Disneyland Paris - 6 -
Raspunsuri - Pagina 13
ella_74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vrabiuta Fetelor, scuze daca ati scris deja, dar de ce stati peste noapte la Beauvais? |
fiindca avionul e la 10 dimineata si ar trebui sa plecam din Disney cu noaptea in cap. In plus noi stam chiar in parc si tariful e justificat atata timp cat folosesti si intrarea in parc.
crialex06 spune:
Noi vom sta prima si ultima noapte in Beauvais.Pe 1 aprilie,ajungem in jur de 19.30,asa ca vom merge la un hotel pe-acolo,mancam ceva,facem un dus si ne culcam,astfel incat a doua zi,cat mai devreme sa plecam spre DL.
La intoarcere,avem si noi avion tot la 10.
Multumesc,Ella,si noi am fi ales tot Ibis-ul,dar cica nu au camere libere.
Ne vom orienta probabil la un hotel oarecare,oricum,pt o noapte nu vrem decat sa aiba apa calda si sa fie curat.
vrabiuta spune:
A, am inteles acum. Noi am luat bilete pe Wizz, returul e la 11.30 din Beauvais, iar private shuttle-ul pleaca de la Disneyland la ora 7 dimineata pentru transfer. Noi avem abonamente de anul trecut si am calculat putin altfel...
Vacanta frumoasa!
Micky2007 spune:
Poate sa imi spuna si mie cineva de unde putem lua bilete mai ieftine la DL? Exista un site ceva?
Fomalhauti spune:
DerTour.
Dar trateaza direct cu ei. Adica fie faci rezervare pe site-ul german, fie suni la numarul de telefon de pe site-ul romanesc, dertour.ro si intrebi cat de costa. Unele agentii de turism adauga propriile comisioane (asta am aflat ieri, pana acum stiam ca nu o fac, dar ieri am intrebat la Karpaten de bilete de intrare la Legoland din catalogul DerTour si mi-a spus ca ia comision. Cat? "Depinde. Nu avem comision fix".)
Androix spune:
Eu am primit oferta de la der tour cand ma interesam de costuri si erau mai scumpe decat ce puteam lua direct de pe site-ul DL. Cred ca aia e cea mai ieftina varianta.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Lorikay spune:
Noi am luat prin Paralela45 la acelasi pret ca pe site-ul DL. Am achitat jumatate din suma restul urmand sa achitam cu 2 spatamani inainte de plecare.
claudia_a spune:
Avem si noi bilete la Disneyland din 9-13 aprilie - 3 nopti cazare Disney/3 zile intrare parcuri si ultima zi cazare in Beauvais (Blue air)!
Am si eu niste intrebari:
- pentru retur in Beauvais, la ce ore sunt autobuzele din Disney (prefer seara cat mai tarziu) - aveti vreun site cu un orar de mers?
- la ce ora trebuie sa fii in aeroport daca avionul pleaca la 10 din Beauvais - e prima data cand zburam si nu stiu nimic despre aeroporturi si regulile lor?
- in Val d'Europe se gasesc suveniruri la preturi mai bune decat in Disneyland?cum ajung acolo?
Mersi
Fomalhauti spune:
La pagina 1 a acestui subiect ai mai multe link-uri. Unul este pentru autocarul VEA, care te duce direct la Beauvais si altul pentru autocarele care merg din Paris la Beauvais (caz in care ajungi la Paris cu RER care circula pana noaptea foarte tarziu).
In general trebuie sa ajungi la aeroport cu doua ore inainte de plecarea avionului. Cu siguranta va fi scris pe biletul pe care il vei primi (prin mail probabil). Sub nicio forma nu as ajunge mai tarziu de 8.30.
In legatura cu Mall-ul din Val d'Europe. Este enorm si pe langa el mai exista si un "sat" comercial. Eu nu l-am studiat niciodata amanuntit. Pot sa-ti spun ca exista in Mall un Auchan urias care are o sectiune speciala de "obiecte Disney". Nu am vazut decat "firma", nu am studiat. Parerea mea este ca avand doar 3 zile in parcuri chiar nu are rost sa-ti pierzi timpul la Mall. Nu stiu cand se inchide parcul in aprilie, Mall-ul e deschis pana tarziu (cel putin 10). De ajuns se ajunge cu autobuzul 50 pe care il iei de langa gara. Autobuzul este gratuit pentru cei care stau la hoteluri Disney - trebuie sa ai la tine hartiuta pe care scrie "easy-pass" si pe care o primesti de la hotel impreuna cu biletele de parc. Tot la hotel poti sa ceri programul autobuzului 50 - uneori are pauza de o ora dar cred ca numai in mijlocul zilei (dimineata vine mai des, seara nu stiu). Daca nu iti convin orele poti ajunge la Val d'Europe cu RER, e prima statie (cred ca nu faci nici 5 minute).
claudia_a spune:
Multumesc de raspunsuri.
Am aranjat cu transportul pana la Beauvais.
Nu vreau sa pierd timp prin Val d'europe, insa trebuie sa ajungem sa luam cate ceva de mancare... nu avem bani sa papam la restaurant 3 zile! Si daca tot ajungem pentru mancare as lua suvenirurile din mall daca sunt mai ieftine decat in parc... de asta intrebam!