Scolari de Iulie - August 2004 * 89
Raspunsuri - Pagina 3
cristalina spune:
Noroc ca nu stiau ele ce scrie pe pungi ca sa se prinda ca bunica a reciclat-o...:)))
szivarvany spune:
superbe Cristalinele 
(sa nu le tunzi, m-auzi ?)
_
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
corianai spune:
Salut,
Am revenit la munci dupa 4 zile acasa la mine... doamne ce bine a fost, abia acum imi dau seama ce obosita eram ,am dormit in fiecare noapte 12 ore adica de la 9 la 9
, nu mi s-a mai intamplat asa ceva de cand eram gravida
Vazut poze cu constantenii si cristalurile
frumosi sunteti toti. Kim vad ca ai lipici la fete ![]()
Azi au inceput ale mele scolile, diseara Eva are dans... iar incepe varteju
vreau vacanta!!!
roberta04 spune:
Vazut echipa din Constanta, Pupi m-a topit :) si gasca cristalina, ce dulci sunt cretele!
roxanaz spune:
neata doamnelor
miercuri azi, deci oficial mijlocul saptamanii
. si mi-e sooomn. nu prea stiu ce-i cu oboseala asta... poate o trece ![]()
multumim de complimente 
o zi usoara sa aveti! 
corianai spune:
Neata,
Credeam ca numai pe mine m-a intepat musca tzetze dar e bine sa vezi ca nu esti singur
Iar am tras de Eva azi dimineata sa o tarasc jos din pat. si-a stricat programul, nu adoarme pana la 9-9.30 si ca urmare e ca o pisica infuriata dimineata
noroc ca nu scuipa![]()
Mooam si avem un program semestrul asta, luni teatru, marti dans, miercuri si joi merg eu cu Mara la antrenamente, sambata Eva tenis, mara cu arcul... ne-am cam incarcat si tocmai asta incercam sa evit. dar Eva tine mortis sa mearga cu doua prietene la teatru si dans, asa ca s-au dus de suflet doua seri linistite
da am un plan secret... vreau sa institui vinerea scurta 8-12 pt ca mai am zile libere pt eva de luat pana in vara, cred ca sefa mea o sa joace de bucurie cand o sa ii povestesc ![]()
o zi frumoasa
szivarvany spune:
buna dimineata si de la noi.
tot somnoroase si puturoase si noi :-)
desi Giulik e enrabdatoare sa inceapa odata scoala sa si inceapa activitatile extra ...
_
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela