Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***383***
Raspunsuri - Pagina 25
olishka spune:
Novus s-a facut
Chato nu-mi fac griji de asta. Din pacate am alte griji, mult mai mari.
Olga, mamica lui David iepurasul si 33+
Floric spune:
Eu nu imi fac griji despre kg Olgai. Sa vedeti cum zboara kg in primele luni, la botez iar balim pe langa monitor uitandu-ne la fotografii.
Eu am luat la Rares 25 sau pe acolo si tot am dat jos. Bine, in timp si mult stres dar la ea...floare la ureche.
Oli, cum 6 saptamani!!!! Spor! Hai ca mai e putin.
Uitandu-ma la Oli parca imi apare o idee. Dar imi trece repede.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
Tufete, ma retrag. Ma pregatesc psihic pentru prima zi dintr-un lung sir de zile de munca pe anul acesta. Si socul este mai mare ca is si privata de placerile mele: mancare (debutez iar), net , stat si jucat cu Rares si lista ramane deschisa.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
olishka spune:
Gata am schimbat si semnatura, 6 mai am
Floric sa stii ca si la mine sunt incapatanate kilogramele si la mine inceputul este mai greu, dar si cand ma ambitionez, nu ma las....
Sarcina asta am balit la greu la ciocolata. Am mancat zilnic. Ma apuca tremuriciul daca nu mananc. Si cand ma gandesc ca inainte gustam cam 1 data pe luna...Sper sa-mi revin...
Olga, mamica lui David iepurasul si 34+
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Din pacate am alte griji, mult mai mari. Olga, mamica lui David iepurasul si 33+ |
Ce griji asa mari ?!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Tufete, ma retrag. Ma pregatesc psihic pentru prima zi dintr-un lung sir de zile de munca pe anul acesta. Si socul este mai mare ca is si privata de placerile mele: mancare (debutez iar), net , stat si jucat cu Rares si lista ramane deschisa. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Floric succes si te asteptam macar seara pe-aici
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Ce griji asa mari ?! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Nu prea am chef sa detaliez, mai bine nu ma gandesc la ele
olishka spune:
Hai ca atata am vorbit de mancare ca bineinteles mi s-a facut pofta de ceva bun. Dar ca sa nu exagerez acum pe seara, am bagat un compot de prune. Acum nu mai pot sa respir
novus spune:
Olga
Sper sa se rezove repede !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Multumesc Novus
Astazi am sortat hainutele lui bebe. Sunt asa de mici si de dragute Abia astept sa-l imbrac cu ele. Vroiam sa le si spal zilele astea, doar ca mi s-a stricat masina Sper s-o rezolv repede.
Am cumparat astazi si covoras si perdelute in geam, maine montez patutul si mai am cateva retusuri mici si este gata camera