Cum se pot elimina ridurile?
Raspunsuri - Pagina 19
gogosel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mirela72 Gogosel, un peeling superficial, o data pe saptamana, cu acid lactic ti-ar prinde bine Iarina - n-ai inteles bine, Monica se da si cu Glyco A. Doar serumul cu vitamina C nu necesita SPF mare ca la acidul glicolic, insa substanta in sine e fotosensibila, de asta se foloseste seara. Oricum, o crema de zi care se respecta are cel putin SPF 15 si e recomandat un eran solar, indiferent de anotimp si de tratamentele facute. Mire-mama de fetite frumoase http://community.webshots.com/user/Papucica Mirela, multumesc! Se gaseste sub denumirea asta in farmacii sau este inglobat unui produs? |
Mirela72 spune:
Ramiris, dupa Glyco A, cu pauza de rigoare. Si intre vit. C si serumul cu acid hialuronic sa fie macar 15 min. Apoi imediat, crema de noapte.
Gogosel, ai PM
ladyJ spune:
Fetelor,Mirela, ce stiti de serumul Advanced Night Repair de la Estee Lauder?
Cand se foloseste, doar la probleme mari cu tenul sau...?
Delyutz spune:
doamnelor, deci ordinea ar fi demachiere, Glyco, pauza 30 min, ser vitamina C, 15 min, ser AH, crema hidratanta?
Eu ma dau cu ser cu vitamina C si apoi cu crema hidratanta. nu stiam ca intre ar trebui si cel cu A.hyaluronic.
palomina spune:
Hola!
Fetelor, unde ati gasit voi in Bucuresti Glyco A? Eu tot caut de vreo 2 sapt si nimic.... E drept ca doar in cartierul select Rahova ma invart dar totusi... Merci anticipat!
Mirela, imi permiti sa iti trimit si eu un mail ?
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
Delyutz spune:
Eu am gasit la Farmacia Dona. Si cei de la HelpNet o au, dar mai scumpa cu vreo 3 lei
Citat: |
citat din mesajul lui palomina Hola! Fetelor, unde ati gasit voi in Bucuresti Glyco A? Eu tot caut de vreo 2 sapt si nimic.... E drept ca doar in cartierul select Rahova ma invart dar totusi... Merci anticipat! Mirela, imi permiti sa iti trimit si eu un mail ? la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010 |
lulu77 spune:
mneatza,
eu imi continui tratamentul, se face aproape o luna de zile si sunt f incantata de rezultate.
de cateva zile folosesc si doua creme de la ROC- ptr oboseala si anticearcane ochi si nutritiva, sunt exceptionale.
dimineatza folosesc serul cu AH, ROC ptr contur ochi si Photoderm Spot cu spf 50 iar seara Glyco A odata la 2 zile, apoi ser, ROC contur ochi si ROC nutritiva .Uneori seara, la 3-4 zile in loc de crema nutritiva aplic VIt A.
SOACRA MARE