Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Cat pe ce sa-mi scape ziua lui Bambo , noroc ca am mai aruncat un ochi pe aici .
La multi ani, Bamboletta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani, bamboletta!

Iuliana mami fericita de minune Tudor
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

No tu fete, ce mai ziceti voi? Tare liniste e prin delfinariu de la Craciun, parca. Nu?

Eu acum culc piticul. De maine reintram in normal, adica sotul si socrii merg la munca, raman eu cu vlad. Abia astept! Ca prea l-au rasfatat socrii, si fac prostii( gen arunca cu fructe pe jos, ca si mingile, pt ca v se amuza). Io inteleg ca vor sa-l vada pe v razand, dar sunt si alte metode... Daca se intampla o data, nu e o tragedie. Dar se intampla zilnic. Iar acum v vrea sa faca acelasi lucru, si acasa, si in vizita- sa arunce fructele de pamant... I-am zis sotului, le/a zis alor lui. Dar tot asa fac...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salut!!
Cristina, cred ca delfinasii sunt de vina pt linistea de aici. Nu ne mai lasa o clipa de liniste. Raul face prostioara dupa prostioara. Si daca nu face prostii, oricum ne petrecem mai mult timp cu ei acum, ca sunt in perioada in care cer atentia efectiv. Raul vine si ma trage de mana sau imi aduce jucariile sa ne jucam...Si in week-end intotdeauna a fost mai liniste.

Azi am fost ca de obicei, la Raisa. Cred ca mai avem un pic si ne mutam la ei. Ei au casa mare, au unde alerga copii, la noi din 2 pasi au inconjurat apartamentul. Dar voiam sa va zic ca a fost prima data cand noi, parintii, eram in bucatarie si cei 3 copii se uitau la o carte, frumos, fara urlete si incercari de a si-o smulge unul altuia, in cealalta camera. Incep sa socializeze si sa interactioneze. Ca sa nu va zic cum se pupa...de fapt Raisa ii pupa pe baieti, dar ma bucur ca a inceput si Raul sa stea la pupat, pana acum fugea si se miorlaia. Raisa se repeta tot ce aude, mi-e asa draga. Raul intelege, dar nu repeta...si era un vorbaret si jumatate, nu stiu ce a patit ...cred ca incepe sa semene cu mine.

Elena, ce faceti? Nu v-ati repatriat?

LA MULTI ANI ROXANA!!!

Sa-ti dea Dumnezeu tot ceea ce iti doresti si multa fericire!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello
cristina, puiule..cam asa e firul..dupa ce incepem serviciul nu mai avem timp efectiv de povesti. :(
eu sunt spre ex iar la Bucuresti.
copiii dupa-amiaza ..mancare, aspirat rapid..zero timp liber.
si-asa spre ex aseara stefan mi se plangea ca eu nu am facut nimic cu el (in cdtiile in care fusesem afara impreuna, le facusem si le dadusem de mancare, il spalasem pe cel mic si urma el..dar nu si nu, ca sa ii citesc si eu, ca nu m-am jucat cu el!)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

denisa, ai facut foarte bine ca ai eliminat sursa de stres. te inteleg perfect, cel mai bine ma inteleg cu mara cand suntem doar noi doua. chiar daca e mai greu putin si e mai multa munca, macar ti le faci in liniste si in ce ordine vrei, nu te intreaba nimeni de vorba daca nu ai chef sa vbesti. stii ce mananca/cum/cat, nu te trezesti cu bube pe copii sau cine stie ce minunatii. stii ca tu te speli pe maini :))) (de fiecare data cand se duce soacramea la baie si nu aud apa de la chiuveta curgand ma gandesc la tine si la soacrata )

cristina, mor cand aud ca nu dormi. eu nu stiu cum rezisti, pe bune. nu stiu cum rezista vladi doar cu atatea ore de somn. adica mara pica lata seara si doarme in jur de 11 ore noaptea si 2-3 ziua. este si foarte activa e adevarat, dar nici vlad nu cred ca sta ca un bibelou toata ziua. sper din suflet sa te aud zicand mai repede ca DORMI noaptea.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Apoi nici eu nu stiu cum rezista, ca ziua e bagat in priza- 2 ture pe afara, alergat, sanie(pe iarba), plimbat. In casa, dansam si ne jucam, nu sta cuminte cu o jucarie pe covor mai mult de un minut jumate. Io is zombie, nu stiu cum rezista el...

Mi-e tare, tare groaza de munca. Asa is de necajita, ca imi calculam timpul... voi veni acasa seara la 8, apuc maxim 2 ore cu Vlad, deci in 5 zile lucratoare stau cu el 10 ore... asta-i treaba??? Of, ce nu imi place. Degeaba incerc sa ma gandesc ca va fi pe maini bune, ca va avea ocupatie la camin, ca apoi sta cu sotul/soacra, ca tot stiu ca imi va lipsi mult. De mi-ar veni o idee geniala de afacere, sa imi aduca bani (si mai putini decat salariul actual), dar sa termin la 17, dupa-masa... Trec zilele si lunile ca vantul... nu vreau!

Ma duc la nani, poate pe la 23 adorm, ca nu stiu ce program nocturn are Vlad in plan.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Multumi mamici!!! Am sarbatorit si noi craciunul frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

seara buna, mamici!

eu va citesc pe mai multe reprize/zi, dar nu prea mai apuc sa postez... ca intre unele si altele timpul zboara, ori pur si simplu nu am nimic de zis sau nu am dispozitia necesara

dar macar incerc sa fiu la curent cu trairile voastre, cu bucurii si suparari

noi duminicile ne-am facut iar plimbareti asa ca pun o gramada de poze , pe fb mai rarut ca tre sa selectez mai putine si n-am chef mereu. azi am fost si cu mama la pestera din Nerja (ochidut sigur a vazut-o). cu un drum am pus si cateva poze din ianuarie, o sa schimb si semnatura si cam gata pe azi, au trecut si sarbatorile astea si de maine munca... cat incape!

va doresc sa aveti o saptamana minunata!

Isa = parfum de fericire - ianuarie 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Pe linga darurile lui mos craciun, eu cu vladut ne-am ales cu tuse fr urite,acuma doarme puiu si tuseste intruna,mii mila de el

Mergi la inceput