Disneyland Paris - 6 -
Raspunsuri - Pagina 9
ella_74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carla_B in aprilie, la D.L.... ploua...ca intr-o parodie celebra si originala... |
ai fost tu in fiecare an la DL in luna aprilie de stii lucrul asta sau ai dat in i?
belleane spune:
Buna,
vrem si noi sa mergem in mai anul acesta, explicati-mi si mie la ce aeroport trebuie sa aterizam ca sa fie mai bine.
Am vazut ca vorbiti despre cazare la Beauvais si n-am inteles.
Noi am gasit bilet la cursa de linie Air France cu 239 adulti si 139 copii. E un pret bun? Acestea sunt pentru Charles De Gaulle.
Carla_B spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ella_74
ai fost tu in fiecare an la DL in luna aprilie de stii lucrul asta sau ai dat in bobi? Ella |
nu... ca d-aia s-a inventat statistica
Androix spune:
n-are nimic daca ploua in statistici. O sa aveti o vreme super, dragelor si o sa va simtiti, minunat. Va dati seama ca io vroiam sa merg in martie, deci se poate si mai rau, da?
Carla, ce contributie de mare interes ai adus la topic! Macar pune un link ceva la statisticile alea ca sa nu credem ca doar te afli in treaba...
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Lorikay spune:
citat din mesajul lui BELLEANE Buna, vrem si noi sa mergem in mai anul acesta, explicati-mi si mie la ce aeroport trebuie sa aterizam ca sa fie mai bine. Am vazut ca vorbiti despre cazare la Beauvais si n-am inteles. Noi am gasit bilet la cursa de linie Air France cu 239 adulti si 139 copii. E un pret bun? Acestea sunt pentru Charles De Gaulle. Te iubim, printesa Victoria!!! |
Un pret bun este cel pe care ti-l permiti
Cazarea la Beauvais pentru ultima seara este pentru cei care zboara cu low cost (ca si noi) si nu aterizeaza pe CdG ci in Beauvais (la 1 ora jumate distanta de Disney) iar zborul de retur este dimineata. De accea am ales sa dormim ultima noapte in Beuvais pentru a putea ajunge la aeroport la timp fara sa fie nevoie sa ne trezim la 4 dimineata.
Androix spune:
Si eu as fi facut asta si pentru a beneficia de intrarea in parc in ultima zi
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Carla_B spune:
citat din mesajul lui Androix n-are nimic daca ploua in statistici. O sa aveti o vreme super, dragelor si o sa va simtiti, minunat. Va dati seama ca io vroiam sa merg in martie, deci se poate si mai rau, da? Carla, ce contributie de mare interes ai adus la topic! Macar pune un link ceva la statisticile alea ca sa nu credem ca doar te afli in treaba... www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
si totusi... ploua...
belleane spune:
Multumesc, acum m-am lamurit.
Voi ati gasit transport mai ieftin? Eu am vazut ca in perioada cautata si la wizz si la blu costa cam la fel.