Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Crissteo, te asteptam cu vesti bune maine!

Io sincer nu imi pot imagina cum va descurcati cu 2 copii! Mi se pare ca trebuie sa fii super om sa reusesti. Eu abia ma mobilizez cu unul. Nu reusesc sa merg nici unde- gen platit facturi, cumparat o cosmetica etc. Ca in carucior nu prea sta, rabdare nu are. In kaufland reusesc dr tb sa fiu super rapida ca se plictiseste. Daca mergem undeva, la cineva, maxim o oprire. Daca il scot/ pun inapoi de mai multe ori din/in masina, urlaaaaaa!

Asa ca felicitari mamici de 2 copii, pentru cum va descurcati, pentru ca inca rezistati. Iar de cele cu 3 pitici, ce sa mai zic? Ca ele is pentru mine niste forte de neimaginat, is peste puterea mea de imaginatie!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

dermasilk.ro, despre astea vorbeam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

pentru eladeea
PIURE STRUMFOS
un cartof mare, doi dovlecei mici, lapte 100 ml, sare, 15 gr unt 85% grasime,2 linguri de smantana,30 gr cascaval ras,un galbenus fiert tare.

se fierb cartoful feliat cu dovleceii complet fara seminte in lapte pana se inmoaie de tot.
se scot cu o paleta legumele, se adauga untul,cascavalul ras,smantana(se poate inlocui cu iaurt)si galbenusul si se blenduiesc.
pofta buna!

cristeo,vrei sa dau sfora-n tara pt gradi catolica?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

sarumana...suna delicosssssss...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Puiutz, condoleante!

cristeo, hai mami, capul sus!

Ieri m-am bagat in pat langa ea si s-a trezit in 10 minute, nu am apucat sa dorm deloc peste zi. Eu sunt cazuta in cap de oboseala, Rebeca nu prea a dormit nici noaptea asta din cauza de muci, deci am 3 nopti de cand nu dorm, am fost sa duc si probele de kk la analize. Ce as mai dormi ...

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Puiutz, condoleante, imi pare rau....

Bambo, mamica frumoasa si scumpa, te rg mult sa primesti urarile mele cu intarziere La Multi Ani, sa fii sanatoasa si iubita!

Eu si Larisa am racit, pe mine ma doare gatul ingrozitor iar Larisa tuseste deja, Maine aveam oricum o programare la docto, asa ca astept pana atunci. Ma enerveaza ca iar nu cred ca voi putea sa ii fac analizele, parca asa imi aduc aminte ca nu se fac cand esti bolnav....

Multumesc de urarile de Sfantul Ion , le intorc si eu sarbatoritilor!!! Ne iertati ca nu am intrat in ultimele zile, dar ne-am intors saptamana trecuta in sfarsit de la munte, obositi rupti si surmenati psihic......pana am despachetat, nu aveam nimic prin casa de mancare, am facut putin curat, Paul s-a dus la serviciu si cand sa ne bucuram si noi de un w/end linistit am racit....
AAA, sa nu mint, am avut o zi frumoasa, am facut 11 ani de cand suntem impreuna, sotul m-a dus ca surpriza la un restaurant tare dragut, intim/romantic....f fain si eu l-am dus dupa aia la un stand up comedy.

Pentru MI - va mai trimit mailuri pe yahoo. Din calculul de pe FB, suntem 13, ramane toata lumea pe pozitii?
Adica recapitulare MI: 1. EU, 2. VICELE MEU, 3.Paula, 4.Denisa, 5.Ilinca, 6.Cristina (Criss), 7.Odeta, 8.Alina, 9.Victo, 10.Andreea, 11.Ramo, 12. Mirela, 13. Nicoleta
W/end 17-19 februarie, zona Sibiu- avem 3 pensiuni din care sa alegem, buget 450/camera dubla cu cina vineri, sambata pensiune completa, duminica mic dejun; cu meniu ales dinainte.......O sa achitam un avans pentru rezervare, cel mai probabil va fi de 150 lei/camera. No, nu stiu ce sa mai zic, detalii pe yahoo sau fb.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

sunt de acord cu M2.
sunt intr-un hal de oboseala de imi vine sa pic.colega mea a venit la 9 si 5 ,a plecat pt 5 min,s-a intors la 12.30 si a plecat iar pt 5 min..............pap saratele,incerc sa invat la germana.

ieri,strumfosul mi-a intros sapele cand m-am dus la el,pt ca nu am stat suficient cu el.la fel procedeaza cu toti la care tine.
intoarce spatele si te cearta pe limba lui,apoi trece pe langa tine, te ignora pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare
Elena, condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca. Dar ce a patit? Era bolnav?
Oana, multa sanatate la amandoua. Noi venim la MI2.
Histamina, ce va omorati voi cu munca...nu degeaba se zice ca munca la stat e boierie( sau era, pana nu au scazut salariile)
Alina, de unde ai cumparat puzzle-ul din lemn pe care l-a primit Raul de la voi? E innebunit dupa el si i-as mai lua si alte forme...Ii place mai mult decat puzzle muzical de la Melissa.
Crissteo, o sa vezi ca vor fi bune rezultatele. Sfatul meu e sa nu tii gandurile astea negre in tine, ca se aduna si aduna si nu e bine. Gaseste pe cineva si povesteste.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput

paula, am avut cam 3 sapt de relaxare,ca sa spun asa.
am plecat de la vechiul departament,tot la stat,tot acelasi ministerium,unde incepeam la 6 dim si terminam cand dadea Dumnezeu.
in 2010 nu mi-am luat o zi de concediu, am plecat de la job direct cu contractii,insa....................exista in fiecare loc cei mai deosebiti,care au musculatura spatelui dezvolata.ei sta,stau pur si simplu.
daca ii intrebi ceva,refuza sa faca orice, pe motiv ca-s prost paltiti.
eu un procent constant in fiecare directie.
nu ai ce sa le faci,decat sa tragi tu cat poti de tare si cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Bambo la multi ani fericiti si impliniti alaturi de minunata ta familie!

Eu nu am mai intrat pe net ca mi-a fost cam rau zilele astea, dureri de cap si greata.
Azi am mers si mi-am facut analizele, inclusiv listeria .. si astept 12 zile pana sa fie gata, am niste emotii

Citesc cu placere posturile lui Alice, tare ma incanta povestile cu pustii ei.
Eu am mii de necunoscute si intrebari: cum o sa dormim (ca avem 2 camere), daca sa o mut pe Bianca in patut de copil, ca sa nu mai iau alt pat de bb, cum o sa o car pe Bianca, cum o sa ii plimb pe amandoi (poate tre sa caut un nou carut pt 2 copii)..etc

puiutz, condoleante :(

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Michelle si eu sa fiu in locul tau as avea exact aceleasi "dileme"
m-am trezit zambind cand am citi postarea ta

oare cum as iesi afara cu 2 copii si cel putin 1 carucior si sa fiu si singura...acum stau la etj 1 tot mai bine, inainte stateam la 3

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput