Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***383***
Raspunsuri - Pagina 13
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Oli, bine ati revenit. Cum iti merge burta? Mi-ai tot aparut in minte zilele acestea si m+am tot gandit la tine. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Floric
Burta mi-e bine, chiar ma simt excelent, doar ca este cam mare, foarte mare Am inceput sa ma misc un pic mai greu, dar in rest chiar n-am nici o treaba. Bebe loveste finut, nu ma mai dor coastele ca la prima sarcina, noaptea dorm ca valiza si nu ma trezesc niciodata Sper sa o tin tot asa
Olga, mamica lui David iepurasul si 33+
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Normal nu, dar iesit din comun sa stii ca nu e. Io primesc sms de tipul: vezi ca mai intarzii, am iesit la o bere |
La acest aspect am noroc caci lui Cristi nu-i place berea si nici iesirile. Prefera sa se uite la un film in pat. Dar iese destul cand merge la evenimente, de aceea i s-a si luat de iesiri.
Ilinca_M. spune:
Nu stiu ce i-a pus moshulica in anestezic dar noi credem ca energizant; de cand am venit acasa numa zburda, chiuie, sare pe noi,, tot suntem stresati sa nu-siloveasca "buda"...Avand in vedere ca n-a dormit deloc de pranz eram sigura ca cel tarziu la 20 va dezerta, da' vezi sa nu. Zici ca-i titirez!
(chaton, nu-i da io nimic dubios, ca nici n-avem in casa; i-am dat nurofenu' ala cand am ajuns acasa ca io tot la anestezia mea de dupa maseaua de minte ma gandeam, dar extractia maselei de minte cred ca doare si de-ti face anestezie doza de cal) Io sper ca daca pana acum n-a durut-o sa fie ok si de acum inainte...
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
E serioasa. Io acum lucrez pe proiect. Doar ca e vorba de start-up cane e multa treaba si ar trebui un full-time. Pe 15 ianuarie iau primii bani ca asa am convenit in decembrie. Apoi de pe 20 incolo (cand o sa aiba firma statut juridic si toate cele) stabilim in continuare metoda de colaborare. Problema mea e ca avem 6 luni de zile ca sa facem firma sa fie pe linia de plutire pentru a primi si a doua parte a finantarii (nu eu,ca nu e firma mea, compania in sine). Domeniul de activitate este cel al asigurarilor. E o complicatenie. Ar trebuie sa renunt total sau partial la jobul actual, pentru niste bani in plus dar un risc (asta depinde de mine cum imi voi negocia contractul). Dar pana atunci, imi fac treaba. |
Mult succes sa iasa bine
olishka spune:
citat din mesajul lui inapreda Si-apropos de "defect"; am fost aseara cu Ian la pediatru pentru ca avea un ochi putin rosu; de cum am intrat pe usa mi-a spus: -nu veau a doctol. Cum a intrat in cabinat s-a pus pe urlat; dar zdravan; nu voia sa interactioneze cu doctorita, plingea intruna. Dialog: -Face asa pentru ca e bolnav sau asa plinge el? -Nu e bolnav, nu are comportament de copil bolnav, aa plinge el CIND NU-I CONVINE CEVA -Daca nu-i trece intr-o saptamina, va rog sa veniti sa va dau o trimitere la psiholog -Ca sa- prescrie un tratament medicamentos????? -Nu pentru consiliere. -Sa-l consilieze pe...Ian???? -Nu, pe dvd, e clar ca aveti probleme!!!! No, va rog, nu ma protejati: ce parere aveti??? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Eu zic ca trebuia sa o trimiti tu pe ea la psiholog Are copii?
olishka spune:
citat din mesajul lui Floric Ca tot veni vorba de mers pe la medici. Ar trebui sa ma ingrijoreze ultima gaselnita a lui Rares? De ceva vreme din senin se uita crucis. Dar o face cumva intentionat, nu stiu cum sa spun. Se uita la ceva o carte, un obiect, apoi muta privire spre altceva de regula spre noi, (ca sa fie vazut, eventual) si atunci se uita crucis. Initial, am zis ca e o gluma dar acum cand sta in scaunul de masa si stau mai aproape de el se vede cum ii fuge ochiul drept si apare privire de crucis. Daca ii spun sa fie linistit sa nu mai faca asa se corecteaza. Nu stiu daca o face intentionat sau in joaca sau ce o fi. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Un control la oftalmolog nu strica niciodata, chiar este indicat pe la 2 ani daca n-a fost pana acum. Si noi trebuie sa mergem la control de rutina, dar tot aman
olishka spune:
citat din mesajul lui inapreda Novus, chiar ma bucur ca discutati despre el ca si cum ar fi un personaj celebru! (ce i-ar mai placea Ancai sa citeasca ). Ma bucur = inseamna ca imi dau seama cum si ce se vede din afara. Mi se pare...util Nu cred ca intirzie mult pentru ca vrea sa iesim diseara. PS. Ca sa pricepeti circumstantele, mai tre' sa dau ceva din casa : eu cu fratele lui nu ma inteleg iar cu cumnata nu vorbesc deloc (asta v-am mai spus). Din aceste considerente nu ne vizitam. Ei locuiesc in Spania si fratii se vad rar. Asta poate fi si un prilej in care ei se pot exprima "liber" fara ca "dushmanul" sa fie de fatza. .. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Tinand cont de aceste aspecte, eu chiar nu m-as supara. El te cunoaste cel mai bine, daca venea acasa sit-ti spunea sau iti dadea un tel tu oricum ziceai nu si mi se pare si normal sa-si doreasca sa se vada cu familia, asa ca nu te-a mai "deranjat".
olishka spune:
citat din mesajul lui inapreda In timp ce io faceam presupuneri pe net, Jambo era in living, se uita la TV crezind ca dormim amindoi "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Hai ca asta chiar e tare
olishka spune:
citat din mesajul lui AlexAndra_81 Ai mei mi-au solicitat chec si clatite asa ca pana acum am prestat Acum sa vad cum ma abtin sa nu mananc ca au iesit si tare bune Amalia |
Noroc ca nu stiu sa fac Nu stiu, nu fac, nu mananc