret mai mare si tot asa, pana la pretul maxim. Cam la fel e si la low-cost.
Adriana mica spune:
Lavi, multumesc. Ma uit sa vad ce gasesc.
La low cost chiar si in septembrie sunt preturi foarte mari. In ultimii doi ani am facut rezervari pe diverse rute cu 2-3 luni inainte, dar parca niciodata nu u fost preturi atat de mari ca acum.
Micky2007 spune:
Fetelor imi spuneti si mie daca se merita sa platesc o diferenta de 330 euro pentru Hotelul Newport Bay Club comparativ cu Santa FE?
Micky2007 spune:
Adriana incerc sa iti raspund eu la intrebari:
1. Si eu am cautat un bilet de avion mai avantajos si pana la urma cred ca tot la TAROM ajung. (mai salvez si din drumul lung de la aeroport - Paris). Comparativ cu preturile de acum 2 ani cand am dat pe 3 bilete 500 ron acum sunt enorme pentru un low cost.
2. Eu am cautat la mai multe agentii si cea mai ieftina am sa o scriu pe PM. (o sa mai caut poate gasesc alte preturi).
3. In paris eu am stat la Hotel Cecilia (dar acum am vazut ca sunt niste preturi.......de te doare capul) si saptamana asta stau la Marceau Bastille.
ioanailincam spune:
Micky - multumesc mult de raspuns! Suna mai convenabil decat un suttle (shared) dar la intoarcere trecem prin Paris sa vedem Tursnul Eiffel asa ca m-as hazarda la dus cu un suttle - 90 Euro - 3 persoane o fi bine? Pe site-ul recomandat de Vali02, la 3 persoane era 120 Euro. Oare imi scapa ceva?