Disneyland Paris - 6 -
Raspunsuri - Pagina 12
madau spune:
Noi vom merge cu masina cu niste prieteni, pt ca ne-am socotit si iesim la aceeasi bani, chiar mai putin si putem sa mai stam si in Paris. Avionul m-ar fi costat cam 500 de euro, chiar mai mult + shuttle...ieseam prea scump. Asa e mai obositor ca e de condus dar e mai frumos pt ca ne mai si oprim pe drum..noi ne-am obisnuit si ne place
Asa ma costa 200 de euro benzina dus-intos
Androix spune:
Varianta asta e cea mai frumoasa si avantajoasa si daca ar conduce si sotul meu si eu m-as incumeta la ea, chiar si fara sa impart benzina cu inca o familie. Dar e de facut pe post de vacanta cu norma intreaga nu cum vroiam noi sa mergem la DL asa cateva zile.
Observati ca nu ma mai dezlipesc de subiectul asta desi l-am pus in cui un an.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Anitta_O spune:
Noi am fost anul trecut cu masina si sa stiti ca a fost cam greu, plus ca am pierdut cu drumul 5 zile din concediul meu pretios.
Ca si avantaje majore - costurile (avionul, transferurile), libertarea de miscare. Intrarea cu masina in parcarea Disneyland e 30 euro, trebuie sa fii acolo la 9, in cazul in care nu locuiesti intr-unul dintre hotelurile de acolo. Stiu ca Madau are cazare acolo, insa poate e utila informatia altora.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 21+
diuna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anitta_O Noi am fost anul trecut cu masina si sa stiti ca a fost cam greu, plus ca am pierdut cu drumul 5 zile din concediul meu pretios. Ca si avantaje majore - costurile (avionul, transferurile), libertarea de miscare. Intrarea cu masina in parcarea Disneyland e 30 euro, trebuie sa fii acolo la 9, in cazul in care nu locuiesti intr-unul dintre hotelurile de acolo. Stiu ca Madau are cazare acolo, insa poate e utila informatia altora. Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 21+ |
Ups! Noi am platit 15 euro parcarea si nu, nu a trebuit sa fim la 9.00 acolo. Chiar am ajuns dupa 10.00. Imi scapa ceva?
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie."
Anitta_O spune:
Da, am gresit. 15 euro e intrarea, l-am intrebat pe sot, care are memoria mai zdravana. Nu-i obligatoriu sa ajungi la 9, dar noi am preferat asa pentru ca la ora 10 deja sa fim in parc.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 21+
vrabiuta spune:
Dragelor, am vazut discutia despre vreme si nu am putut sa ma abtin
Noi am stat anul trecut in aprilie 9 zile in Franta, din care 5 in Disneyland. A plouat timp de o ora, intr-o dupa amiaza. In tot restul zilelor a fost soare si frumos, am cumparat crema de protectie solara, copiiilor le-am mai cumparat din Paris niste hainute de vara (deh, majoritatea hainutelor erau groase, asa ca am avut o buna scuza pentru un mic shopping nebugetat ).
Iar cu ploaia... pe orice site intrati, o sa vedeti ca martie si aprilie sunt cele mai "uscate" luni din tot anul. Iar Parisul in aprilie e superb... nu degeaba au facut si un film cu numele asta.
Vacante frumoase tuturor!
ella_74 spune:
vrabiuta,
multumesc pentru mesaj; macar stim cum a fost vremea anul trecut.
Noi plecam in aprilie si sper din tot sufletul sa fi e vreme ok.
sa mai spun ca unii nu au ce face si se baga singuri in seama, asa ca abereaza despre vreme...
crialex06 spune:
Noi plecam pe 1 aprilie,cu intrare la DL de pe 2 aprilie...sper sa avem vreme buna,sa nu inghetam acolo.
Fetele care raman prima noapte in Beauvais,v-ati hotarat la un hotel anume?Eu m-am uitat pe booking si am gasit cateva,dar nu stiu ce sa aleg.
ella_74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crialex06 Noi plecam pe 1 aprilie,cu intrare la DL de pe 2 aprilie...sper sa avem vreme buna,sa nu inghetam acolo. Fetele care raman prima noapte in Beauvais,v-ati hotarat la un hotel anume?Eu m-am uitat pe booking si am gasit cateva,dar nu stiu ce sa aleg. |
noi ramanem ultima noapte in Beauvais si stam la Ibis; am stat la Ibis la Viena, Helsinki si luna trecuta la Istanbul si peste tot a fost ok; sunt renumiti pentru micul dejun bufet foarte bun si e foarte curat; bine , acuma nu-l comparam cu Hilton dar e exact ce avem nevoie pentru 1 noapte.
Parca am platit 100 eur/noapte si e la 10 minute de aeroport.
Am rezervat direct pe site-ul lor ca sa pot selecta si micul dejun fiindca pe booking nu puteam lua decat cazarea.