Disneyland Paris - 6 -

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Multumesc Micky.

Androix, cred ca o sa alegem hotelul Disneyland, are 4 stele si probabil si intrare in Dl. Ce trebuie de stiut este ca pana la urma, numai dupa ce te intorci poti spune cat a costat totul, eu ontotdeauna mi-am depasit suma propusa, si in Dl, cu siguranta se va-ntampla la fel. Un sejur de 3-4 zile cred ca ajunge pe la 2000 eur, daca nu si mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zina

Multumesc Micky.

Androix, cred ca o sa alegem hotelul Disneyland, are 4 stele si probabil si intrare in Dl. Ce trebuie de stiut este ca pana la urma, numai dupa ce te intorci poti spune cat a costat totul, eu ontotdeauna mi-am depasit suma propusa, si in Dl, cu siguranta se va-ntampla la fel. Un sejur de 3-4 zile cred ca ajunge pe la 2000 eur, daca nu si mai mult.

Depinde cand faci rezervarile, s-ar putea sa coste mai mult.
Noi mergem in ultima sptamana din aprilie si pana acum am platit asa:
-450 euro biletele de avion la Blue Air (2 adulti si un copil de 4 ani jumate)
-740 euro cazare 4 nopti la Hotel Santa Fe (2*, cu mic dejun si intrare in parcuri 5 zile)
Vom mai plati transportul de la aeroport la hotel si retur aproximativ 150 euro si o noapte de cazare in Beauvais (deoarece zborul de retur este dimineata si nu am avea timp daca am pleca direct de la Disney) 70 euro.
Dupa cum vezi, pana acum sunt 1400 euro si avem hotel de 2*.
La hotel Disneyland, in periada in care mergem noi si pentru acelasi nr de nopti costa in jur de 1900 euro (doar cu mic dejun si, bineinteles intrare in parcuri de care beneficiem si noi la Santa Fe). Prietenii nostri au facut rezervare la Sequoia Lodge (3*) cu 1000 euro (direct pe site-ul Disney).
La 1 aprilie se intra in sezon si de aceea sunt preturi mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Lorikay,

La sf. de aprilie vom fi si noi la Santa Fe (22-27 apr).
Tot Blue Air.
Ultima noapte si noi tot in Beauvais, la Ibis.
Noi inca nu stim cu ce ne transferam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

Lorikay,

Tot Blue Air.

Ella

Noi intre 23-28. Ce coincidenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

Androix, daca esti atenta or sa mai apara oferte la Air France, noi am fost in noiembrie cu fix 450 EUR (3 persoane). Adica 150 EUR de persoana. Nu numai ca este un pret grozav dar mi se pare mult mai confortabil sa ajungi si sa pleci in/din CDG decat sa te chinui cu Beauvais-ul.
Fomalhauti, spuneai undeva ca mergeti in Europa Park, ati fost deja? Poti sa povestesti te rooog (eventual faci un subiect separat ?)
Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Multumesc de intrebare, tocmai incep sa tai centimetrul. Cand pregatesc o excursie cumpar un centimetru de croitorie si cand mai raman 150 de zile pana la excursie, incep sa tai zilnic un centimetru. (Sotul meu m-a invatat asta, asa au facut in armata.)

Exista un subiect despre Europapark, il caut. Ceea ce pot sa-ti spun este ca se ajunge mai greu decat la Disneyland (decat de la Beauvais) si ca e mai scump decat Disneyland. Bine, am platit un pic altceva, adica nu exista hotel de 2 stele, exista doar corturi (unde trebuie sa-ti aduci prosoape si paturi - exclus!) si hoteluri de 4 stele. Si pretul intrarii in parc este de asa natura incat pentru 5 zile e mai bine sa iti cumperi abonament anual. Una peste alta 6 nopti de cazare la Europapark (plus abonamentul anual pe care il voi folosi 5 zile) m-au costat mai mult decat m-au costat acum 3 ani 6 nopti de cazare cu intrare in parc la Disneyland in plin sezon. Fireste ca ma tot gandesc daca nu mergeam mai bine la Disneyland, dar sunt deja acuzata ca am o obsesie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

Am intrebat fiindca tu mi-ai deschis ochii (si apetitul) pentru Europa Park. Am intrat un pic ieri pe "am fost acolo" si am gasit impresii si info utile. Se pare ca exista o pensiune (Sigg) chiar in fata intrarii in parc.
Ma interesa foarte mult modalitatea de transport (varianta cea mai confortabila si in acelasi timp nu prea scumpa...)
Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Fomalhauti, eu am vazut pe booking, n-am cautat prea mult, ca exista pensiuni in Rust care iti ofera transportul cu microbuz pana la parc. Era cam 100 EUR pe noapte un family room cu mic dejun inclus. Si mie hotelurile de la Europapark mi s-au parut f scumpe.

Distractie placuta sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Ca sa nu incurcam borcanele sa scriem aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147217&SearchTerms=Europapark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorikay

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

Lorikay,

Tot Blue Air.

Noi intre 23-28. Ce coincidenta!

Noi am ales asa ca sa prindem ziua lui David acolo.
Dar sper sa ne incante si pe noi, parintii, la fel de mult.
In 2011 de ziua lui am ales Legoland; lui David, dar si noua, ni s-a parut o mare frectie sau mai bine zis sub asteptari; ne-a placut mai mult la Zoo si la Aquarium.
Vazand pe topicul asta ca lumea merge la DL atat de des, m-am gandit ca trebuie sa fie ceva deosebit.

Mergi la inceput