Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***383***
Raspunsuri - Pagina 9
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda PS. Ca sa pricepeti circumstantele, mai tre' sa dau ceva din casa |
Mda, in cazul asta stia ca nu o sa sari in sus de bucurie cand o sa te anunte ca s-a hotarat si el sa mearga, pe de alta parte or fi insistat ei sa mearga si ce era sa zica: stai sa imi cer voie
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
Apoi n-o lua si tu asa, ca nu esti tu "dusmanul". Si, parerea mea, daca tot nu le place de tine io cred ca nici n-o sa aduca vorba, au ei destule de discutat daca nu s-au vazut de atata timp.
| citat din mesajul lui inapreda Ca sa pricepeti circumstantele, mai tre' sa dau ceva din casa |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
novus spune:
Dar el ieri cand stia ca se aduna oamenii la unchiul asta ce a zis ? sau cum era planul ? sa mergeti si voi sau nu?
Vezi ce tema buna ai propus ![]()
?
Monnvas spune:
Aidi bre, n-are voie omul sa se ... razgandeasca? Daca a fost pur si simplu un impuls de moment, "hai mai samerg, cine stie cand ii mai vad pe oamenii astia?".
Parca vad, noi disecam - disecam si Jambo ne citeste de pe margine ![]()
![]()
![]()
| citat din mesajul lui novus Dar el ieri cand stia ca se aduna oamenii la unchiul asta ce a zis ? sau cum era planul ? sa mergeti si voi sau nu? Vezi ce tema buna ai propus ?www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
inapreda spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Monnvas Apoi n-o lua si tu asa, ca nu esti tu "dusmanul". Si, parerea mea, daca tot nu le place de tine io cred ca nici n-o sa aduca vorba, au ei destule de discutat daca nu s-au vazut de atata timp.
CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Ba da, se discuta despre mine in lipsa mea;
inapreda spune:
| citat din mesajul lui novus Dar el ieri cand stia ca se aduna oamenii la unchiul asta ce a zis ? sau cum era planul ? sa mergeti si voi sau nu? Vezi ce tema buna ai propus ?www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Eu stiam de o saptamina de la doamna R. ca ei merg azi in vizita
inapreda spune:
Jambo n-ar intra pe DC nici daca i-ar spune un prieten bun ca aici gaseste reteta fericirii ![]()
novus spune:
No tre' sa fug de la dezbateri dar revin diseara sa vad deznodamantul ![]()
inapreda spune:
In timp ce io faceam presupuneri pe net, Jambo era in living, se uita la TV crezind ca dormim amindoi 

AlexAndra_81 spune:
Ina, eu zic sa eviti asa zisi dr de acum, si a mea a facut destul scandal pe le dr dar nu m-a trimis nimeni la consiliere inca
Cat despre Jumbo, e barbat, oricat i-am diseca n-avem cum sa-i intelegem, ei gandesc altfel decat noi, de asta m-am lamurit de ceva timp. Dar vad ca s-a intors repede la voi, asa ca ar trebui iertat, macar pe jumatate![]()
Amalia