Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***383***
Raspunsuri - Pagina 19
olishka spune:
Ce tare este Andrei
Sa vezi ce petrcere facem noi sambata
david s-a apucat de impodobit bradul la loc
Olga, mamica lui David iepurasul si 33+
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka david s-a apucat de impodobit bradul la loc Olga, mamica lui David iepurasul si 33+ |
Spor la treaba
olishka spune:
Ai mei au descarcat Ipadul si s-au apucat de povesti. Fug si eu imediat sa dau stingerea.
Olga, mamica lui David iepurasul si 33+
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Floric
Doamne, ce imi place cand ma luminati. Iu-huuuu. Da` solutii cu netul direct nu aveti? Eu tot cu piticii mei. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
cu placere.
Cu netul nu te incapatina, pt ca ai deja o piele de oaie in spinare Niciodata n-o sa poti sa stergi toata activitatea ta pe computer. Este mai rau decit securitatea romana, vorbeste si mort
Ilinca_M. spune:
Mai dar ce petrecere in pijamale ati avut azi-noapte, incredibil!! Auzi tu ce copii, unul sa vrea afara noaptea, altul sa impodobeasca bradul la 1 noaptea si alta sa adoarma cu ipadul sub perna de teama hotilor!:))) Distractiva noapte ati avut!
Phiphi a adormit pe la 22 si a dormit ca de obicei, nicio durere, niciun incofort n-a avut, slava Domnului! De fapt si acum doarme!
Io am adormit tare greu, ma gandeam ca uite, cum ai grija de copil ca de guguloiul de aur si tot se poate intampla asa ceva, cine s-ar fi gandit ca o canapea poate provoca atatea (ca daca ma gandesc toate accidentele lui Phiphi au implicat canapele: acasa a cazut o data-n nas o data-n ceafa, la gradi si-a julit nasul cazand de pe canapea, amu asta...de se intampla asta la gradi cred ca explodam si uite ca de fapt e un mediu mai sigur decat casa)
Se mai trezeste cineva sa dea o cafea, ca mie mi s-a gatat si am uitat sa cumpar?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Multumim Sper sa ne vedem week-endul viitor Olga, mamica lui David iepurasul si 33+ |
olguta, ce poze frumoase si ce familie frumoasa! Te invidiez ca ati reusit sa ramineti asa de uniti si sa va vedeti asa de des, sa mergeti in vacanta impreuna... BRAVO!
Si Chiti ce domnisoara s-a facut!
Iar video cu ciinele e mortala! :)
Fetelor, misto mai e acvariul acela, fie-mea se uita cu mine la poze si a inceput sa urle si sa bata din paleme cind a vazut pozele, ca e frumos, ca ce pesti, ca delfin (in loc de rechin) etc
Am vazut si farfuriile imense de la resto, am incercat si sa studiez ce era inauntru, dar inafara de cartofii prajiti si ardei umpluti cu varza murata nu mi-a iesit.
Denisamada, ai o poza cu o peruca in care semeni f mult cu o verisoara de-a mea :) De faot, vroiam chiar sa iti propun sa-ti faci un look de pleata mai scurt, pe la umeri, in scari, nu cred ca ti-ar veni rau
chatonel spune:
citat din mesajul lui AlexAndra_81 Intrebare intrebatoare pt mamicile de fitite: gaurile din urechi se infunda daca stau fara cercei? Ama a pierdut un cercel acum vreo trei luni si nu m-am mobilizat sa-i iau altii si azi cand am incercat sa-i pun o pereche care o aveam prin casa, n-am reusit, bine, nici n-am insistat, a spus c-o doare si a fugit Amalia |
poti s-o gauresti din nou, urekile ei sint k noi.
chatonel spune:
citat din mesajul lui Anaan Bineinteles ca nu doarme, are chestii mai interesante de facut. Cred ca ne-am putea vedea chiar si mai tarziu de zece. Azi noapte pe la 12.30 canta si dansa de mama focului si avea chef sa mergem la plimbare. Poate de-aia il scot greu afara ziua, ca el o fi vrand plimbari la lumina lunii. Azi mi-a prezentat o intrega teorie cum ca H. e taica-su lui Mickey (asta n-ar fi rau, am trai in huzur) |
care va sa zica si ai vostri cinta si danseaza? fie-mea ne-a dat spectacol alateri seara, aproape o juma de ora a dansat, ziceai ca e la audienta de balerine
chatonel spune:
ilink, vin io cu cafeaua, da e ness de fapt, ca io nu mai beau cafea demult, asa ca am ness pt musafiri
AlexAndra_81 spune:
Neata tufete!
Eu va invit la un fresh ca am facut un sticloi, pt toata familia
Ilinca, ce ma bucur ca a trecut Phiphi cu bine peste incercarea asta
Copilul meu s-a trezit la 7.30 si pana la 9 s-a jucat singurica, cu ipadul evident, si ne-a lasat sa dormim. Asta e premiera la noi in casa.
I-am pus si cerceii in dimineata asta, ca intrasem la idei, so all good
Aici a nins azi noapte si as vrea s-o scot un pic la sanie, sa vad ce noroc am, ca nici ea nu prea mai vrea sa iasa din casa si mai trebuie sa gasim si saniuta prin boxa, alta aventura
Amalia