Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***383***
Raspunsuri - Pagina 4
Ilinca_M. spune:
Ioi, cuscra, acum am vazut, mie ford k mi se pare una dintre cele mai urate masini lansate, chiar am ras bine ca o data am vazut confirmarea, intr-o revista de specialitate era un top10 cu cele mai nereusite/neinspirate/ hidoase modele de masini si asta era prin frunce
Anaan, pai sa-ti iei carnetul anul asta, ce mai astepti, te sustinem moral!!! E minunat sa shofezi!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Camara Bunicii e "ceva local" din cite stiu e; e a unei tipe mai tinera ca mine pe care eu o plac mult si -poate si de aceea! - o cred cind imi spune ca in crenvustii de vita exista carne de vita Familia ei detine abator si restaurant/sala de nunti si asta mi se pare un motiv in plus sa cred ca preparatele comercializate de ea sint proaspete si bune.
In ceea ce o priveste pe Ana Tabeica: eu mi-am imaginat ca e prietena cu fetele noastre de la mare; motiv pentru care i-am dat "accept"; si da, m-am uitat si eu la pozele ei ianinte.
Ilinca_M. spune:
De cine zici ca e de pe DC, Munica, de anda aia? Si atunci de ce nu i-a raspuns cuscrei si de ce tot insista cu cerutul prieteniei? Tu de unde stii, tie "ti s-a introdus" politicos? Si "prietena" noastra stii tu care e activa la umanitare...nu ca as crede ca e ea, dar nimic nu m-ar surprinde:)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Monnvas spune:
Bianco, deci ii serioasa treaba aia cu jobul 2? Atunci da, se cere neshte bautura...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Floric spune:
Oli, bine ati revenit. Cum iti merge burta? Mi-ai tot aparut in minte zilele acestea si m+am tot gandit la tine.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
inapreda spune:
Cuscra, cind mi-am ales "masina vietii", am tinut cont de urmatoarele considerente:
-sa mi-o permit OARECUM din pdv financiar
-o sa o conduc numai in oras deci, nu-mi tre' nu stiu ce "firma" si nici nustiuce dotari
-modelul sa se preteze a fi personalizat cu...cireshe
-sa incap eu, Ian si posheta
Mie mi se pare "fani" si dragutza.
PS. Si eu am target sa-mi iau permisul INAINTE de ziua mea!
Floric spune:
Si eu am o tanara care ma "preteneste" pe fb, dyydyy dea, parca. Are poze cu un bebe mic. Se revendica cineva?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
inapreda spune:
Bianca
Mi se pare tare ca ai reusit sa ai un second lob care sa-ti placa si sa te tina in priza, in conditiile in care este acum piata muncii! felicitari tufata draga!
inapreda spune:
Cuscra, cred ca Monica se refera la Tabeica; Anda Adam e, mai degraba, un personaj fictiv, un fel de "era pe cind nu s-a zarit/ azi o vedem si nu e"
inapreda spune:
Si din ciclul "io nu-mi spal rufele murdare in famelie": vi se pare normal ca azi Jambo s-a dus cu frate' su la unchiul lor care e Ion? Dar ca m-a anuntat printr-un sms?