Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Intreba cineva de seriale. Eu ma uit pe vplay.ro. e gratis, fara pauze, dar seara se incarca f greu

blog

casa, dulce casa

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Am incercat si cred ca merge doar in Ro.Aici imi scrie RESTRICTED AREA cand vreau sa vad un episod,dar m-a lasat sa ma loghez

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Multumesc de sfaturi fetelor. Oricum mai dureaza pana la banana, o sa facem cam 5 luni pana cand ii vine randul. Poate o sa incerc mai intai dovleacul.

E oficial, s-a intors maimutza mica de pe spate pe burtica . S-a intors si ieri numai ca nu putea sa-si scoata manutza de sub ea. Azi a gasit-o mami de 2 ori pe burtica in patut .

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Felicitari pentru evolutie si ochi mari de acum pe pitica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Zicea cineva, scuze, nu mai caut in urma sa vad cine, ca a pus piureul de fructe in frigi de pe o zi pe alta. Fructele fermenteaza rapid, eu stiu ca nu e bine.
Chiar si mancarea care se poate pune in frigi, trebuie sa fie intacta, adica nu se pastreaza niciodata ce a ramas de la masa copilului, ce a venit in contact cu lingurita, saliva etc

Eu i-am gatit Evei zilnic, cat a mancat piureuri, si apoi maruntit, cam pana la un an, ca doar manca acolo, cateva lingurite, nu mare lucru. Ei au burtica delicata, si in caz de se strica la burta, stresul e f mare, cheltuiala la fel

blog

casa, dulce casa

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

De acord cu tine!Ce-mi place cand esti asa activa si nu-ti scapa nici un amanunt!

Mergi la inceput

Betty mult succes cu dintisori si sa va ajute DD sa iasa toti la fel de usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

branzica eu o fac din LP , si Ca, la 120ml lapte pun o pastila.
revin ca am o urlatoare la mine in brate
Dana welcome back !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda82

Lorialex, insanatosire grabnica pentru micutul Luca.Si noi am trecut prin astazi si desi l-am dus la dr nu stiu de la ce a fst.Neavand rosu in gat, a spus ca e posibil sa fie infectie urinara, insa s-a infirmat prin analiza.Noua ne-a spus cand am ajuns la dr sa-i dam 2 zile nurofen.

Si eu ii pastrez de pe o zi pe alta mancarica.Pana acum nu a avut nimic..sper sa fie bine.Frigiderul e dat la maxim.Borcanele le sterilizez de fiecare data cand le utiliez.

Branzica da cineva la bebe.Cu ce o face, ma refer la lapte?

Multumesc Anda si multa sanatate si voua
Mie mi-a spus sa-i dau 3 zile si daca nu trece ,sa merg la medic/urgenta.La fel,daca ieri a avut febra,azi nu are si maine face iar,sa merg la medic,daca face peste 39 sa merg la medic,..
Offf greu mai este cu micutii astia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaia spune:

Revin cu intrebarea: ati auzit sa se dea kiwi copiilor sub un an??? Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Lori, multa sanatate lui bb drag, iar tie multa energie daca zici ca nu doarme noaptea .... pupicei

Am niste carne de carlan, miel mai mare, parintii mei cresc tot felul de animalute, pasarele :)))) si am pus-o in baitz si mai tarziu vreau sa o fac...inca mai mancam carne.....sotul tot vrea sa renuntam...dar eu sunt o carnivoraaa si asa-mi place carneaaa, desi nu mananc zilnic,...

Va pup...azi v-am innebunit cu dovleacul :))))) am citit ca se poate pune si la steamar cu celelalte legume.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

prin siteurile cu retete nu prea am vazut, dar mai cauta si tu...o sa ma uit si eu....Poate stiu fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tc spune:

Fetelor simt ca o iau razna Alex cred ca are varsat de vant

Am vazut dimineata o bubita rosie iar acum cand sa-l schimb am vazut una cu lichid. Am chemat-o pe cumnata mea care e medic si a spus ca asa pare dar dat fiind ca e doar una treb sa mai asteptam sa vedem. Am sunat si dr si a spus la fel si ca trece maine pe la noi.

Uffffffffff!!!!Nu inteleg nu l-am dus in colectivitati mari la mall la supermarket. Cumnata mea a spus ca poate sa il ia si de afara din aer pur si simplu.Interesant este ca nu am facut nici eu nici sotul meu

Mergi la inceput