Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***383***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:

Ai mei mi-au solicitat chec si clatite asa ca pana acum am prestat Acum sa vad cum ma abtin sa nu mananc ca au iesit si tare bune

Amalia

De unde stii? TE-Au laudat sau ai...gustat?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

se vede si se simte n-am gustat INCA, iar in laudele lui barbata-miu nu ma incred ca el zice ca-i bun si mananca saracu si cand imi iesa un mare cacat sau cand ard pe jumate friptura, doar doar oi face mai des

Amalia

Al meu n-ar face NICIODATA asta. Ba din contra, se intampla sa fie gatite nu stiu cate feluri de mancare (nu de mine) , dar el daca are pofta de altceva, isi comanda sau isi face.

Olga, mamica lui David iepurasul si 33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

No spune, a scris un mesaj juma de ora si am atins ceva si a disparut
Am fost la Urgentze cu Sophia Am povestit pe larg cum a fost dar nu mai am putere sa reiau, ideea e ca a incercat sa urce pe o canapea intinsa (unde l-am ostracizat pe Andrei), a alunecat, a dat cu capul (eu am crezut ca de moale!), a inceput sa planga, am luat-i in bratze, pe cand ma uit, tot ochiul acoperit de sange,ii shiroia sange
Noroc cu huzband ca si-a pastrat cat de cat sangele rece ca eu era in trepidatii, nu stiu cum am tras niste haine pe mine, l-amincaltzat pe huz, ca era cu fata in brate,i-a dat lui Phi cizmele pe piciorul gol si o hainuta si am fugit la urgente. Acolo ne-au dus la chirurgie unde un moshulica simpatic si cumsecade a zis ca tre cusuta, ca e fetitza si sa nu ramana cicatrice. I-a facut un test de anestezic local. Apoi au intins-o, o asistenta o tinea de cap, un asistent de maini, noi de picioare in timp ce dr ii cosea 2 fire si-mi zicea sa nu ma uit sau sa ma intind de mi-e rau:((( OOOOf, saraca Phiphi! Acum are un bandaj care trebuie schimbat luni si atele alea scoase dupa vreo 6 zile. I-au facut si antitetanos desi eu speram ca e valabil ala facut de bebe, ca nu vroiam un chin in plus
Imi tremura mainile si acum, ce m-am putut speria cand am vazut-o cu sange si nici nu realizam ce s-a intamplat, in ce a putut da sub ochii mei!
Oare la cat timp trece efectul anesteziei locale? O va durea? Eu i-am dat deja nurofen de spaima

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Of Ilinca, saraca Phiphi...Mi s-a facut mie rau cand am citit, dapoi imi inchipui ce este in sufletul tau Sper sa-si revina cat mai repede si sa nu mai aveti niciodata parte de astfel de accidente!

Mergi la inceput

Citat:

Si eu mi-am spart capul pe la 6 ani cand ma fugaream cu frate-miu prin casa, am si acum un semn in frunte
Pe mine ultima anestezie, tot de la stomatolog, m-a tinut vreo 5 ore, nu stiu ce mi-a putut pune ala in seringa
lui Phiphi curajoasa

Amalia

Eu sunt capioana la din astea. De mica am umblat pe la doctori din motiv de "buna purtare". Am capul spart in tabara cand ma bateam cu baietii cu pernele si m-a trantit unul de marginea patului, mai am o guguloaie la picior caci mi-am dat drumul cu bicicleta de pe un deal, mi-am rupt mana de vreo 3 ori, iar cand eram mai mica, vara nu aveam un loc fara zgarieturi pe maini si picioare. Pe la 12-13 ani am inceput sa ma cumintesc cat de cat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

...cum va "amenintam" zilele trecute am inceput munca la martisoare ,pana sa pot fotografia (deci am nevoie de ceva soare)ceva din "ate" cum spune Isabella ...va arat ceva in tehnica quilling -aici

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Foarte frumoase

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Nu stiu ce i-a pus moshulica in anestezic dar noi credem ca energizant; de cand am venit acasa numa zburda, chiuie, sare pe noi,, tot suntem stresati sa nu-siloveasca "buda"...Avand in vedere ca n-a dormit deloc de pranz eram sigura ca cel tarziu la 20 va dezerta, da' vezi sa nu. Zici ca-i titirez!
(chaton, nu-i da io nimic dubios, ca nici n-avem in casa; i-am dat nurofenu' ala cand am ajuns acasa ca io tot la anestezia mea de dupa maseaua de minte ma gandeam, dar extractia maselei de minte cred ca doare si de-ti face anestezie doza de cal) Io sper ca daca pana acum n-a durut-o sa fie ok si de acum inainte...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Ce ma bucur ca Phiphi este bine. Copiii isi revin multa mai repede decat noi adultii si sunt mai rezistenti la durere. Pup Sophilica

Mergi la inceput

Eu abia acum am vazut ca am umplut singura 2 pagini Despachetez si bagajele intre timp, dar la cate sunt si in ritmul meu, cred ca mai imi ia 3 zile, fara gluma Nu mai zic cate am de spalat....

Fetele din Buc, stiti vreo piscina faina pentru copii, cu apa mica si calduta?

Mergi la inceput

Poze din vacanta

https://picasaweb.google.com/olgagireada/MoeciuBudapestaOroshazaPredealDec11Ian12#5694849986517987810

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gata am revenit in retea !!Am fost la verisoare si de acolo am primit o invitatie la un vin fiert si nu am putut refuza oamenii

Ilinca, imi pare rau pt Sophihi , sper sa nu o doara dupa ce-i trece efectul anesteziei !!!

Inapreda, pana la urma faceam scenarii degeaba vad ca
Acuma drept e ca poate l-am judecat prea aspru, e normal sa vrea sa se intalneasca cu familia lui mai ales ca nu sunt langa el , ce sa zic , tu stii mai bine totate dedesubturile

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

David a dormit de la 6 pana la 8 si jumatate Ma intreb la ce ora o sa se culce astazi (de fapt maine )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Olga, nu se vad pozele

Novus, merci de pontul cu sortuletul, cu prima ocazie ii iau si eu . Inteleg ca ti-a priit iesirea , ce-as mai bea si eu un vin fiert, hmm, ia sa vad ce-am prin casa

Ilinca, slava Domnului ca Phiphi e zglobie , va doresc o noapte linistita

Dodo, ca de obicei, tot ce iese din manutele tale este foarte frumos

Amalia

Mergi la inceput