Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***383***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

eu am stat o luna in canada si nu am luat un kil, dar .... nu am prea mincat fructele si legumele erau fff scumpe si nu pra aveau gust; da, carnea era ieftina - chiar prea- si in mod sigur prost crescuta

dar nu am fost pe la restaurante, am incercat o data si am fost scirbita de gustul dulceag al mincarii, asa ca nu mi-a mai trebuit.

am vazut si eu obezi si obeze la resto gen McDo bagind in ei ca niste infometati cantitati enorme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Novus, ai grija cat stai acolo. Vii repede sau iti iei mancare cu tine. Iti trimit eu pachet acolo. Mie imi place tare mult de tine si te admir in toate pozele. Mi-am luat de grija acum.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Daaa Olga chiar arata asa de bine, are burta imensa dar in rest nu e umflata deloc, mie imi place cum arata !

No hai ca ne-am cantarit si eu si Ada, ea tot manechin 13.5 kg, chiar eram curioasa cate mai are ca azi am povestit cu o prietena si fiica-sa are 18 kg si e cu 3 luni mai mare, nu pare mai grasuta, cred ca e mai indesata doar, si eu sunt in grafic, exact cum am zis aproape un kg de asta vara de cand nu m-am mai cantarit

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

referitor la mincatul aiurea si absolut nedietetic, am vazut ca majoritatea adolescentilor din ro sint pe drumul cel prost cu sunci si chiar grasi, obezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Olga, 18 kg mi se pare super ok!!!
Cat ailuat la David?

Esti draguta, dar mai am 6 sapt pana la termen Si la David am avut destule...Peste 20

Olga, mamica lui David iepurasul si 33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Olga
La mine cred ca tine si de arderi ,pe bune, ca la cate fainoase mananc eu ; nici in concedii (mai ales in cele AI ), de sarbatori eu nu ma ingras, hai poate vreun kg, dar nimic spectaculos din fericire

Femeie norocoasa

Mergi la inceput

Citat:

Daaa Olga chiar arata asa de bine, are burta imensa dar in rest nu e umflata deloc, mie imi place cum arata !

Ce bei?

Mergi la inceput

Floric, multam de grija, nu o sa stam mult, vreo luna doar

Olga, lasa ca le dai tu repede jos ! eu am pus peste 30 kg cu lasatul de tigari, vai ce bine ca am prins momentul atunci ca nu stiu zau daca ma lasam!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:

Ce bei?

Bere sau hai ca merge si o sampanie !

O dai wkd viitor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Olga, 18 kg mi se pare super ok!!!
Cat ailuat la David?

Esti draguta, dar mai am 6 sapt pana la termen Si la David am avut destule...Peste 20

lasa ca le arunci tu repede: 8 la nastere, apoi cite 3-4 pe luna in primele luni cind nu prea ai timp de dormit, apoi cite 1-2 pe luna de la alaptat... nu-ti face griji :)

Mergi la inceput