Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***383***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Si-apropos de "defect"; am fost aseara cu Ian la pediatru pentru ca avea un ochi putin rosu; de cum am intrat pe usa mi-a spus:
-nu veau a doctol.
Cum a intrat in cabinat s-a pus pe urlat; dar zdravan; nu voia sa interactioneze cu doctorita, plingea intruna.
Dialog:
-Face asa pentru ca e bolnav sau asa plinge el?
-Nu e bolnav, nu are comportament de copil bolnav, aa plinge el CIND NU-I CONVINE CEVA
-Daca nu-i trece intr-o saptamina, va rog sa veniti sa va dau o trimitere la psiholog
-Ca sa- prescrie un tratament medicamentos?????
-Nu pentru consiliere.
-Sa-l consilieze pe...Ian????
-Nu, pe dvd, e clar ca aveti probleme!!!!

No, va rog, nu ma protejati: ce parere aveti???

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

No pe bune ca ma prapadesc de ras !!

Si Ada a avut vreo doua faze din astea cand a urlat la doctor, m-a intrebat daca face asa de obicei, i-am spus ca nu doar ca acum e obosita, nu are chef, vrea la joaca, etc si discutia a continuat normal !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Si cum ai facut sa ai acces la net?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Si cum ai facut sa ai acces la net?

Poze Raru
Poze noi

N-am facut nimic pt ca nici nu as putea la noi sunt reguli fff stricte si privind accesul/circulatia informatiei doar lucrez la o multinationala
Dar s-a ridicat pe o perioada restrictia, la noi sunt filtre care nu prmit accesul la diverse cum ar fi entertaiment, social network, etc
si asa pot accesa forumul pt cat timp nu stiu nici eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

INA, ce sa zic, si al meu se duc azi la un Ion, in conditiile in care are unul si acasa, da' io nu zic nimic, abia m-am fofilat sa nu merg si io. Nush, poate's defecta io, dar pe mine nu ma deranjeaza daca se duce singur la chermeze, daca nu-mi place anturajul io-s aia care propune solutia sa mearga singur. Ca te-a anuntat via sms, asta ma face sa cred ca nu-i cu premditare si ca n-o sa stea mult.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

DVD sau DVS tot o treaba tampita e.

Zau, ca e de-a rasul plansul. Acum, imi aduc aminte ca Rares o data a fost atat de tacut si colaborant cand am fost la medic (cred ca avea doi ani), ami dar nici pas nu a scos, a stat neclintit cu ochii intr-o jucarie. Incat la final dr m-a intrebat daca asa e si acasa...I-am spus ca nu, acum asa i-a venit lui. Iti dai seama ca daca eram la dr ta ma trimitea la psihopupu ca e prea cuminte.

Of, cumo dai nu o nimeresti.

Mie mi se pare firesc ca un copil cand intra intr-un spatiu necunoscut sa aiba reactii neasteptate (chiar daca ati mai fost in acel cabinet si se presupune ca e cunsocut, nu dormiti acolo). So...las-o in plata ei pe doctora. Stiu e frustrant dar poti schimba ceva. Daca mergi la alt medic, ala cine stie ce hachite ar avea, asa ca nimeni nu e perfect. Bine ca nu ti-a prescris musai vreun medicament de calmare a copilului

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Referitor la masini, eu am permis de vreo 12 ani doar ca nu-l folosesc pt ca nu am masinuta mea , mi-ar placea una mica , Fordul K e printre variante , este unul in Deva super fain cu o multime de floricele pe el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

INA, iar ai fost la d-na Ficatel?

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

INA, ce sa zic, si al meu se duc azi la un Ion, in conditiile in care are unul si acasa, da' io nu zic nimic, abia m-am fofilat sa nu merg si io. Nush, poate's defecta io, dar pe mine nu ma deranjeaza daca se duce singur la chermeze, daca nu-mi place anturajul io-s aia care propune solutia sa mearga singur. Ca te-a anuntat via sms, asta ma face sa cred ca nu-i cu premditare si ca n-o sa stea mult.

CRISTIAN (7.03.2009)

Pai nici io nu zic nimic
V-am zis voua, da' lui nu-i zic nimic pentru simplul fapt ca nu are rost La faze din astea, eu nu stiu sa fiu diplomata, spun din start "eu nu merg, tu fa ce vrei"
Cu premeditare stiu ca nu a fost.
Nu zic nimic, ma comport normal, dar tot nu-mi convine.
Multam de sustinere!
Sa va aduca bucurie Ionutzul vostru! Ioan il cheama? Scuze, n-am stiut.

Mergi la inceput

Ca tot veni vorba de mers pe la medici.

Ar trebui sa ma ingrijoreze ultima gaselnita a lui Rares?

De ceva vreme din senin se uita crucis. Dar o face cumva intentionat, nu stiu cum sa spun. Se uita la ceva o carte, un obiect, apoi muta privire spre altceva de regula spre noi, (ca sa fie vazut, eventual) si atunci se uita crucis. Initial, am zis ca e o gluma dar acum cand sta in scaunul de masa si stau mai aproape de el se vede cum ii fuge ochiul drept si apare privire de crucis. Daca ii spun sa fie linistit sa nu mai faca asa se corecteaza. Nu stiu daca o face intentionat sau in joaca sau ce o fi.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Nici pe mine nu ma deranjeaza si chiar il trimit si eu pe Pisi la chermeze unde nu am chef/nu ma simt bine sa merg dar discutam amandoi asta , pe mine de aceea m-ar fi deranjat sa primesc decizia gata luata si prin sms

Chiar diseara suntem invitati la verisoara lui Pisi si datorita faptului ca or sa fie numai idioti insotiti de pitzi pe acolo am hotarat sa nu dam curs invitatiei pt ca numai ne enervam

Mergi la inceput