Buburuze de 2009 in actiune!**28**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

aaa, am uitat...

picky, urmeaza concursurile scolare. alex a intrat iar in puturosenie, dar l-am amenintat clar si in scris ca daca imi aduce vreun B la engleza ii invinetesc bucile ca m-am tinut de el toata vacanta sa repete la engleza si s-a facut ca ploua. la matematica si romana face obligat, dar altfel ciuciu...

cris, si eu lucrez cu publicul, cu oameni, dar ma enerveaza si ma streseaza sa ofer suport tehnic pentru calculatoare. ma zgarie pe nervi, ma toaca la ficati. decat sa le arat la profesori ce sa faca si cum sa faca la calculator mai bine le fac eu lucrarile. pe bune...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Am copilele cu febra, si Anna si Stefi..imi vine sa ma dau cu capul de pereti..unde gresesc de iar se imbolnavesc?!

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello

zic si eu 2 vorbe ca nu sunt in stare de mai mult sunt obosita si ma bag in pat, m-a saturat de curatenie as prefera sa fac de mancare pt tot blocul decat sa fac curat intr-o casa. abea acum am reusti sa fac curat in bucatarie dupa ce am facut biscuiti cu Bubu , ea a fost foarte incantata ca am lasat-o pe ea sa sa-si bage mainile in aluat si sa faca ea modele .

Picky , offf tare nasol cu amandoua odata, nu cred ca gresesti ci poate doar sunt ele mai sensibile. multa sanatate
Lavi de o saptamana ma tot tin sa te intreb ce mai stii de Yoanna, ai mai vb cu ea?

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Ma doare iar gatula venit soata cu un mic pui de virus si Miru e ok,eu cu gatul nasol si el cu de toate

picky iti dai seama ca nu se mai fac Acum 12 ani ,am sarbatorit "majoratul" intr-o discoteca cu prietenii si atat,daramite acuma? Dar in ziua aia noi mosii ne intalnim si chefuim si ele mandrele la munte cu gagiii
Iar cu nasuc infundat si toate cele?Pe de o parte e si primul an al lor de colectivitate si nah..dar poate e si clima care va da de furca.
mady ma bucur ca rezultatele sunt bune si nu e nevoie de tratament pentru Alex.Eh, ce sa faca si Mihaita,daca nu prostioare?Daaaaaaaaa,cunosc senzatia de a o jumulii si a o dragalii in acelasi timp.La curent mi se pare ok..cam asa platesc si eu,dar gazele asa mult? La cate luni se plateste facura,sau lunar? Zi si mie ca am facut demersurile ca sa ne racordam la conducta de gaze si in zilele urmatoare astept sa-mi vina sa imi monteze cutia..o gramada de bani frate ca sa am gaze in casa. Nu mai bine le fac eu o oala de fasole saptamanal la ai mei
Si la apa..cel mai mult am platit 30 ron.
Ce sa zic,sper ca noul medic sa fie ok si sa ne dai vesti bune la la controlul oftalmologic.
Stai asa,ce lege a sanatatii?Cred ca am pierdut eu pe drum ceva...
Hai fata,ca B este echivalentul cu nota 9,nu fi rea.Eu am ramas corigenta pe vara in clasa a X-a la engleza
Adevarul e ca-i rasu-plansu cu suportul tehnic ..la tine hai ca profele alea mai stiu cate ceva..dar zi si tu ce faci in situatia in care un nene nu stie decat messenger si ca un nene trecut de 50 de ani,uita parola si suna suparat nevooie mare ca nu-i merge netul.Si tu il intrebi daca a incercat sa intre pe google si sa-ti spuna ce ii arata. Si el stii ce spune? "ce e aia" am eu asa ceva?".Si abea atunci descopera omul ca intenetul nu inseaman doar messenger,ci mult mai mult?!.Si se incapataneaza sa-ti spuna ca tot e problema de la noi ca nu-i merge lui messul.Ca dupa ce ii explici ce inseamana de sa navigheze pe internet,sa-si aduca aminte ca cu o zi inainte i-a cerut nepotului s-i schimbe parola la messenger cu una mai usoara si deh...o uitaseSi ca acest individ sunt o gramadaaaaaaaaaa.
picky nu gresesti cu nimica,sunt ele mai sensibile si e primul an de colectivitate,iar in combinatie cu ce zile friguroase si ploioase ati prins,nu-i de mirare ca sunt iar racite.Asa ca tu nu ai de ce sa te invinovatesti
danami cunoastemmmmmmmm,si pe mine ma incerca acelasi semtiment uneori:mai bine fac manacare pentru armata o sapatamana,zi de zi,decat sa fac curat si dupa 10 min . sa nu se cunoasca nimica.
Eeee, si daca ti facut si biscuiti impreuna,pai e de inteles ca era dezastru garantat in bucatarie.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

neatza!

azi se pune de un gratar cu socrelii ca n-am mai facut de mult.

cris, aia e factura lunara la gaze. casa nu e tocmai izolata bine, probabil o vom face peste 1-2 ani cand scapam de rate. incalzim 2 camere, baie, bucatarie si ocazional (a se intelege cu caloriferul la minim) inca 2 camere care inca nu le folosim propriu-zis pt. ca una din ele nu e gata, mai avem un pic la ea, si face legatura intre cele 2 camere in care stam si camera pe care am renovat-o. noi am platit pt. centrala+proiect+lucrare in jur de 12.000 de lei. gazele le aveam trase de vreo 10 ani, de cand traia bunica sotului meu. dansa l-a batut la cap pe sotul ei ca vrea gaze si cand vroia ceva nu se lasa pana nu facea. apa am tras-o noi si am platit cam 8.000 de lei acum vreo 5 ani. avem toate conditiile si probabil ca ar fi totul f. ok daca n-am avea rate. de, m-a mancat in dos sa iau masina ca sa stea la poarta ca nu mai stiu sa mai conduc , iar bani de ore la instructor n-am de unde sa dau acum.
cu dashtepti d'astia n-am de-a face. noi lucram cu programe avansate, ca daca trebuia sa le explic de internet sau lucruri elementare ii trimiteam la cursuri de formare . problemele vin la noi din cauza programelor de calculator venite de la minister si care au enspe variante intr-o luna ca abia te obisnuiesti cu unul si iti schimba modul de lucru. normal ca bietii oameni sunt bulversati.

picky, e vorba de colectivitate. nu faci tu nimic gresit. copilele sunt sensibile si imediat pescuiesc microbii. musai trebuie sa le dai ceva de imunitate. mie imi daduse medicul de familie ceva homeopat cand l-am dat pe alex la cresa. si asta cu 3-4 luni inainte sa inceapa cresa ca sa-si formeze imunitatea bine.

danami, nu stiu cum e la tine, dar eu mi-am luat gandul ca voi avea o casa curata. fac curat in bucatarie, baie si camerele care-s folosite putin. in camera care serveste de dezastrul copiilor, ei isi aduna jucarii si carti in fiecare seara. in restul zilei nu ma ambalez sa le strang ca e muncai inutila.

ma duc sa pap ceva si poate mai revin. sotul a venit din tura de noapte si doarme intr-o camera din spatele casei, asa ca io-s arbitru ca sa nu-l trezeasca zmeii .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Salutare,

Anna e mai bine cu febra, si deocamdata o pun pe seama dintisorilor, insa Stefi e terminata..i-a recidivat infectia in gat, ca are amigdalele marite si cu puroi pe ele. I-am pus cartof raziut la gat si ii dau ceaiuri si nurofen ptr febra. NU mai vreau antibiotice.
A sunat sotul ieri la un homeopat care-i in zona noastra, ala cu programul nasol..si i-a zis care-i problema ca are doi copii mici, etc..stiti ce i-ar raspuns respectivul doctor homeopat?! ca doi copii e prea mult ca el vrea sa munceasca mai putin, sa-si caute pe altul si i-a inchis telefonul...va vine sa credeti?! sotul a ramas ca prostu cu tele in mana, socat de raspunsul primit... ...asa ca am tot cautat pe net pe alti dar nu am fost incantati de rezultatele primite..sunt prea putini doctori homeopati in be..nu stiu ce vom face...m-am documentat pe net, se face exudat ptr a vedea ce fel de infectie e in gat..aici niciodata nu i-a facut asa ceva...si nu vreau sa ajung la operatie de scos amigdalele, polipi si mai stiu eu ce..ca astia cam acolo duc cu toti...
Ma gandeam sa iau albastru de metil sa le dau in gat (cum facea si bunica mea cu noi) dar clar nu am sa gasesc pe aici asa ceva..daca ma duc la farmacie sa cer solutia asta se va uita ca popa in calendar..Am trimis un mesaj cuiva care e in ro si sapt asta vine in be, dar nu stiu daca l-a primit, daca are cartele de be in tele sau daca nu cumva s-au intors deja...nu stiu..deja is uc nervi la pamant si nu mai vreau antibiotice...ca inca-i cu funduletul in pioneze de la iritatie si o alta serie de antibioticie ar fi prea de tot, la nici 2 sapt de la ultimele ...focar de infectie in scoala asta e...ca deja imi e sila de cum se comporta cu copii pe acolo...
Caut idei naturiste, cat mai multe asa ca astept sfaturi, dar daca se poate cu produse pe care le-as putea gasi si aici...

Cris sanatate multa ..sper sa nu va ia si pe voi raceala
Dana si cand te gandesti ca eu asta fac zi de zi..ca asta mi-e jobul in Be... ..is satula dar decat deloc e bun si asta
Mady ma bucur ca rezultatele sunt ok, uite vezi nu aveai de ce sa-ti faci griji..unii copii se dezvolta mai tarziu. bafta la control sotului, eu cred ca o sa fie un medic bun. cat despre facturi...sa nu zic cat le avem noi pe aici si inca stam bine, alti au si mai mult...

Sotul trebuie sa apara cu copii lui, Emmy e si ea pe antibiotic ca la fel facuse febra, i-au facut analize si nu i-a gasit nimic...apoi au zis ca-i o raceala...si i-au dat antibiotic..eu tind sa cred ca-i toxoplasmoza..dar na nimeni nu o sa faca analize la asa ceva ..in fine.

v-am pupat, a ajuns...

am vb si cu persoana respectiva careia i-am trimis mesaj sa-mi ia albastru de metil din ro, dar sunt deja in be .Asa ca o sa vb cu mama poate imi trimite ea...

pupici

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

eu sunt pe baricade,si printre picaturi mai dau o tura la epilat,iar Miru e calare pe mine ca vrea si ea. Si-si ricica pantalonii si-si descopera cracii si incepe:
-vreu si eu ma mami,aici pe picioi

mady tu esti o fericita,eu trebuie sa prestez cu clienti de toate neamurile..tare enervant uneori si obositor,dar sunt si momente in care ma prapadesc de ras dupa ce vorbesc cu ei(evident nu dar cu ei de fatza).
Noi am izolat casa,cu poliester dar din nestiinta cu cel de 5cm in loc de 10 cm
Anul asta in vara sa vedem de ce finate dispunem ca sa mai punem un rand de 5 cm ca sa ajungem la dimensiunea care trebuia.
Momentam avem centrala pe lemne si carbuni,deci toata instalatia facuta.Ar trebui sa ma coste doar bransamentul 1700 ron,teava pana in casa si racordarea la aragaz inca vreo 1000 ron cel mult, si centrala pe care am si pus ochii ca sa faca fatza lejer la o casa cu etaj si care e in jur de 3000 ron.Cam asta ar fi cheltuiala cu gazele,apoi facturile lunare.Rata la masina e nasoala rau,poate totusi reusiti sa io vindeti intr-un sfarsit daca tot nu o circulati
Sa ai pofta la gratar ca eu una sigur balesc
picky Sunt niste tampiti daca nu va fac exudatul,mai ales ca intr-un timp asa de scurt a avut n'spe mii de raceli si antibiotic o garmada de a dat coopila peste cap.Ce pot sa-ti spun?Remedii cat mai naturiste pentru gat...pai daca poti sa iei de la farmacie ceva hemeopate cum ar fi stodal sirop si ii dai de 3 ori pe zi cate 2.5ml,sigur ati incevat bombonele si i-ati spus ca ele nu se sparg in dintisori ci se sug si puteti sa incecati hemeogene..cam 1 pastiluta la 2 ore,lichide calde,si meregeti la piata si luati o ridiche neagra,o scobesti si pui miere sau zahar in ea si ii dai siropelul de acolo format.MAi natul de atat chiar nu stiu.Si daca o sa gasiti pana la urma un hemeopat ok dar e departe de casa,o data pe luna nu e foc ..asta e,mai bine sa fie copilele ok decat sa se chinui atat

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Cris, pai nu fac, cum nici aerosoli nu dau decat la cei bolnavi de astm..stodal am in casa dar e ptr tuse, bomboane nu folosesc, bauturi calde, da ceaiuri cu miere, ca cica nu-i voie citrice ca inflameaza mai rau gatul, ridichea neagra stiu ca ptrtuse e ok..iar ea nu tuseste..ci doar are gatul in pioneze, febra si acuza dureri de burta..si tare imi e frica sa nu faca si din nou otita din cauza gatului..o sa caut un homeopat sa sunam luni ca acum nu avem ce face ca-i weekend...multumesc de raspuns...spor la epilat

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

http://www.mariusradu.ro/2008112421/homeopatia-in-infectiile-respiratorii.html

am citit si eu jumate din ce scrie acolo. poate te ajuta...

Edit: cu tantum verde ai incercat? cica e foarte bun. nu stiu din experienta proprie...

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaaaaa

haidetim la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

uitati si voi cat e ceasul si e asa liniste pe aicea?

picky sa mor daca mai stiu alte remedii,sper ca maine sa gasiti unnhemeopat klumea si fetele sa fie bine

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput