Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***383***
Raspunsuri - Pagina 9
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda PS. Ca sa pricepeti circumstantele, mai tre' sa dau ceva din casa : eu cu fratele lui nu ma inteleg iar cu cumnata nu vorbesc deloc (asta v-am mai spus). Din aceste considerente nu ne vizitam. Ei locuiesc in Spania si fratii se vad rar. Asta poate fi si un prilej in care ei se pot exprima "liber" fara ca "dushmanul" sa fie de fatza. .. |
Mda, in cazul asta stia ca nu o sa sari in sus de bucurie cand o sa te anunte ca s-a hotarat si el sa mearga, pe de alta parte or fi insistat ei sa mearga si ce era sa zica: stai sa imi cer voie ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
Apoi n-o lua si tu asa, ca nu esti tu "dusmanul". Si, parerea mea, daca tot nu le place de tine io cred ca nici n-o sa aduca vorba, au ei destule de discutat daca nu s-au vazut de atata timp.
citat din mesajul lui inapreda Ca sa pricepeti circumstantele, mai tre' sa dau ceva din casa : eu cu fratele lui nu ma inteleg iar cu cumnata nu vorbesc deloc (asta v-am mai spus). Din aceste considerente nu ne vizitam. Ei locuiesc in Spania si fratii se vad rar. Asta poate fi si un prilej in care ei se pot exprima "liber" fara ca "dushmanul" sa fie de fatza. .. |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
novus spune:
Dar el ieri cand stia ca se aduna oamenii la unchiul asta ce a zis ? sau cum era planul ? sa mergeti si voi sau nu?
Vezi ce tema buna ai propus ?
Monnvas spune:
Aidi bre, n-are voie omul sa se ... razgandeasca? Daca a fost pur si simplu un impuls de moment, "hai mai samerg, cine stie cand ii mai vad pe oamenii astia?".
Parca vad, noi disecam - disecam si Jambo ne citeste de pe margine
citat din mesajul lui novus Dar el ieri cand stia ca se aduna oamenii la unchiul asta ce a zis ? sau cum era planul ? sa mergeti si voi sau nu? Vezi ce tema buna ai propus ? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas Apoi n-o lua si tu asa, ca nu esti tu "dusmanul". Si, parerea mea, daca tot nu le place de tine io cred ca nici n-o sa aduca vorba, au ei destule de discutat daca nu s-au vazut de atata timp.
CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Ba da, se discuta despre mine in lipsa mea; cind a fost fratele la noi de Craciun m-a facut sa inteleg ca e in tema cu tot ce s-a intimplat in lipsa lui, inclusiv cu faptul ca tat' su nu ma inghite. In aceeasi seara si matusha, aflata in vizita la noi, m-a tras de mineca intr-o camera ca sa-mi inire vrute si nevrute. E adevarat ca Jambo "omi ia apararea" sau...se abtine No, acum sint toti la matusha aia (unchiu' e frate cu domnul socru)
inapreda spune:
citat din mesajul lui novus Dar el ieri cand stia ca se aduna oamenii la unchiul asta ce a zis ? sau cum era planul ? sa mergeti si voi sau nu? Vezi ce tema buna ai propus ? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Eu stiam de o saptamina de la doamna R. ca ei merg azi in vizita DE noi nu se punea problema sa mergem pentru ca nu luam parte la astfel de "adunaturi", pardon, sindrofii E foarte probabil ca domnul socru' sa-i fi zis la Jambo sa mearga si el; la fel face, de cite ori isi da seama ca gatesc: la 2 fara 10 merge la Jambo in magazin si-l invita la masa la ei (ca sa ma enerveze pe mine)
inapreda spune:
Jambo n-ar intra pe DC nici daca i-ar spune un prieten bun ca aici gaseste reteta fericirii
novus spune:
No tre' sa fug de la dezbateri dar revin diseara sa vad deznodamantul
inapreda spune:
In timp ce io faceam presupuneri pe net, Jambo era in living, se uita la TV crezind ca dormim amindoi
AlexAndra_81 spune:
Ina, eu zic sa eviti asa zisi dr de acum, si a mea a facut destul scandal pe le dr dar nu m-a trimis nimeni la consiliere inca
Cat despre Jumbo, e barbat, oricat i-am diseca n-avem cum sa-i intelegem, ei gandesc altfel decat noi, de asta m-am lamurit de ceva timp. Dar vad ca s-a intors repede la voi, asa ca ar trebui iertat, macar pe jumatate
Amalia