Disneyland Paris - 6 -
Raspunsuri - Pagina 10
danamiha spune:
Sau poate la cel din Florida
Citat: |
citat din mesajul lui BELLEANE Carla: poate ploua la cel din California in aprilie si atunci nu-i bai. Te iubim, printesa Victoria!!! |
ella_74 spune:
Belleane,
Cred ca blue si wizz sunt ok daca rezervi cu mult inainte, adica luni.
Eu de ex. am rezervat in august 2011 pt aprilie 2012 si am platit 220 eur pe 3 bilete.
Lorikay care merge in aceeasi perioada parca a platit mai mult.
Acuma daca as fi gasit o oferta speciala pe cursa regulata sau chiar fara oferta, Tarom sau Airfrance, as fi ales cu ochii inchisi varianta asta.
Fiindca am platit hotel 100 eur in Beauvais/1 noapte, ne mai costa transfer pt 3 persoane 200 eur si uite asa ajung la o suma la care as mai fi adaugat putin cat sa zbor pe SdG, de unde as fi ajuns mai usor/ieftin la DL.
Carla, tu chiar nu ai alta treaba?
Noi aici schimbam informatii si incercam sa gasim variante cat mai ok; tu cu ce imbogatesti acest topic daca ne spui ca ploua in aprilie?
alecxa spune:
Buna
Am facut o rezervare printr-o agentie, si mi-a rezervat la hotel Santa Fe o camera standard. Am preferat asa deoarece pot plati acum un avans iar restul cu o luna inainte de plecare. Exista mai multe tipuri de camere?
Multumesc
lavi02 spune:
Ella, nici zborul pe/de pe CDG nu e asa mare fericire, faci ceva timp si costa ceva cu RER-ul CDG - Paris si Paris - Disneyland. Mai este si optiunea sa iei un TGV direct CDG - Disneyland dar e mai scump.
Preturile la companiile de linie variaza si ele mult, la Tarom cel putin cel mai ieftin e sa iei imediat dupa ce se pun in vanzare, apoi pretul tot creste.
Daca nu iti luai ultima cazare in Bauvais (adica daca nu plateai deloc ultima noapte) insemna ca plecai undeva in timpul zilei deci beneficiai de o zi in minus la DLP (sau ma rog, daca aveai noroc de zbor seara mai prindeai jumatate de zi)
Pana la urma nu exista o reteta universala. Fiecare trebuie sa analizeze toate variantele in functie de momentul plecarii si preturile la momentul rezervarii si sa aleaga ce este mai convenabil pentru el.
Lorikay spune:
citat din mesajul lui BELLEANE Multumesc, acum m-am lamurit. Voi ati gasit transport mai ieftin? Eu am vazut ca in perioada cautata si la wizz si la blu costa cam la fel. Te iubim, printesa Victoria!!! |
Transportul este mai ieftin daca cumperi biletele cu mult timp inainte.
Noi am luat de la Blue Air pe 11 ianuarie pentru 23 aprilie cu 450 euro 2 adulti si un copil. Cu o saptamana inainte erau in jur de 300 euro iar acum costa cam 580. Citeam pe aici ca a luat cineva cu 1200 ron dar cumparate in august pentru aprilie (sper sa nu ma insel).
danamiha spune:
La low cost trebuie cumparate biletele cu mult timp inainte. Eu am cumparat in urma cu 3 zile de la wizzair bilete pt Spania pentru 1 august, iar ieri erau deja cu 250 euro mai scumpe (pt 3 persoane).
Fomalhauti spune:
Mie mi se pare o diferenta chiar foarte mare intre drumul CDG - Disneyland si Beauvais - Disneyland.
De la Beauvais se ia un autobuz care face pana la Paris mai bine de o ora (prima data cand l-am folosit a mers in coloana de masini dupa ce a intrat in Paris, nu mai stiu cat am facut, dar mult). Apoi se merge o bucatica pe jos. Cu bagaje, copii...Se merge cu un metrou doua statii dupa care se schimba. Si schimbarea presupune o mica plimbare, urcari, coborari. Si am ajuns la RER de Disneyland.
De la CDG se ia RER, se coboara intr-o statie si se ia alt RER de la acelasi peron. E mai simplu si mai scurt.
De ce zbor eu cu low-cost? Noi cumparam 4 bilete (si ceva!). De diferenta intre low-cost si Air France (cu Tarom nu zbor, am mai povestit peripetiile mele cu Tarom si anume pe CDG) pot cumpara o noapte in plus la Disneyland (sau chiar doua in cea mai ieftina perioada).
Totusi, daca as avea timpul limitat (adica numai 3-4-5 zile de concediu) si tot nu as putea sta mai mult la Disneyland, m-as gandi foarte serios sa zbor cu Air France. Si cred ca am mai scris - in 2009 am zburat cu Lufthansa, cu escala. Era mai ieftin decat Air France si cred ca drumul Bucuresti - Paris a durat cu totul si cu totul mai putin decat ar fi durat cu low-cost.
Lorikay spune:
citat din mesajul lui Fomalhauti Mie mi se pare o diferenta chiar foarte mare intre drumul CDG - Disneyland si Beauvais - Disneyland. De la Beauvais se ia un autobuz care face pana la Paris mai bine de o ora (prima data cand l-am folosit a mers in coloana de masini dupa ce a intrat in Paris, nu mai stiu cat am facut, dar mult). Apoi se merge o bucatica pe jos. Cu bagaje, copii...Se merge cu un metrou doua statii dupa care se schimba. Si schimbarea presupune o mica plimbare, urcari, coborari. Si am ajuns la RER de Disneyland. De la CDG se ia RER, se coboara intr-o statie si se ia alt RER de la acelasi peron. E mai simplu si mai scurt. De ce zbor eu cu low-cost? Noi cumparam 4 bilete (si ceva!). De diferenta intre low-cost si Air France (cu Tarom nu zbor, am mai povestit peripetiile mele cu Tarom si anume pe CDG) pot cumpara o noapte in plus la Disneyland (sau chiar doua in cea mai ieftina perioada). Totusi, daca as avea timpul limitat (adica numai 3-4-5 zile de concediu) si tot nu as putea sta mai mult la Disneyland, m-as gandi foarte serios sa zbor cu Air France. Si cred ca am mai scris - in 2009 am zburat cu Lufthansa, cu escala. Era mai ieftin decat Air France si cred ca drumul Bucuresti - Paris a durat cu totul si cu totul mai putin decat ar fi durat cu low-cost. |
Este si transport direct de la aeroportul Beuvais pana la Disney si retur. Cosat intre 120-150 euro ptr 3 persoane dus-intors.
Androix spune:
44 de euro de persoana dus intors. Eu mai ieftin nu am gasit.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!