Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 6
ludmila_p85 spune:
La multi ani BAMBOLETTA Sa fii sanatoasa si norocoasa,sa te bucuri de familia ta frumoasa
puiutz_mic spune:
Fete dragi, scuzati lunga absenta! Paula , ne-am repatriat de ceva zile, dar maine avem o inmormantare - fratele sotului meu, locuia in aceeasi curte cu noi...
o sa revin cat de curand zilele urmatoare!
Va pup cu drag, mi-e dor de voi si va urez sa aveti un an muuuult mai bun decat toti anii de pana acum la un loc! LA MULTI ANI!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
racusor2010 spune:
eu sunt pe dos, cand e liniste in delfinariu, hop si eu
sa va zic ce a facut Andrei in seara asta? eu ii faceam de mancare, tati manca, asa ca s-a dus in sufragerie sa se joace cumintel se duce tati dupa ce termina de mancat si ce credeti ca facuse mandrul meu?? desenase tot televizorul cu rosu
ce sa il certam, ca ne-a pufnit pe amandoi rasul apoi ne-am adus aminte ca trebuie sa o tinem pe a noastra, ca nu e voie mami sa colorezi decat pe hartie...mai ales ca Andrei cand ne-a vazut ca radem se uita uimit la noi si apoi a inceput si el sa rada
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
racusor2010 spune:
PAULA asa e , copiii cresc, si eu am remarcat ca de cateva zile ma inteleg mai bine cu andrei, asculta cand ii zic ceva (rar, ce-i drept ) plus ca a inceput sa se joace mai mult cu jucarii, chiar si singurel...
in seara asta a stat jumate de ora la lego, in conditiile in care murea de somn
tu fete, mie imi place cum sunt acum, cu munca ok la serviciu, adica fara lucrat seara, sunt linistita, calma, ma joc cu andrei, ii fac bunatati, si lui si lu tati (i-am gatit pentru maine o ciorbita ), imi mai fac si eu curat prin dulapuri, mai cumpar cate ceva pentru casa, ce bine e asa!!! sper sa tina asta, ca altfel nu stiu daca mai rezist cu munca multa ...si imi doresc si sa nu se mai trezeasca andrei noaptea!! pot sa le aleg acum oare ca si dorinte pentru 2012?
si...asa e, e mai bine cand suntem doar noi trei, andrei e mai ascultator si ne facem timpul asa cum stim noi mai bine.
am avut un weekend frumos!! va dragele mele, noapte buna! si sa aveti o saptamana minunata!!
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
Mycya spune:
Salutare!
Apar si eu in ultimul ceas sa urez La Multi Ani Bambolettei!!! Sa fii fericita, iubita si mandra de familia frumoasa pe care o ai!
Elena condoleante
Ai mei dorm, eu am intrat putin de pe tel sa va mai citesc si de acu' ma pun la nani.
Nbuna
rodyka spune:
puiutz, condoleante
racusor, sa dea DD sa ti se implineasca dorintele
o pentru mamicile dragi, eu plec la munca dupa o noapte nedormita, Isa a plans atata ca i s-a infundat nasul , sper eu ca doar oboseala de ieri si-a spus cuvantul (a dormit in masina doar o jumate de ora fata de 2-2 jumate cat doarme ea la amiaza acasa...)
o saptamana minunata va doresc
Isa = parfum de fericire - ianuarie 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crispro spune:
Neata fetele!
Puiutz, condoleante!
Racusor, ma bucur ca esti bine, si ca reusesti sa le imbini pe toate asa frumos!
Eu m gandesc tot mai serios sa fac ceva business, musai!
Sa aveti o saptamana buna, cu spor in toate, cu pitici veseli, cuminti si nemaraiti.
Sa-l ajutam pe Alex
histamina spune:
puitz, condoleante!
denisa, ti-am pus mail.
poti sa renunti la multe alimente din comert.
testul cu 9000 de alergeni ,nu are sens.
e prea scump.
mai bine fa-ti o diaminoxidaza,la synevo.
ai totate contactele de la charite berlin.trebuie doar sa descrii simptomele.ajuta si pozele.sunt f seriosi.
pe mine, pana sa ajung la irina, alergologii din romanica m-au pus sa fac analize de 40 de miloane.costul final a fost de 160 d emilioane,dar pt restul am avut noroc,ca au vrut elvetienii sa fiu stiudiu de caz.
la testul alergenii ,la unele am iesit negativ,dar am facut totusi soc anafilactic.de ce?pt acele subst eliberau histamina pe care eu nu o puteam descompune.asa ca, pana nu mi-am facut dioamonoxidaza la synevo(lucrata in germania) a fost degeaba.
raportez o noapte cu o ora de somn.
am facut ieri saratele cu chimen si strumf a mancat de parca nu mai vazuse mancare tot neamul lui d ela euglena vrede la pentium 8.toata noaptea a plans.cand a tacut el,a inceput sotul sa vomite,ca nu stiu ce mancase.are o manie,eu erunc orice mancare mai veche de 2 zile,ca dezvolta histamina.el o pune pe te miri unde si manaca din ea. cateodata mai are si nopti de astea.
cu cine sa ma inteleg?
matusa77 spune:
Neata!
Histamina sotul tau e facut din acelasi aluat cu al meu,mor si eu cand vrea sa manance mancarea ce trebuie aruncata, pe mine ma sperie mancare mai veche de 2 zile, nici nu ma ating de ea, cu el trebuie sa ma cert.