Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amaia

Asa..da!!! Despre avocado!! Ma bate gandul sa incerc si eu sa-i dau. Dar..am o problema..cum stiu care fruct e suficient de copt ca sa i-l pot da? Cum algetei fructele de avocado pentru bebe?

Alina Sofiei Elena -23.06.2011 si a Mirunei Andreea -24.02.1998

Andreea,este buna data de nastere a Mirunei la semnatura???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca-28

Neata si de la noi.
Mai fetelor fata mea cea mica de vreo cateva zile, adoarme seara si doarme pana pe la 2 cand se trezeste si ea are chef de joaca nu de somn, azinoapte de la 2 a mai adormit abia pe la 5, la inceput am incercat sa o mai adorm dar cand am vazut ca nu vrea am lasat-o in pace, pe la 3 a papat dar nu prea mult, ea avea chef de joaca nu de somn sau mancat, pana la urma pe la 5 a inceput sa dea semne de oboseala, am pus-o la san si asa a adormit, si ma gandeam ca doarme si ea mai mult dar ti-ai gasit pe la 8 si ceva s-a trezit. Sunt cam cheauna de somn dar asta e zilele astea e si sotul acasa si o sa-l mai las si pe el cu ea ca sa mai dorm peste zi.
Va pup pe toate, acum ne pregatim sa mergem cu copiii la biserica

ANCA de IUSTINA(17 FEB 2005), STEFANIA(29 OCT 2006) si NATALIA(6 AUG 2011)

Anca, tu noaptea ii dai sa manance pe semi-intuneric si fara sa ii vorbesti?
Citisem ca e bine sa se obisnuiasca sa nu li se vorbeasca noaptea, sa nu ne jucam cu ei oricat ne-ar provoca, sa facem intuneric ca sa stie ca e noapte si trebuie sa doarma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

si mie imi place avocado la nebuniiieee, e ca salata de vinete, iar fara nimic e ca gustul de miez de nuca cruda..

Semnatura pt Miruna cred ca e buna, nu ai vazut ce mare e? dar o sa ne spuna mami....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Eu nu-i vb noaptea deloc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gliana

si mie imi place avocado la nebuniiieee, e ca salata de vinete, iar fara nimic e ca gustul de miez de nuca cruda..

Semnatura pt Miruna cred ca e buna, nu ai vazut ce mare e? dar o sa ne spuna mami....

mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992)

Nu am vazut-o pe Miruna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gliana

Eu nu-i vb noaptea deloc

mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992)

Nici noi nu vorbim noaptea pentru ca apoi nu mai adoarme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

A mea incearca si ea sa se converseze noaptea, insa eu sunt f serioasa.Si intelege mititica ca nu-i momentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Salutare.

Anda, stiu ca grisul din grau nu e bun din cauza de gluten, borcanasele astea m-am lamurit cu ele, daca pun picior de porc in borcanase recomandate la 4 luni, e clar ca nu sunt controlate de nimeni! Iar piersica din compot are zahar, care stiu ca pana la an nu se da, la fel ca si sarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Nici noi nu folosim perna, iar noaptea nu vorbesc pt ca nu pot fizic :))) abia reushesc sa o iau din pat si sa o pun pe o parte cu o perna la spate si sa o mufez...si somn!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina_g spune:

Avocado am papat si noi in combinatie cu fructe si da am auzit si eu ca se pune si in legume.Stiu ca este fructul cel mai bogat in vitamine.

Mergi la inceput