Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***383***
Raspunsuri - Pagina 8
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas INA, iar ai fost la d-na Ficatel? CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Da', aseara.
Si sa stii ca e "cea mai buna din oras"
Am apreciat ca desi am ajuns in timplul programului (18.20, program pina la 19) era cu fularul si paltonul; cu toate acestea, ne-al luat
Au fost mai multe aspecte care nu mi-au convenit dar nu mai are rost sa le scriu acum; sau...poate da?
Pe seara faptului ca am spus ca SUSPECTEZ ca ar avea paraziti, i-a prescris tratament cu decaris; am intrebat daca nu ar fi bine, TOTUSI, sa facem un coproparazitologic inainte, a zis ca nu si i-a scris reteta...
Floric spune:
Si pentru ca m-am pus pe parat copilul sa continui.
Cumva suntem pe trecute cu bataia. Numai ca durerea este ca si-a schimbat adversarul. Pe mama. Ori simt ca mama nu va fi atat de toleranta ca si mine. Dar mai vedem. Insa, mai nou a luat o vorba "nu fac aia/ nu merg la cutarica ca sunt suparat/ m-am certat cu acela". Exemple: Rares, hai sa manancam. R: Nu vin, sunt suparat pe mancare.
Rares, hai afara la copii. R: Nu merg, m-am certat cu copiii.
Asta cu supararea e clar ca e preluare. Caci de cate ori face ceva ce nu-mi convine ii spun ca sunt suparat pe el. Dar aia cu cearta...
Ca sa spun ca aseara am fost la locul de joaca, l-am lasat acolo si cand l-am luat prima grija a fost sa imi spuna ca s-a cerat cu copiii si s-a batut pe masinuta. Si chiar asa si facuse
Constat ca a inceput sa ii placa sa faca ceva ce atrage suparare sau cearta. Pentru ca surprinde foarte bine mimica ce o fac (si o reproduce ulterior) cand sunt suparata sau cand face ceva necuviincios.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Ilinca_M. spune:
CUSCRA, DOCTORITZA AIA E O VACACAREMPUNGE SI NU STIU ZAU CUM A AJUNS PEDIATRU!!!
Vrei sa stii cum ar trebui sa fie un adevarat pediatru? Iti povestesc eu de-a noastra! Phiphi a mers rar la dr, la 6 luni, la 1 an,la 18 luni (atunci racea:))). Ei la 18 luni nu i-a placut ca i s-a uitat in gat si i-a bagat lopatzica asta. Dupa aproape 1 an cand am mai fost (ca sa vezi ce memorie are!!!!) cum am intrat in hol a inceput sa urle si asa am si intrat la dna dr, ea urland de-i sareau lacrimile pe pereti.
Io eram cam jenata, i-am zis ca asa face fiindca-si aminteste de ultima data, de "lopatica" aia...ei, dr. a povestit cu mine (cat am putut peste urletele lui Phiphi:))), timp in care ii zambea continuu, se tot uita in jur ce sa-i dea s-o distreze, i-a dat o "lopatica" de-aia sa vada ce e etc si tot timpul imi spunea EA MIE ca e normal sa faca asa, saracutza, ca ei tin minte bine cand nu le-a convenit ceva si oricum precis e prost dispusa si de la raceala.
Ultima data am chemat-o acasa, ca prea era moleshita Phiphi s-o scot. Exact cand a intrat in casa se trezise Phiphi si cand a vazut-o (a recunoscut-o instantaneu!!!) da-i si urlaaaaa. Dna dr. a stat 15 minute pe un fotoliu asteptand sa se simta Sophia in largul ei!!! Si dupa ce a consultat-o si iar a plans Phiphi a mai stat vreo 15 minute sa nu-i poarte Phiphi pica:))) Siintr-adevar Sophia a inceput sa-i zambeasca, sa-i danseze, sa-i arate toate jucariile, n-o mai lasa sa plece:)))
Am (re)povestit astea ca sa nu ai nicio clipa indoiala ca dr. ta e o MOIMA fara pic de tact, fara cunostinte despre copii (decat strict medicale; chiar, ea are copii? A mea are 3) deci nici o clipa sa nu te gandesti ca TU ai probleme, ea e cea cu probleme, claR
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Monnvas spune:
Mai, pe de alta parte ce sa faca, sa ceara voie?
Me mi se mai intampla (raaaar) sa iau cate o decizie d-asta spontana - ies cu studentii la pizza sau ma intalnesc cu cineva pe strada si decidem sa bem o cafea sau primesc un telefon si ma hotarasc pe loc. Si in cazuri d-astea... si eu dau un sms
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Nici pe mine nu ma deranjeaza si chiar il trimit si eu pe Pisi la chermeze unde nu am chef/nu ma simt bine sa merg dar discutam amandoi asta , pe mine de aceea m-ar fi deranjat sa primesc decizia gata luata si prin sms Chiar diseara suntem invitati la verisoara lui Pisi si datorita faptului ca or sa fie numai idioti insotiti de pitzi pe acolo am hotarat sa nu dam curs invitatiei pt ca numai ne enervam www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
novus spune:
Floric, pt uitatul in crucis eu as merge la un oftalmolog
Pt bataie, certuri, eu i-as repeta placa cu nu-i frumos sa facem asta si nu i-as mai spune ca sunt suparata ci i-as explica faptul ca nu-mi place comportamentul lui si as incerca sa aflu cauzele
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Monnvas Mai, pe de alta parte ce sa faca, sa ceara voie? Me mi se mai intampla (raaaar) sa iau cate o decizie d-asta spontana - ies cu studentii la pizza sau ma intalnesc cu cineva pe strada si decidem sa bem o cafea sau primesc un telefon si ma hotarasc pe loc. Si in cazuri d-astea... si eu dau un sms
CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Aia cu luatul deciziei spontan la evenimente neplanificate si eu o fac, drept e ca sun nu dau sms dar aici stia de ieri ca e ziua omului si ca merg oamenii acolo, mie mi-ar fi placut sa vina acasa ca la 2 termina programul si sa ma anunte ca merge si el, na, sa ma intrebe daca nu m-am razgandit si eu nu stiu, clar ca o judec prin prisma relatiei si modului meu de comunicare in cuplu
Stai sa vedem la ce ora vine !! Inapreda nu te superi sper ca-l dezbatem pe Jambo
novus spune:
Mi-a mai venit un gand ref la studiu de caz : probabil ca daca mergea la un alt Ion unde se adunau oameni care nu ma barfesc, carora nu le sunt antipatica, nu ma deranja
Dodo-pui spune:
tufete,
azi n-am avut acces la pc caci s-a "imbolnavit "
...am citit pe diagonala:
-Oli bine v-ati intors cu bine acasa
-Ina bun venit in lumea virtuala
La multi ani celor ce-si serbeaza astazi onomastica!(nu enumar caci sigur voi uita pe careva)
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
inapreda spune:
Novus, chiar ma bucur ca discutati despre el ca si cum ar fi un personaj celebru! (ce i-ar mai placea Ancai sa citeasca ). Ma bucur = inseamna ca imi dau seama cum si ce se vede din afara. Mi se pare...util
Nu cred ca intirzie mult pentru ca vrea sa iesim diseara.
PS. Ca sa pricepeti circumstantele, mai tre' sa dau ceva din casa : eu cu fratele lui nu ma inteleg iar cu cumnata nu vorbesc deloc (asta v-am mai spus). Din aceste considerente nu ne vizitam. Ei locuiesc in Spania si fratii se vad rar. Asta poate fi si un prilej in care ei se pot exprima "liber" fara ca "dushmanul" sa fie de fatza. ..
Ilinca_M. spune:
Io am facut ieri ceva invers, adica io am fost "the bad guy". L-am lasat pe huzband bolind si am mers cu vecina sa ne luam tufetitzele de la gradi. Si vecina a propus sa mermem la un ceai si o praji intr-un loc "children ultra friendly" unde le place fetelor noastre. Mobilul meu fiind aproape descarcat am zis ca nu mai sun sa anunt, ca repede papa fetele o prajitura. Dar acolo normal ca Phiphi a asociat locul cu "pizza!PIZZA!" asa ca ne-am lungit aproape 2 ore si huzband stie ca maximum 15 min facem de la gradi.La intoarcere pe drum imi suna telul in geanta,in spate, dar io eram la volan, zic "precis e Andrei, lasa ca ajungem acum". In urmatoarea secunda ii suna vecinei mobilul, zic:"asta sigur e Andrei!" Intr-adevar el era, dar abia atunci a vazut vecina ca o sunase de vreo 5 ori (si pe mine la fel:))) dar in local noi n-am auzit Saracu', a fost tare ingrijorat, de-mi facea el mie asta il strangeam de gat, sa mearga dupa fata la gradi si sa vad ca nu mai vine si nu raspunde la telefon!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.