Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***383***
Raspunsuri - Pagina 12
inapreda spune:
Ilinca, scuze daca nu-ti place "Sofia"; cre' ca ai observat ca, daca folosesc "derivate" -Sophiphi sau Sophilici- scriu cu "ph", dar cind scriu "Sophia" asa...imi vine dar nu-i greu sa ma conformez
chatonel spune:
vezi ca ai in stinga sus un meniu File; mergi in el si zici inregistreaza pagina sub: si ii dai sticul ca destinatie si gata.
AlexAndra_81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Alex-andra, si dupa alea 5 ore ai avut dureri? I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
numai in locul intepaturii, atat
Amalia
Dodo-pui spune:
...cum va "amenintam" zilele trecute am inceput munca la martisoare ,pana sa pot fotografia (deci am nevoie de ceva soare)ceva din "ate" cum spune Isabella ...va arat ceva in tehnica quilling -aici
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Floric spune:
citat din mesajul lui chatonel vezi ca ai in stinga sus un meniu File; mergi in el si zici inregistreaza pagina sub: si ii dai sticul ca destinatie si gata. Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Doamne, ce imi place cand ma luminati. Iu-huuuu.
Da` solutii cu netul direct nu aveti? Eu tot cu piticii mei.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui ...cum va "amenintam" zilele trecute am inceput munca la martisoare ,pana sa pot fotografia (deci am nevoie de ceva soare)ceva din "ate" cum spune Isabella ...va arat ceva in tehnica quilling -aici ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau. |
Dodo, mai e cazul sa iti spun cat ma uimesti cu priceperea ta.
Din ce sunt facute?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Dodo-pui spune:
Acestea sunt din fasii de hartie;quilling ="arta de a rula hartie"
Dar se pot purta fara nici o problema.Cele din ate sunt 99% brose ce pot fi folosite si cu alte ocazii
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Ma bucur ca ati petrecut bine dar ma bucur si ca v-ati intors acasa si, deci, la...noi Imi place mult cum suna "camera lui Leon" Ce-i mai lipseste? Voi cum v-ati organizat? David cu Cristi si Leon cu tine? sau David cu Chiti si Leon cu parintii in camera? Sau...? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Multumesc pentru primire Si tie Anaan
Noi ne-am organizat asa: David si Chiti raman in continuare in camera lor, caci tare bine le este, Leon o sa aibe cameruta lui, noi camera noastra (teoretic - practic stiu ca eu o sa fac naveta intre camera lui David, a lui Cristi si a lui Leon - dar cel mai mult voi sta cu bebe).
Olga, mamica lui David iepurasul si 33+
olishka spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Olishka, bine ati revenit! Ai pus-o pe Chiti la teme? Cuscra, bine ai revenit si tu! "Casa bunicii" zici? Si au o retea de magazine prin tara sau e numai acolo, local? La noi e o vreme de parca vine primavara! Privit de pe geam, ca afara e cam frig. Tufete, nu vreau sa fiu paranoica dar e suspecta rau tipa aia de v-a tot cerut prietenia pe FB, mai ales dupa cele spuse de inapreda! Adica de-aia ne facem profile private, sa dam accept la una fara nume si chip, sa se holbeze asa, la pozele noastre? Adica nu e treaba mea la cine dati voi accept, dar sa stiti ca daca dati comment la o poza de-a altcuiva, oricare din prietenii vostri pot intra pe poza si deci pe profilul acelui "altcuiva", chiar daca e restrictionat. Pe tabeica aia nici io nu o stiu dar macar avea poze, avea copii de varsta alor nostri, am presupus ca e si ea de pe DC, de la alta odisee. Oricum cred ca am sters-o si pe aia cand am facut o curatzenie masiva, chiar vreau sa am numai persoane cunoscute in lista! Prefer sa am elevi si sa vad si io cum se distreaza (si invers, desigur:)) decat sa simt niste ochi necunoscuti si poate rau-intentionati atintiti prin pozele mele Mie-mi plac masinile mari si elegante si in fruntea listei e BMW, nu ma intrebati de care, de-ala clasic, solid, sobru. I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
da, am pus-o caci are multe rau si nu le termina intrro zi, doua
Sunt de acord cu tine legat de facebook. Si eu fac des curatenie si sterg persoanele necunoscute. Ana Tabeica nu stiu nici eu cine este
Olga, mamica lui David iepurasul si 33+
Anaan spune:
Ina, uite o dedicatie pentru tine http://www.youtube.com/watch?v=JMrPzlz4dGQ&feature=related Eu zic ca reuseste sa "acopere" foarte bine iubirea conjugala. Filmarea cred ca e facuta in Diesel in Cluj, si sper ca o sa-ti reinvie amintiri faine. Consider-o cado pentru ziua ta ce va sa vina