Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***383***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Ai mei mi-au solicitat chec si clatite asa ca pana acum am prestat Acum sa vad cum ma abtin sa nu mananc ca au iesit si tare bune

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Ai mei mi-au solicitat chec si clatite asa ca pana acum am prestat Acum sa vad cum ma abtin sa nu mananc ca au iesit si tare bune

Amalia

De unde stii? TE-Au laudat sau ai...gustat?

Mergi la inceput

Olga, ma bucur ca ti-a priit vacanta si ca v-ati distrat asa frumos

Floric si eu zis ca un consult la ochisorii lui Rares n-are ce sa strice.

Bianca, imi place ca esti intr-o continua miscare, job related, sunt sigura ca o sa iei decizia cea mai buna

Amalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Amalia

De unde stii? TE-Au laudat sau ai...gustat?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

se vede si se simte n-am gustat INCA, iar in laudele lui barbata-miu nu ma incred ca el zice ca-i bun si mananca saracu si cand imi iesa un mare cacat sau cand ard pe jumate friptura, doar doar oi face mai des

Amalia

Mergi la inceput

Runaway Bride pe Protv, ce mi-a mai placut filmul asta

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

No spune, a scris un mesaj juma de ora si am atins ceva si a disparut
Am fost la Urgentze cu Sophia Am povestit pe larg cum a fost dar nu mai am putere sa reiau, ideea e ca a incercat sa urce pe o canapea intinsa (unde l-am ostracizat pe Andrei), a alunecat, a dat cu capul (eu am crezut ca de moale!), a inceput sa planga, am luat-i in bratze, pe cand ma uit, tot ochiul acoperit de sange,ii shiroia sange
Noroc cu huzband ca si-a pastrat cat de cat sangele rece ca eu era in trepidatii, nu stiu cum am tras niste haine pe mine, l-amincaltzat pe huz, ca era cu fata in brate,i-a dat lui Phi cizmele pe piciorul gol si o hainuta si am fugit la urgente. Acolo ne-au dus la chirurgie unde un moshulica simpatic si cumsecade a zis ca tre cusuta, ca e fetitza si sa nu ramana cicatrice. I-a facut un test de anestezic local. Apoi au intins-o, o asistenta o tinea de cap, un asistent de maini, noi de picioare in timp ce dr ii cosea 2 fire si-mi zicea sa nu ma uit sau sa ma intind de mi-e rau:((( OOOOf, saraca Phiphi! Acum are un bandaj care trebuie schimbat luni si atele alea scoase dupa vreo 6 zile. I-au facut si antitetanos desi eu speram ca e valabil ala facut de bebe, ca nu vroiam un chin in plus
Imi tremura mainile si acum, ce m-am putut speria cand am vazut-o cu sange si nici nu realizam ce s-a intamplat, in ce a putut da sub ochii mei!
Oare la cat timp trece efectul anesteziei locale? O va durea? Eu i-am dat deja nurofen de spaima

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

off,Ilink pentru tine si pentru zanuca sa-i treaca cat mai repede si cu cat mai putina durere.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Doamne Ilinca, mi-a stat inima cat am citit! Sanatate lui Phiphi, lasa ca o sa fie bine, eu zic ca ai facut f bine ca i-ai dat Nurofen ca o sa o doara un pic cand trece anestezia. Dr nu ti-a dat un anelgezic ceva? Sau n-ai un nr sa suni sa intrebi? Mititica!!!

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ioi, Ilinca, toata m-am cutremurat! Dar unde s-a lovit, la arcada?Mai, cum se pot isca probleme cand nici nu te gandesti...Sper sa nu simta nicio durere cand trece anestezicul!Sophiphiciul mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Off Ilinca, nasoala patanie. Bine ca e totul "ok" acum. Bina ca nu ai fost singura acasa...etc.

Sunt sigura ca Sophia va zburda in curand ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Io am cazut de pe birou cand eram mica. Si am cazut chiar intr-un scaun din ala pliant. Cand l-am atins el s-a inchis si eu am venit cu buza inferioara intr-o margine a sa si mi s-a spart pielea. Cand beam ceva lichid- curgea:)). Acum rad, dar atunci eram speriata rau.

Respectati indicatiile si o sa fiti bine.

Mergi la inceput