Disneyland Paris - 6 -

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Androix,

Vad ca ti-ai facut temele foarte bine.
Spune-mi si mie de transfer 44 eur dus intors :) ; sper ca am inteles bine si la transfer te referi...
Initial trebuia sa plecam 6 persoane si am stiut atunci ca vom inchiria masina; dar pana la urma plecam doar 3 , asa ca sa inchiriem masina nu se mai justifica, mai ales ca nu mergem si prin Paris ci stam doar in DL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am platit si noi astazi...vom merge in perioada 20-22 mai, mai merge cineva atunci? Am platit 430 euro, 2 adulti si 1 copil, cu reducere de 25% pt early booking

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecxa spune:

Madau, de unde ai luat biletele? Eu caut pt iunie si mi-i se par cam scumpe (3 nopti la Santa Fe, 811 E, 2 copii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ella, da la transfer ma refeream dar imi pare rau nici nu mai stiu. Am intrat pe google.fr si am cautat transfer disneyland si am gasit cateva firme, am intrat apoi dintr-un link intr-altul. Diferentele de pret erau infime cele mai multe se invarteau intre 44 si 50 de euro. Dar pentru ca am lasat-o moale cu cautarile nu am retinut. Varianta pe care o povesteste Fomalhauti este probabil cea mai ieftina dar si cea mai dificila. Pentru familiile cu un singur copil sub 7 ani (daca nu e si vesnic nemultumit ca al meu ) poate mai merge, dar cand socotesti doi si bagajele aferente parca nu te mai gandesti sa schimbi atatea mijloace si sa mergi si o bucatica pe jos. Pentru familii cu copii mai marisori deja se schimba datele problemei.

Alecxa, astia sunt foarte abulici. Eu am stat zile in sir pe site-ul lor si n-am inteles in functie de ce cresc ei preturile. Cert e ca preturile difera in functie de o gramada de factori. Cei mai importanti din ce am vazut eu sunt perioada si oferta pe care pici. Eu as fi luat tot cu 430 dar oferta nu era cu 25% pentru early booking ci aveam o noapte gratuita si copiii sub 12 ani gratuit. Era avantajos pentru cei cu copii mai mari de 7 ani, cum vom fi noi anul viitor. Oricum cat am stat eu si m-am tot familiarizat cu site-ul lor si cu ofertele lor tot mi se pare nespus de greoi site-ul ala si multimea de oferte care intra in vigoare cand stiu numai ei te zapacesc si mai tare.
Asa ca si eu sunt curioasa daca Madau a facut rezervarea tot pe site-ul DL sau a luat prin vreo agentie ceva.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Am luat prin Perfect Tour, oferta e valabila pt rezervari pana la 15 februarie. Am platit 50% avans, restul cu o luna inainte de plecare

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecxa spune:

Nu stiu ce sa fac. Mi-i se pare destul de mult si ma intreb daca dupa 15.02 nu apare o oferta mai buna. Sunt intr-o mare dilema! La Alltur platesti 30% acum si restul cu o luna inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Nu e chiar putin cat a platit Madau. Din cate vad a dat 430 euro pentru 2 nopti iar noi am platit 740 pentru 4 nopti deci tot pe acolo. Si, intr-adevar, nu este reducere de Early booking, este oferta platesti 3 nopt stai 4.

Androix, banuiesc ca 44 euro de persoana este transportul ceea ce inseamna pentru 3 persone 132 euro. Cam asta am gasit si noi. Cel mai ieftin am gasit o oferta pentru 9 persoane (noi atatia suntem)- 40 euro/pers dus-intors.

Mergi la inceput

Eu am vb acum cu tipa de la Perfect Tour si mi-a zis ca au fost anuntati ca SANTA FE va intra in stop sales in curand pt perioada mai-iunie, asa ca interesati-va bine inainte.

Eu am luat doar 2 nopti pt ca m-am gandit ca 3 zile pline sunt de ajuns pt noi, mai ales ca mai ramanem inca o saptamana in Paris si o sa mai bananaim si pe strazi asa ca ne protejam picioarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Madau:
Noi cam in aceeasi perioada am vrea sa mergem.Voi ce varianta de transport ati gasit?

A fost cineva la Santa Fe? E ok, il vad de 2 stele? Sau la Sequoia Lodge?

Mergi la inceput