Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***383***
Raspunsuri - Pagina 10
AlexAndra_81 spune:
Ai mei mi-au solicitat chec si clatite asa ca pana acum am prestat Acum sa vad cum ma abtin sa nu mananc ca au iesit si tare bune
Amalia
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexAndra_81 Ai mei mi-au solicitat chec si clatite asa ca pana acum am prestat Acum sa vad cum ma abtin sa nu mananc ca au iesit si tare bune Amalia |
De unde stii? TE-Au laudat sau ai...gustat?
AlexAndra_81 spune:
Olga, ma bucur ca ti-a priit vacanta si ca v-ati distrat asa frumos
Floric si eu zis ca un consult la ochisorii lui Rares n-are ce sa strice.
Bianca, imi place ca esti intr-o continua miscare, job related, sunt sigura ca o sa iei decizia cea mai buna
Amalia
AlexAndra_81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
De unde stii? TE-Au laudat sau ai...gustat? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
se vede si se simte n-am gustat INCA, iar in laudele lui barbata-miu nu ma incred ca el zice ca-i bun si mananca saracu si cand imi iesa un mare cacat sau cand ard pe jumate friptura, doar doar oi face mai des
Amalia
Ilinca_M. spune:
No spune, a scris un mesaj juma de ora si am atins ceva si a disparut
Am fost la Urgentze cu Sophia Am povestit pe larg cum a fost dar nu mai am putere sa reiau, ideea e ca a incercat sa urce pe o canapea intinsa (unde l-am ostracizat pe Andrei), a alunecat, a dat cu capul (eu am crezut ca de moale!), a inceput sa planga, am luat-i in bratze, pe cand ma uit, tot ochiul acoperit de sange,ii shiroia sange
Noroc cu huzband ca si-a pastrat cat de cat sangele rece ca eu era in trepidatii, nu stiu cum am tras niste haine pe mine, l-amincaltzat pe huz, ca era cu fata in brate,i-a dat lui Phi cizmele pe piciorul gol si o hainuta si am fugit la urgente. Acolo ne-au dus la chirurgie unde un moshulica simpatic si cumsecade a zis ca tre cusuta, ca e fetitza si sa nu ramana cicatrice. I-a facut un test de anestezic local. Apoi au intins-o, o asistenta o tinea de cap, un asistent de maini, noi de picioare in timp ce dr ii cosea 2 fire si-mi zicea sa nu ma uit sau sa ma intind de mi-e rau:((( OOOOf, saraca Phiphi! Acum are un bandaj care trebuie schimbat luni si atele alea scoase dupa vreo 6 zile. I-au facut si antitetanos desi eu speram ca e valabil ala facut de bebe, ca nu vroiam un chin in plus
Imi tremura mainile si acum, ce m-am putut speria cand am vazut-o cu sange si nici nu realizam ce s-a intamplat, in ce a putut da sub ochii mei!
Oare la cat timp trece efectul anesteziei locale? O va durea? Eu i-am dat deja nurofen de spaima
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Dodo-pui spune:
off,Ilink pentru tine si pentru zanuca sa-i treaca cat mai repede si cu cat mai putina durere.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
AlexAndra_81 spune:
Doamne Ilinca, mi-a stat inima cat am citit! Sanatate lui Phiphi, lasa ca o sa fie bine, eu zic ca ai facut f bine ca i-ai dat Nurofen ca o sa o doara un pic cand trece anestezia. Dr nu ti-a dat un anelgezic ceva? Sau n-ai un nr sa suni sa intrebi? Mititica!!!
Amalia
Anaan spune:
Ioi, Ilinca, toata m-am cutremurat! Dar unde s-a lovit, la arcada?Mai, cum se pot isca probleme cand nici nu te gandesti...Sper sa nu simta nicio durere cand trece anestezicul!Sophiphiciul mic.
Bianca2503 spune:
Off Ilinca, nasoala patanie. Bine ca e totul "ok" acum. Bina ca nu ai fost singura acasa...etc.
Sunt sigura ca Sophia va zburda in curand ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Io am cazut de pe birou cand eram mica. Si am cazut chiar intr-un scaun din ala pliant. Cand l-am atins el s-a inchis si eu am venit cu buza inferioara intr-o margine a sa si mi s-a spart pielea. Cand beam ceva lichid- curgea:)). Acum rad, dar atunci eram speriata rau.
Respectati indicatiile si o sa fiti bine.