Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 13
paula_m spune:
Adriana, muci si tusea pot dura la nesfarsit. E bine ca nu mai face febra. Eu i-am dat lui Raul Sinupret cand era asa infundat, ca i se mai fluidizau mucii si se aspirau mai usor si putea respira mai bine. E din plante. Alte fete stiu ca dau ser efedrinat. Stiu ca e rau si nu poate dormi, dar sper sa-i treaca repede
Stiu ca ai scris , nu de mult, ca este un lapte fara lactoza. Parca Buna dimineata...dar nu mai stiu de la ce firma...
Si eu sunt pregatita psihic de inca o tura. Ieri am fost la mall la locul de joaca cu Raul si Raisa si cand au iesit taticii ne-au zis ca acolo 80% din copii aveau muci. Dar nu i-a dus capul sa-i scoata pe copii...asa ca de ieri i-am dat oscillo si acum astept. Pe maine ar tb sa apara mucii, daca s-a pricopsit cu virusi.
Histamina, tu ori esti o super femeie, ori exagerezi un pic... Pai eu nu credeam ca se poate supravietui in conditiile de care zici tu, daramite sa mai si lucrezi...Pai tu nu dormi decat 2, 3 ori pe noapte, nu mananci, te dor toate, iei o tona de medicamente si inca mai ai puterea sa zambesti!!! Ce esti tu?
Alice, . Eu nu stiu cum sa te incurajez, doar ca imediat creste si Raducu si va fi mai usor. Nu te mai enerva pe soacre, mame, etc...gandeste-te ca ele sigur nu vor sa faca rau.
Ma duc sa-l imbrac pe Raul sa iesim afara un pic.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011-2012
histamina spune:
bai, am martori!
dar, sambata spre duminca am dormit ok,si am dormit sdi duminica dupa amiaza.deci am d eunde recupera.
maine insa, voi deveni imposibila daca nu voi dormi.
va spun si voua,e demential de bun:ceai de ginko biloba cu ginseg,costa 5,7 in carefour.
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Stiu ca ai scris , nu de mult, ca este un lapte fara lactoza. Parca Buna dimineata...dar nu mai stiu de la ce firma... |
Dorna. E singurul care se gaseste la noi. Mai exista si de la Parmalat dar e mult mult mai scump si nu prea l-am mai vazut pe piata.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
35+ cu
histamina spune:
sunt trista,demisioneaza Raed Arafat!
omul acesta m-a ajutat enorm.
cu durerea paula, sa stii ca au un amre merit ai mei,pt ca mi-au dat o educatie spartana:nu te doare nimic,durerea nu-i prea mare ca sa nu o suporti, nu esti bolnva,treci si invata.
pare dur si este,dar eu nu fac anestezii,deci educatia si psihicul ca mereu inving au fost cheia.
asa vreau s ail educ si pe strumf,dar nu cred ca voi putea. closca pe langa mine, e indiferenta.
fara somn,mai multe zile,devin f irascibila. saracul meu sot,cate aude,dar le trece cu vederea.mai rau e cand uit daca m-am imbracat sau nu si unele chestii le am de 2 ori,altele...........
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina sunt trista,demisioneaza Raed Arafat! omul acesta m-a ajutat enorm. cu durerea paula, sa stii ca au un amre merit ai mei,pt ca mi-au dat o educatie spartana:nu te doare nimic,durerea nu-i prea mare ca sa nu o suporti, nu esti bolnva,treci si invata. pare dur si este,dar eu nu fac anestezii,deci educatia si psihicul ca mereu inving au fost cheia. asa vreau s ail educ si pe strumf,dar nu cred ca voi putea. closca pe langa mine, e indiferenta. fara somn,mai multe zile,devin f irascibila. saracul meu sot,cate aude,dar le trece cu vederea.mai rau e cand uit daca m-am imbracat sau nu si unele chestii le am de 2 ori,altele........... http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
Cred ca nu exista cuvinte pentru un asemenea gest!!Omul care a pus pe picioare un sistem care functioneaza cu adevarat,care salveaza vieti sa fie indepartat absolut miseleste..Dorinta de bani a unora depaseste nevoia de oameni care salveaza vieti...Trist, si eu care mai aveam incredere in tara asta..
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 8+
ramonavlas spune:
Ce mai faceti de mancare? Pentru voi, pt copii.
Eu azi am facut ciorba de fasole verde si clatite cu ciuperci (cu branza pt Raisa) la cuptor.
Maine nu stiu ce sa mai fac.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
12+
carla_2008 spune:
Nicole cand am vazut stirea dim la tv cu Raed brusc mi-am amintit de tine,apoi vad ca ai postat. meriti multe pt puterea ta
Pufescule,eram in maaare cumpana cu schimbarea alimentatiei. Am citit multe si eu,nu sunt doxa ca tine dar mai stiu una alta. Azi am fost la al "n"-spelea medic pt dermatita noastra mirifica!la un homeopat iar. Mi-a spus sa incercam si un alt stil de alimentatie,fara cazeina,cu ff putina proteina animala si in rest,seminte nuci,germeni,cam ce papati voi. Asa ca eu una te solicit rugandu-te tare frumos ,sa postezi pe mail sau aici linkurile si materialele cu tot ce ai gasit(cand ai timp). Plus,spune-mi te rog de unde iei retete,de unde incropezi un meniu pe zi/pe sapt astfel incat sa acopere toate necesitatile de vit,.minerale,proteine etc...
ps:ca o prima investitie in domeniu am achitizionat un cutit ceramic
merci aniticipat
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
histamina spune:
denisa, schimba ustensilele de gatit cu alea de lemn.
plec sa dau declaratie notariala ca nu imi voi taia never curentul la adresa unde stau.
povestesc maine.
mi-a cerut-o enelul.
viata bate filmul!
pufescu spune:
carla, Raducu a avut de pe la 3 luni o iritatie pe picioare care seamana bine cu dermatita atopica,singura diferenta e ca nu il mananca(nu l-am vazut niciodata sa se scarpina).Eu am avut dermatita atopica clasica(in spatele genunchiului,mancarimi de imi rupeam pielea) care aparea cam la 2-3 ani si dura cateva luni.Nu am mai avut de vreo 2 ani,sper ca anul asta sa nu mai apara daca tot sunt vegetariana :) .
La Raducu s-a imbunatatit dramatic acum 2 luni cand i-am scos laptele praf si l-am bagat pe soia...in 2-3 saptamani s-a curatat de tot(l-am dat si cu ulei de in local). Dupa ce i-a trecut evident ca m-am lenevit,nu am mai dat cu ulei si probabil pe un fond de uscat pielea+nu i-am mai prea dat strampi pe sub pantalonii de fas+am schimbat detergentul i-a aparut iara(o forma mult mai usoara).De ieri am inceput sa-l dau cu ulei de in dimineata si seara,azidimineata era clar mai bine.
Ulei de in ii dau si oral,cam o lngurita pe zi,in laptele de soia de dimineata(doza recomandata e nr de picaturi=nr de luni/zi,e cea mai puternica sursa de omega 3 cunoscuta,mai tare ca uleiul de peste si fara colesterol).
pufescu spune:
meniul nostru pt pranz chiftelute de naut cu cartofi la cuptor.
Chiftelute: naut fiert 3 ore,blenduit cu un pic de ustoroi,o canuta de germeni de floarea soarelui,2 linguri faina de susan,1 lingura ulei de masline=>aseara un fel de humus,dupa care pici nu s-a omorat(nu-i place nimic pe paine sau dat cu lingurita).Azi am adaugat pesmet,cimbru,un pic de faina de in ca sa se lege si am facut chiftelute.Le-am bagat f. putin la cuptor cat sa se rumeneasca la suprafata(toate ingredientele erau fie gatite fie ok crude). Cartofii se spala bine(cu tot cu coaja,coaja are toate mineralele din cartofi,miezul e doar amidon0,se fierb 10min.Se spala cu apa rece,se taie felii(ca niste cartofi pai mai mari ii fac eu cand ma grabesc),se pun intr-o tava(yena) si se pune deasupra un sos rapid din usturoi,seminte de marar,eu am pus si okara(pulpa de soia care ramane cand fac lapte),un pic de sare.Se dau la cuptor la 180 grade pana se rumenesc.Preferabil cuptorul preincalzit.Ies dementiali si se fac usor.Cand se racoresc se poate adauga un pic de ulei de masline,patrunjel....eu mai pun si rosii uscate cand am,sunt foarte bune. langa am facut repede o salata din varza chinezeasca(pici o adora,mai ales partea carnoasa a frunzei...ar manca non stop).Astept sa vina obiectul muncii din parc sa vad ce zice de meniu :)