Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***383***
Raspunsuri - Pagina 21
Ilinca_M. spune:
Yummy yummy, ce salata buna!:)))
Olishka, m-am gandit io ca asa sta treaba cu surioara, de-o vedeam acum prima data nu ziceam ca-i grasa, ca nu-i hapt grasa, da' fatza de cum o stiam io din pozele mai vechi, trasa prin inel, acum chiar m-a shocat Ofof, asa gagica tanara si mishto, mobilizeaz-o si tu, ii pacat sa se lase asa...
Rufe io am bagat deja o masina ca era necesar, io de multe ori spal haine duminica si uneori si aspir, asta e, atunci am cel mai mult timp.
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Din salata nu as avea curaj sa mananc Olga, mamica lui David iepurasul si 33+ |
Nici eu, drept sa-ti zic, dar saracu' lup a halit-o!
Anaan spune:
Olga, eu nu stiu de vreo sarbatoare, insa nu sunt prea cunoscatoare in domeniu, dar si eu am de spalat si spal. Sincer, nu vad de ce m-ar pedepsi Dumnezeu pentru munca masinii - bine, si pentru munca, in general.
olishka spune:
Gata, o sa spal si eu...cand, nu stiu ca m-am rugat de Cristi de 5 ori sa-mi duca ligheanul cu rufe jos si tot imi zice ca mai tarziu
Olga, mamica lui David iepurasul si 33+
novus spune:
Am ajuns si noi acasa, iar am fost la locul de joaca, deja tre' sa ne facem abonament ; m-am intalnit si cu fosta gasca de mamici cu care ieseam cand era Ada mica, m-am bucurat dar m-am si intristat pt ca una dintre ele a lasat copilul acolo si a mers sa-si bea cafeaua , copilul s-a pus pe plans si ea a venit val vartej certandu-l si amenintandu-l ca nu-l mai aduce acolo apoi ne-a explicat ca e tare alintat :((( off off !!
Ne-am intalnit si cu niste prieteni din Orastie si am aflat cu mare bucurie ca mai vine un bebe si acolo !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Anaan, imi place varianta voastra de capra cu trei iezi, tre' sa o preluam si noi pt ca finalul povestii nici mie nu-mi place
Ada a anuntat deja pe toata lumea ca sambata vin pretenii ei la locul de joaca !!
novus spune:
Ilinca, ma bucur ca sunteti bine !!!
Inapreda, pe unde umbli ? aseara banuiesc ca ati fost in oras conform planului dar acum ?? hai la o poveste !!
Olga, spor la treaba !! si la mine iar e masina plina de rufe, am spalat sapt trecuta aproape in fiecare zi ! dar azi ma relaxez, maine facem curatenie si desfacem bradul
Bianca2503 spune:
Am ajuns si eu la zi cu subiectul VS (cel cu nevoile). Nu scriu acolo ca nu are cine sa inteleaga
Constat, ca suntem o tara de prosti si analfabeti care nu intelegem romaneste. Cred ca 90% din "doamnele" care scriu pe acest forum la diverse subiecte sunt tute. Nu le pot spune altfel. Cum pana mea e posibil sa nu intelegi un text si sa iei din context doar ce te "bashica/irita" pe tine?
Pana acum ceva timp credeam ca sunt eu nebuna si ca nu sunt in stare sa transmit un mesaj corect. Se pare ca receptorul e idiot.
Fetelor, o spun fara a ma ascunde sau a incerca sa va castig simpatia: ma bucur ca sunteti destepte si cu capul pe umeri si ca am cu cine discuta.
novus spune:
Bianca, 90% e cam mare procentul , sunt si destule tute, ca peste tot, exista diversitate
Io de aia nici nu prea scriu pe la alte subiecte, citesc cand am timp,am useri pt care am toata stima si admiratia si useri care ma scot din sarite instant
Ilinca_M. spune:
Ooof, ce lancezeala duminica!
Phiphi a dormit vreo 2 ore incepand cu ora 17, dar a trebuit s-o pazesc fiindca a adormit pe o CANAPEA ingusta In timpul ala m-am uitat la un reality show cu obezi de-aia de 450 de kile (oricat m-as stradui nu reusesc sa am empatie si compasiune pentru ei; isi bat joc de ei si de familia lor! Era una asa umflata (peste 400 de kile) ca a ers la gastric by pass dar prea tarziu si a murit la 2 saptamani dupa operatie, lasand 2 fete dragalase orfane Ea cica avea 30 de ani, ai de plm!!). Inteleg sa bagi la crapelnitza pana ajungi la 100-120 de kile dar de-acolo zici hoooo, stai sa fac ceva pentru mine sa nu mor inecata in osanza in floarea tineretii, nu? Mai ales cand ai copii, nu te lasi pana ajungi o molusca flasca de 500 de kile, sa nu te mai poti nici misca in pat si sa te care cu macaraua la spital. Oooof, ce-o fi in capul si sufletul lor sa ajunga chiar asa?! Si de-ar fi cazuri rare!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.