Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***383***
Raspunsuri - Pagina 11
Ilinca_M. spune:
Vad ca a trecut mai bine de o ora si nu pare sa o doara, adica se uita in reviste si la Cartea Junglei in acelasi tip (si exclama "ufuta!" ceea ce nu inseamna ca la Gulie, caci la noi "ufuta"=maimutza"). Cat timp poate sa tina si efectul anestezicului? Eu cand mi s-a scos o masea de minte m-a apucat durerea dupa anestezic la volan, deci dupa 10 minute, de am tot franat in fatza unei farmacii si plangeam cerand ceva tare, de mi-a dat aia fara reteta cand m-a vazut asa disperata.
Sper sa nu aiba dureri la noapte caci nu stiu ce as mai putea face! Atat a zis nenea dr. sa-i dau un pic de Nurofen in caz ca o doare.
Asta fiindca am ras bine ca soacra, cand avea Andrei cam 1 an, l-a scapat in cap pe scari, din carucior (ca ea asa facea, urca si cobora caruciorul 3 etaje cu Andrei in carucior!!!) si si-a spart arcada intr-o treapta.
Si abia acum aflu ca ea atunci nu l-a dus la dr, de-aia are cicatrice la spranceana!! No, deci amu ar fi in stare sa-i cheme fiului salvarea pt. o raceala, dar atunci l-a "oblojit" ea!!:))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
A, am uitat sa zic ca nu intelegeam cum s-a umplut de sange lovindu-se de canapea, apoi m-am uitat si am realizat ca sub partea aia moale a canapelei e un "suport" de metale care sustin canapeaua si mai jos o "rama" de lemn, nici nu stiu exact in ce a dat, mai plauzibil e ca in metal, de-aia nici n-am comentat de anti-tetanos...
Eu o singura data am fost la Urgente in copilarie, pe la 8 ani, mi-a spart unul capul la saniush, mi-a aruncat un bulgare in care bagase o piatra, very funny In rest eu n-am stat nicio zi in spital, poate si de-aia ma simt asa vinovata cand pateste Sophia ceva
Monnvas spune:
ILINCO buba, sa treaca...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
AlexAndra_81 spune:
Si eu mi-am spart capul pe la 6 ani cand ma fugaream cu frate-miu prin casa, am si acum un semn in frunte
Pe mine ultima anestezie, tot de la stomatolog, m-a tinut vreo 5 ore, nu stiu ce mi-a putut pune ala in seringa
lui Phiphi curajoasa
Amalia
inapreda spune:
Tulai, cuscra! Bine ca ati reusit sa gestionati situatia si ca Sofia e bine! Nici nu vreau sa ma gindesc ce-a fost in sufletul vostru.
sa va faceti bine repede
Floric spune:
Vai, Ilinca. Am ramas fara cuvinte. Zau, am zis ca nu-i adevarat.
Bine de huzband ca a fost mai cumpanit. Adevarul e ca si eu fac 13 14 cand e situatie de criza. Cel putin cand vad sange si imi dau seama ca trebuie sa ajung la spital ma ia cu palpitatii.
Multa sanatate si o noapte usoara.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas ILINCO buba, sa treaca... CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Deci, prima data cand a dus mana la pansament a zis ca are buba si a repetat si ea:"buba"! Daaaar...de-atunci, din cand in cad ne arata ca are..."buda"!!!
Cuscra, da' tu de ce scrii mereu "Sofia", de lene sau nu-ti place "ph-ul"?:))))
Alex-andra, si dupa alea 5 ore ai avut dureri?
chatonel spune:
citat din mesajul lui Floric Pentru tufetele cunoscatoare si grabnic saritoare cu solutii la nevoie. Stiti buba mea neagra de la serviciu cu internetul. Ca nu exista. Se pare ca ulciorul a mers de prea multe ori la apa si s-a spart. Car am fost eu in cocnediu a venit un alt informatician si a vazut in istoric conectarile la internet. Sau in fine, ceva in calculatorul meu. E drept ca eu am sters urmele dar nu is de profesie...decat hacker umbrit. Sefa mea o tinea pe a ei sus si tare DOAR O DATA am avut sitcul de net (asa e, numai ca o data cu stirea ei in 6 luni). Nu contest ca nu am luat virusi de pe net si trasnmis prin retea celorlalte calculatoare dar nici cu calculatorul ei ne-periat de nici un antivirus nu mi-e rusine sa spun ca nu a facut rau prin retea. In fine, cert e ca o perioada pana imi voi da seama in ce parte bate vantul NU imi voi mai conecta sticul. Ori ma stiti ca is dependenta de net, si de fapt de voi. Ori cand ma gandesc ca de luni merg la serviciu fara net mi se face acru in minte. Iar m-au apucat gandurile negre despre cat de incuiate imi sunt sefele (chiar daca doar una, sor-sa e colega cu noi si d-aia spun ca am doua sefa, una cu acte una din umbra) si cat de lipsite de inspiratie si dorinta. Caut solutii. Cum s afac sa imi mentin dependenta? Prima varianta ar fi sa intru, cum foloseam odinioara prin Ubuntu, si calculatorul doar ca obiect de transmitere a datelor. Insa imi este dificil ca trebuie sa ies de pe calculator, sa scot reteaua, sa intru pe linux si e mai multa miscare. Ori daca vine brusc si imi cere ceva ce eu trebuie sa iau din retea....ia reteaua de unde nu-i. Intlegeti cumva de ce nu ador aceasta solutie. Apoi, ma tot gandesc cum sa fac sa imi conectez modemul de la Digi pe telefonul mobil? Asta mi-a tunat acum in cap. Credeti ca se poate? Exista vreo miscare? Exclus sa imi cumpar abonament de net pe mobil pentru ca ...chiar nu se merita. Dependenta dependeta, dar pana la bani. Sa zic ca luni si marti as rezista caci m-a anuntat colega ca sigur NU voi avea timp nici de pis nu de net. Dar apoi... Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
acum si tu, baga capu in pamint si stai in banca ta, daca ai virusat reteaua. Ai noroc ca sefa ta te acopera, ca daca accesul la net e interzis si tu zi zi de ai intrat, mai ales de pe un calculator fara antivirus, atunci e normal sa iasa scandal.
Fa-ti damblaua cu forumul de-acasa si gata.
Ori, dimineata inainte de a pleca la servici, intri si inregistrezi pe stick toate paginile scrise. Asa ai sa poti citi macar, sa fii la curent cu toate.
chatonel spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui off,Ilink pentru tine si pentru zanuca sa-i treaca cat mai repede si cu cat mai putina durere. ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau. |
off, saraca Sophiphi... desi cred ca mai tare te doare pe tine, Ilink, decit pe ea :))
Nu cred ca o va durea cind se va termina efectul anestezicului, nu o mai indopa cu toate cele ca nu e bine,
Va
Floric spune:
Chato, eu pe calculatorul meu aveam antivirus. Avira. Ele, colegele, nu aveau caci nu a catadicsit nimeni din inform sa se intereseze si de soarta noastra. Si in decembrie am avut un alt antivirus AHG, ceva din 3 litere nu stiu exact.
In fine, astept sa treaca furtuna si gasesc eu o solutie. Si asta e o treba sa imi pun paginile pe un stic. Dar spune-mi si cum sa o fac. Ca nu ma duc asa de departe capul.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel