Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***383***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Super !! poate sa soseasca Leon, nu chiar acum de fapt, sa mai stea el la caldurica cele 6 saptamani !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Super !! poate sa soseasca Leon, nu chiar acum de fapt, sa mai stea el la caldurica cele 6 saptamani !!

Sincer, as vrea sa nasc cu o saptamana mai devreme caci mi0e groaza de cum o sa arate burta mea si bebe deja este f mare. Dar nu hotarasc eu asta, asa ca ramn cu dorinta

Mai trebuie sa-mi fac si bagajul si stau linistita...

Olga, mamica lui David iepurasul si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gata, ma retrag ca maine incepe o noua saptamana si sper sa ne culcam in timp util !!

Noapte buna fetele !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Gata, ma retrag ca maine incepe o noua saptamana si sper sa ne culcam in timp util !!

Noapte buna fetele !!!

Noapte buna!!! Si noi o sa ne culcam astazi mai devreme, in jumatate de ora se va da stingerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Am citit dar mai pe rapid.M-am socat un pic de patania Sophiei, dar bine ca a trecut.Noi in acest week-end am fost la socrii.Ma gandesc la vacanta de vara..., pe unde vreti sa mergeti?De maine incep meditatiile la engleza, sa ma pun un pic la punct pt cautarile de nou job.Astept intai un raspuns, sper sa-l primesc saptamana asa.Am vazut pozele cu David,era asa haios cu peruca Annan, ma bucur ca Andrei e bine.M-a socat doctorita Inei, cred ca si pe ea.Eu nu as baga-o in seama.Bebestrump sa fie bine strumphita.Si gata, s-a taiat filmul...Copii vostri au cearcane?Mi se pare ca Theo are cearcane si parca nu ar fi normal la varsta lui.Gata, ma duc la culcare, ca maine o sa ma trezesc greu si la ora 7 trebuie sa ies din casa.

Mergi la inceput

Mireal si mie mi se pare cateodata ca vad cearcane la David, dar si la Chitibus. M-am intrebat si eu de la ce ar putea fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetelor, mie dr homeopat mi-a spus ca cearcanele sunt un semn de paraziti intestinali. Dar din alta sursa nu am informatii...

Mergi la inceput

Gata ma retrag si eu, mi-a ajuns pe ziua de astazi...

Noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Si eu, caci Eva doarme de pe la 9 (de parca tare mult as fi stat pe aici ).Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Cap ***384***

Mergi la inceput