Disneyland Paris - 6 -

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Nu stiu daca ajuta pe cineva, dar ar fi bine sa fie mentionat la acest subiect. E vorba despre pasapoartele anuale.

Am sunat ieri la Disneyland, deoarece aveam o oferta speciala si voiam sa stiu daca e valabila, asta in primul rind, apoi cum sa procedez. Mi-au raspuns ca e OK, singurul lucru bun de stiut este ca nu poti intra cu pasaportul incepind cu o doua zi. Concret: noi mergem poiimiine, pe 25 feb. Ne vom duce la ghiseu si ne vor da un pasaport provizoriu, valabil pt ziua respectiva. Pt a avea pasapoartele definitive, va trebui sa venim din nou in urmatoarele 2 luni, deci pina pe 25 aprilie, dar nu pe 26 si 27 feb. Cu alte cuvinte, va trebui sa venim din nou intre 28 feb si 25 aprilie.

De asemenea, pt varianta de pasaport pe care o luam sint zile rezervate, cind nu putem merge, lista zilelor rezervate este afisata pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Dupa ce am facut rezervarea la avion, au aparut stirile cum ca toate companiile low cost se muta de pe Baneasa. Stirile s-au confirmat dar ieri am primit mail de la Wizz Air ca sa le spun daca sunt de acord cu schimbarea de program a zborului de intoarcere, din 26 martie. Se schimba doar Aeroportul Baneasa cu Otopeni, nu e nici o modificare de orar, ceea ce e foarte bine pentru mine.

Am intrat in febra pregatirilor, desi plec pe 20. Mi-am cumparat bilet online pentru Versailles (aveau si promotie) si Turnul Eiffel pentru ca le voi vizita in weekend si nu vreu sa stau mult la cozi. Mai am de platit rezervarea pentru o masina de transfer de la Beauvais la Disneyland - am ales sa inchiriem un autoturism cu sofer, pentru ca avem copii sensibilosi la mersul cu masina si vrem sa le fie bine. pretul e de 130 de euro, dar daca platesc pana la 29 feb. e 117 euro. Tinand cont de confort(=rau de masina mai mic), timp (cca 1h15) si faptul ca oricum cheltuiam ceva pentru transportul a patru persoane, eu sunt multumita.

p.s: sa va mai spun cat sunt de nerabdatoare? cat de greu imi e sa nu le spun fetelor? oooff!

Mergi la inceput

Eu revin cu o rectificare privind pasaportul anual. Cum ziceam, ieri am fost la Disneyland. La ghiseu ne-au dat un ticket pasaport temporar. Cind am intrat in parc am vazut ca exista un birou pt pasapoarte anuale, acolo am facut inscrierea pe calculator, ne-am facut poza la fiecare, apoi am mers la o tipa care ne-a dat pe loc pasaportul anual definitiv. Asa ca nu stiu ce e cu cele 2 zile dupa cumparare cind nu poate fi folosit. Coada era mare dimineata, pe la 2-3 nu mai era nimeni.

Cit despre vreme, a fost innorat, dar cald, poate 12°C. Seara a inceput ploaia, una marunta. Astazi, in schimb, e si mai cald si mult soare.

Poate pentru ca nu era soare, nu a fost nici asa multa lume. Adica mai putina decit atunci cind am fost prima data, intr-o zi cu soare, tot la sfirsitul lui februarie si tot in vacanta scolara in zona pariziana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Vali, eu te inteleg, noi mergem in aprilie si tot sunt nerabdatoare... va doresc din suflet o vacanta de vis in DL!

Marox, mai sunt si alte avantaje ale pasaportului anual, reducerea de 20 procente in magazine, 10 procente la restaurante (plus o tura de bauturi gratuite), reducere la hotel de 35 procente, carucioarele pentru copii gratuite in ambele parcuri...mie mi se pare foarte avantajos, chiar saptamina trecuta au cumparat colegii mei de serviciu cu reducere de 50 procente, in aceeasi perioada in care mergem noi, si tot noi eram in avantaj la pret...

Mergi la inceput

Iris2002, depinde ce tip de pasaport ai. Pt al nostru, Passeport découverte, al mai ieftin, reducerile in buticuri si restaurante sint de doar 5%. Da' nu ma pling, oferta care am avut-o era mai mult decit speciala .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Suntem pe ultima suta de metri. pe 21 plecam.

Cum sa ajungem direct in DisneyLand de la Beauvais nemaitrecand prin Paris?

Teoretic, avionul aterizeaza la 10:35 AM. Shuttle direct este la 11:00 AM din cate am vazut, adica 100% sanse sa il ratam.
vali02 - care e treaba cu masina cu sofer? Merci fain.

Obiectivele din Paris vor fi clar: Eiffel si ... catacombele. Restul dupa puteri si timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marox

Iris2002, depinde ce tip de pasaport ai. Pt al nostru, Passeport découverte, al mai ieftin, reducerile in buticuri si restaurante sint de doar 5%. Da' nu ma pling, oferta care am avut-o era mai mult decit speciala .

Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05)

Marox, noi avem Passeport Dream, parca asa ii zice..si noi cu o oferta superspeciala, altfel nu l-as fi luat... insa pentru o familie compusa din doi adulti si doi copii, care merge cel putin de doua ori pe an la DL, ne e foarte convenabil... pe langa aceasta al meu sot vrea neaparat sa mergem anul acesta si cu ocazia de Not so scary Halloween.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AdiS

vali02 - care e treaba cu masina cu sofer? Merci fain.

AdiS, nu stiu daca exprimarea mea a fost cea mai corecta.Sunt mai multe firme de shuttle bus care au si autoturisme de inchiriat (private shuttle), nu numai microbuze (shared shuttle, pentru care e mai ieftin). Ca un taxi, dar specializati in transferuri aeroport- Paris, DL s.a. Eu am inchiriat de aici:
http://www.beauvaisshuttleservices.com/en/
Daca te intereseaza, iti timit codul promotional pentru reducerea de 10%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

vali02

Da, ma intereseaza. Avem nevoie de masina numai pentru dus, adica de la aeroport la DL.

La intoarcere, vom pleca din Paris.

Nici noi nu i-am spus copilului. Intentionam sa ii spunem saptamana viitoare ca sa fie asteptarea mai usoara.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AdiS

vali02

Da, ma intereseaza. Avem nevoie de masina numai pentru dus, adica de la aeroport la DL.

La intoarcere, vom pleca din Paris.

Codul este "PROMO10" , eu l-am primit pe mail, dupa o discutie cu un consultant de acolo. Reducerea este valabila daca platesti pana la sfarsitul lui februarie!

Si noi vom pleca apoi din Paris, avem avion la 11.35 din Beauvais si nu ne-am hotarat inca la ce mijloc de transport vom apela (shuttle sau tren).

Mergi la inceput