Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Salutare mamici dragi si !!!
Racusor,ce frumos vb de familia ta,iar Andrei a fost super tare cu desenatul pe tv
Puiutz , condoleante,Dzeu sa-l ierte pe cumnatul tau
Crispro, bafta in afacerea demult visata(mai corect la care te gindesti acuma),sa ti se implineasca dorinta!!!

Noi dormim de 1 ora si tuseste sarmanelul de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Matusa,histamina, al meu sot nu mai mai maninca a doua oara din acelasi fel de mincare, ma mir mult ca ai vostri maninca si a doua zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Ziua buna fetele!

puiutz condoleante

ochidut sanatate multa la fete! Si noi venim la MI

Pe noi ne chinuie maselele rau. Avem treziri cu plansete neconsolate noaptea si maraieli maxime pe timpul zilei, plus mainile in gura pana la cot daca se poate. Ufff si e abia inceputul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hellalau!

Maine cred ca dau raspunsul sigur cu privire la MI Reloaded(). Aflu in seara asta daca am cumetrie in we-ul ala.

Puiutz, condoleante .

Crissteo, nu ingropa problemele, cum spunea si Paula, trebuie sa spui cuiva. Noi suntem aici si niciodata nu ne-ar deranja sa ni se povesteasca anumite probleme, dimpotriva, vei gasi o vorba buna si multe imbratisari virtuale. Bafta si maine!

Michelle, fix dilemele mele, dar majoritatea se rezolva de la sine, adica ti se arata raspunsul. Cu dormitul, eu pe V il trec in pat de copilut. Ii facem o mobila, am sa pun pozici ca poate iti faci o idee despre cum a vrea sa fie si e gandita in asa fel incat se mai poate pune un patut sus, renuntand la un corp suspendat, in fine, greu de explicat fara o poza.

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Nicole nu gasesc mail-ul

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

cristeo,fetele au dreptate.spune cu ce si cine poate,te ajuta.
zi-mi in ce zona stai,cu gradi.
copilul ramane ortodox,nu iti face probleme ca e gradi catolica.

imi aduc aminte ca, initial am postat la aceasta odisee,apoi la prematuri,desi eram gravida in 2 luni.
apoi am spus sanu cobesc si m-am dus acolo unde era teoretic termenul strumfului.
el a vrut insa sa fie leu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

"Craciun Fericit" tuturor ce azi sarbatoresc Craciunul!

La Multi ani tuturor ce poarta numele Ion, Ioana!

Ioan, delfinasul sef! La multi ani si lui tati si bunicului!
Ioana de Ochidut! La multi ani si mami!
Ionut de Paula!
Ioana de bratafel!
Ioana de shoshika!
Ioana (Coteasca)!
Oana (Ooana)!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">9+

La multi ani si de la noi!!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna ziua, mamici dragi!

Multumesc din suflet pentru urari. Liudmila, Mysya, vad ca ati petrecut si voi frumos.

Si noi am petrecut foarte frumos Craciunul, ca niciodata in oras. De obicei, la tara il simtim mai mult. Am primit cadouri, am fost la biserica, am primit colindatori si am avut multi musafiri. Efecte adverse- un copil extrem de rasfatat.

La multi, multi ani Bamboletta, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa!!!

La multi ani si pt 'Ioni si Ioane'
. Sa ne traiti cu numele si mutla sanatate!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

denisa,ti-am trimis inca o data mail si pm.

otilia ce fete faine ai.
cat am vrut si eu fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Pufescu, te rog, cand ai timp, spune-mi ce anume te-a determinat/motivat sa schimbi radical alimentatia voastra?
Mi se pare tare interesant ce scri tu insa este oare si practic? Nu inseamna si mai mult timp petrecut in bucatarie sau cautari mai indelungi prin magazine?
Nu a trebuit sa cumperi si ceva aparatura de bucatarie specifica acestui stil de mancare?

Citeam astazi despre lapte de canepa/cocos/soia/migdale. Eu n-am alergii la laptele de vaca si nimeni din casa de altfel. Si nu vad rostul sa il scoatem din alimentatie doar pentru ca nu are Mg si Fe in procent optim. Iar eu sunt mare fan iaurturi...

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput