Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***383***
Raspunsuri - Pagina 20
novus spune:
Neata si de la noi !!!
Ne-am culcat deodata si ne-am trezit la fel, acum 15 minute !!
Cafeaua e gata asa ca va invit cu drag sa o bem impreuna !
Vad ca picii s-au distrat de minune aseara
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
Petrecut tare bine ziua de ieri cu prieteni dragi, in casa nou si super-frumos amenajata (ocazie cu care ne-am amintit ca ne-au mai ramas si noua niste lucruri de facut "pe parcurs" si se pare ca parcursul e... anevoios), mamica frumoasa si fericita , minune mica, mazarica si mai mica si tatic mandru. Admirat jocul de lumini si tavanul intact!
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Am ajuns si noi acasa ar mai fi trebuit sa stam pe la munte, dar era asa de aglomeratie prin Predeal ca m-a obosit ingrozitor, asa ca l-am rugat aseara pe sot sa mergem acasa caci nu mai suportam. Si lui David ii era tare dor de casa si de jucariile lor. Acum se distreaza de numa cu Chiti. Atmosfera era frumoasa la munte, zapada, cazare ok, dar am fost pe partie si am zis ca turbez. Nu aveai pe unde sa treci. Nu mai zic, ca daca vroiam sa-l trag pe David cu sania nu aveam pe unde Foarte aglomerat, nu va recomand sa mergeti...Eu m-am stresat toata caci nu stiam pe unde sa o iau sa ma feresc de sanii si de skiuri, era harababura totala Singura care s-a distrat foarte tare si ar mai fi stat a fost Chiti, caci i-am luat monitor si a invatat sa schieze In rest vacanta a fost foarte, foarte frumoasa, ne-am relaxat si ne-a prins bine. |
Hmmm... si noi planuim o iesire de acest gen. Zici ca e kiar asa de aglomerat!?
Asteptam pozeleeeeeeeee!!!
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Mai, deci acum chiar sunt intrigata, 11 tufete sunt prietene cu ada anda care imi cere si mie pretinia, desi nu are nicio poza la profil (simplyana, anamariame, pisigri, simonapro,pisik etc etc...voi o cunoasteti sau i-ati dat add doar asa?) |
Doar asa... ca am vazut ca avea multe tufete si am zis ca e din gashk, dar nu ma prind eu cine e... dar acum ca lamuriram ca nu e "de-a nostra" , ma duc sa o elimin. La "Ana Tabeica" m-am prins ca nu o stiu, asa ca nu i-am dat accept.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Fecioara fiind, iti dai seama ca sunt omul listelor si listutelor. Asa voi face |
De la "feciorie" mi s-o fi tragand si mie cu listele?
Felicitari!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
Acum am mers si eu in urma la linkul cu pozele Olishkai, ca mi-am dat seama ca aseara am intrat de pe tel si nu le-am vazut...super ce fain se intelege David cu matusica lui. E tare frumos David, ca tot familionul de altfel! Amu poate-o sa fiu deplasata cu intrebarea asta, da' Olishka, surioara ta blondo-roshcatzica e insarcinata sau numai s-a ingrasat? Ca nu-miamintesc sa fi zis ceva, sa zic drept nici nu mai stiu cati ani are, 20?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Bianca2503 spune:
Neata,
Cafea pentru toata lumea.
Eu m-am trezit asa cu niste dureri in tot corpul. De parca m-a framantat cineva toata noaptea. Sunt si cu musafirii rosii si d-asta.
Pozele Olgai sunt dementiale. David mi se pare foarte cool iar Chitibus a crescut muuuult.
Mada, sa stii, nu ca ma laud, dar cred ca "fecioarele" sunt cele mai organizate persoane si nu prea ai cum sa le prinzi pe picior gresit. Mai mult, se gandesc la detalii (doar astea fac diferenta) si fac totul PERFECT.
Urla modestia in mine in dimineata asta!
anamariame spune:
Neata!Noi acu 20 min ne-am trezit , asa ca vom sari somnul de amiaza. La pranz suntem invitati la masa la ai mei, avem muschi de vita in sos de piper verde
olishka spune:
Salutare!!!
Ne-am trezit si noi pe la 11.30, cu alarma
Ilinca ce ma bucur ca nu ati avut probleme aseara si asta noapte. O sa-si revina repede, sper doar sa nu-i ramana ceva semn. Si intr-adevar este tare greu sa-i pazesti de toate relele si cateodata iti vine sa-ti dai pumni in cap cand vezi cat ii protejezi si ei se accidenteaza de la nimicuri.
Multumesc pentru aprecieri Ilinca sora-mea nu este gravida, s-a ingrasat ca o scrofita Si-a cumparat o rochita mica, mica, in care vrea sa incapa la botez la Leon, care va fi prin mai, dar nu prea cred ca are sanse, la cat de pofticioasa este. Daca o atentionezi ca mananca peste masura sau ce nu trebuie tare se mai supara Eu sper sa-i reuseasca, dar n-as paria pe ea
Alexandra ce frumos ca iesiti la sanius Si David isi doreste foarte mult sa iasa cu sania, dar din pacate iarna acaesata chiar n-am avut unde
Anamariame la ce bunatati mergeti voi acolo Este una dintre mancarurile mele preferate, asa ca te rog sa te gandesti si la mine
Olga, mamica lui David iepurasul si 33+
olishka spune:
Fetelor este ceva sarbatoare astazi? Stiu ca este Duminica, dar trebuie neaparat sa spal caci am un munte de haine murdare. Daca este si sarbatoare clar nu ma apuc...
Anaan spune:
Salutare!
Noi ne-am trezit la 10.15, tot cu alarma, fiindca vreau, incet-incet, sa-l readaptez pe Andrei la programul de gradinita, ca altfel va fi jale.
Ilinca, ma bucur ca pe Sophi n-a durut-o nimic si a dormit neintoarsa, inseamna ca si vindecarea se va produce cat ai clipi.
Azi-noapte a trebuit sa fac pe povestitorul si am ajuns si la "Capra cu trei iezi"; cum finalul totdeauna mi s-a parut unul horror de-a dreptul, am zis sa aduc eu unele schimbari si astfel, la sfarsit, capra il cearta pe lup ca i-a trecut prin cap sa-i manance iezii si-i explica - cum ii sade bine unei capre din secolul XXI- ca nu e bine sa mananci atata carne, legumele sunt mult mai sanatoase si ca lupul ar trebui sa devina vegetarian. Ea pregateste o salata delicioasa (in viziunea lui Andrei alcatuita din: morcovi, ardei, ceapa, banane, cirese si nelipsitii "cheptsuni") si se infrupta toti, intr-o fericire generala. S-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa!
olishka spune:
Foarte tare povestea Din salata nu as avea curaj sa mananc