Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Otilia, am fost cu ochiul pe subiectul 'Nevoile copilului vs Nevoile mamei' inca de la inceput, chiar mi s-a parut f interesant. Am gasit f utila parerea unor mamici, experienta lor. Parerea unora pur malitioasa, dar deh, asta-i forumul..

Feteeeeeee, am primit raspunsul, pe 18 februarie am cumetrie, fara dar si poate . Acum tb sa mai vad cand se opereaza soacra la ochi, adica daca va fi recuperata in timp sa stea cu V ca sa mergem la cumetrie, ca daca nu va pputea sta cu el, venim. Asta aflu vineri. Sotul zicea sa renuntam la cumetrie, dar e vorba de niste prieteni, boteaza si nasii, plus ca am tot intrebat cand e cumetria, ca sa stiu daca va fi de platit avansul, cum procedez.

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Salutare

Alina, de unde ai cumparat puzzle-ul din lemn pe care l-a primit Raul de la voi? E innebunit dupa el si i-as mai lua si alte forme...Ii place mai mult decat puzzle muzical de la Melissa.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Paula, ma bucur ca ii place . ce a nimerit el?

uite de aici:

www.jucariidinlemn.com/category/toate-produsele_0_p2.aspx?filter=55,1-3%20ani" target="_blank">puzzle

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

fetelor, pe mine ma doare foarte tare spatele..mai are cineva probleme? o sa incerc sa ma duc la dr, ca deja ma ingrijorez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Alina, pe mine ma doare spatele dar eu inca ma adaptez vietii fara burta :))

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Alice, la tine e altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Alina, pe mine ma dor periodic articulatiile, spatele doar atunci cand fac efort, ridic, ma aplec. Durerle de rinichi sunt f pacatoase si le simti pe o arie mai mare, dar tot la spate. Daca simptomele astea persista, du-te la medic, fa o raza, vezi care-i treaba. In unele cazuri se rezolva cu vreo 2 sedinte de masaj terapeutic la un kinetopractician priceput.

Toata noaptea am visat MI . Chiar m-am ofticat aseara, ca eu ii tot spusesem nasei, numai in we-ul ala sa nu fie.. Pacat ca nu am dat acontul pana in momentul de fata..

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata!

Eu sunt zombi. A dormit foarte naspa radu. S-a foit s-a sucit ( la propriu. Eu nu imi amintesc mara sa se fi miscat atat in primele saptamani), a supt intr-una...
Acum doarme dar nu ma mai culc eu ca se trezeste mara.
Ieri a fost si asta super caraita, am ramas doar cu soacramea si ii sufla in fund toata ziua, ma dispera. I-am zis alaltaieri ca vreau sa ii schimb putin programul de masa marei ca a tot ciugulit intre mese si nu imi place. Ea a zis ca da da foarte bine, pai nu ii mai dau nimic sa manance. Si ieri cand a venit cu ea de afara ii cumparase grisine si pufuleti . Ah si inainte sa iasa pusese niste oase deoparte sa se duca cu mara sa dea la caini. Am zis ca mor cand am auzit-o. Mie imi plac cainii dar cum sa lascopilul sa dea oase la caini pe strada asa. Pot sa stiu ce reactie are cainele ala??

Cred ca de fapt am fost si eu cam suparata ieri, ca parca nici lapte n-am avut cum trebuie. Nici nu prea am mancat.. Ma duc sa mananc si sa beau ceaiuri sa am ce sa ii dau copilului cand se trezeste.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

racusor, bine ai venit in club!
am dubla hernie de disc,dar se poate rezolva durerea de spate.
intai ,fa-ti investigatiile,e f important.
apoi solutiile:fizioterapie sau un kiropractician,adica un dr care iti suceste oasele si iti pune discurile pe la locul lor.
cel mai tare e dr Pavelescu d ela Foisor,om cu doctoratul la Moscova.rusii au inventat tehnica.
te doare de urlii,dar scapi.
altfel, exista creme nemtesti antiinflamatoare,dormitul pe scandura si NU RIDICA MAI MULT DE 2 KG!
probabil ca pe strumf il bufneste rasul cand scriu asta.
am dormit 2 ore. am 4 ore in 48. sunt zombie.
eram la un pas sa ma linseze colega de birou.sefa noastra a decis sa preiau eu o indatorie de a ei,impotriva vointei mele,dar ce sa fac?
ei, am crezut ca spala cu mine pe jos,insa eu am un principiu:nu ma cert!nu vreau conflicte!
rar ma scoti din fire,dar si cand ma scoti.......

in fine.MARE VESTE! AVEM 7,900!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salu

eu sunt supi ca raceala lu' bibi pare sa se inteteasca decat sa se reduca. Peste noapte am stat treaza 4 ore, cu ea de gatul meu, ca se sufoca de muci si nu putea sa doarma. O aspir degeaba ca nu are nici un efect. Oare cate zile e normal sa muceasca asa? Febra nu a mai facut de sambata dimineata.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Adriana, offf, imi pare rau ca va chinuiti asa... Cu Vlad cand a fost racit a durat mult, vreo 2 sapt pana a scapat de muci. Nu facea febra, starea era ok, dar mucii greu au trecut... Poti sa ii ridici un pic patutul? sa stea inclinata? Eventual sa incerci varianta cu o ceapa taiata in camera. si aerosolii i-au facut bine lui V, i se mai desfunda nasul, si asa mai ieseau mucisorii. sa treaca cat mai repede, sa va puteti odihni!

Fetele, ma enerveaza ca nu stiu daca venim ori ba la Mi2... oricum, nu am confirmat, ca nu vreau sa va incurc.

Otilia, E superba poza ta de profil, cu craciunitele!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput