Buburuze de 2009 in actiune!**28**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc!
Simina la mine mergea asa: cafea dimineata si apoi un fruct!
SoriLea te asteptam cu vesti bune! Doamne ajuta!
Picky putere multa sa rezisti la treburi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

hello!

am tot citit dar n-am avut spor la scris .

simina, la mine are efect garantat daca mananc de la 5 clatite in sus, cu dulceata. niciodata nu am putut sa mananc mai putine, asa ca ma pregatesc suflesteste (si nu numai...) cand face sotul clatite.

lali, macar cu poze sa ne delectezi pe noi mai indepartate. sunt convinsa ca o sa fie superb, dar trebuie probe .

sorina, multa sanatate cumnatului. sa fie rezultate cat mai bune...

alynta, foarte frumoasa povestea mariei. parca, parca imi face pofta, dar nu acum...

picky, te cred ca esti tare obosita. nici nu-mi imaginez cum te descurci. bine macar ca conduci masina, eu n-am tupeu . asa te deplasezi mai usor.

cris, da' ce lucrezi tu, mami, de esti asa ocupata? daca nu-i secrete, bineinteles...

ema, iar o zburatacesti? eu n-am mai iesti din bucuresti de vreo 2 ani, aproape...

maine eu merg cu alex la spital sa luam rezultatele la analizele pe care le-a facut acum o luna si ceva. sa vedem ce tratament ii da doamna dr.... daca ii da.
va dulce si mai revin.

aoleuuu... luni incepe scoala... nasol .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Neatza dragele mele!
Va las o calda sa ajunga la toata lumea
Ma scuzati de absenta am fost si obosita si cand am reusit sa rezis umpic si eu am scris la campania pt Andreiut. Luni merg la Timisoara sa-l vada un medic cardiolog, Doamne ajuta. Despre noi cesa va spunem, Rares tot cu tusa aia seaca a lui, daca nu tuseste noaptea, tuseste dimineata cand se trezeste, pur si simplu il apuca din senin, dc nu tuseste dimi il apuca la cresa si tot asa. Tusa seaca o ora una intr-una este cand si vomita. Miercuri dupa masa avem programare la homeopat, am zis ca incerc si aceasta latura fiindca n-am incercat-o niciodata si dc tot l-am indopat cu medicamente o gramada acesea homeopate mai rau n-au ce sa-i faca. Doamne ajuta sa mearga caci sunt disperata. Eu sunt foarte obo am inceput sa iau din nou vitamine, caci fara sunt varza rau. Sper sa treaca odata si perioada asta. De luni intr-o saptamana sunt in concediu 2 saptamani, sigur recuperez atunci, sper sa ma odihnesc caci asta am de gand
Simina ce ma bucur ca ai scris, ma bucur ca sunteti bine, n-am stiut de ce nu ai mai zis nimic. Va
Anna ai fost cu Vladut la dr? Eva cum e cu colicii? Tu mami?
Geta superrr ma bucur mult fata de servici, hai cu detalii
Anna multam de complimete
Lali abia astept sa vad pozici cu bebelina crestinata
Picky ma bucur ca Stefi s-a reacomodat repede, asta e un semn bun...am vazut si pozicile cu voi de pe mailul comun, o parte le vazusem doar cele de la locul de joaca nu, am crezut ca ai mai pus intre timp altyele in care apari si tu mai mult, sunteti adorabili toti, iar printesele tale sunt perfecte va pupacesc cu drag
Lali am primit invitatia, ce frumoasa e printesa mica, sa stii ca voi fi acolo la voi cu gandul, ma voi gandi la voi, pacat ca distanta e asa de mare, dar sigur ma voi gandi la voi. De pe acuma va doresc distractie placuta
Cris eu nu am vazut nici o pozica?...felicitari pt masea, te rog mai pune odata pozele
Geta la multi ani cu sanatate mamei tale...ma bucur ca ti-ai gasit de lucru, sper sa fie bine si Ariciu mic sa se obisnuiasca repede cu acest program
Cris multi ani de acuma impreuna sa fiti asa si peste 100 de ani
Anna deci pana la urma nu a avut infectie urinara Vladut? ce ma bucur
Simina cam aceeasi stare o am si eu ca tine, sper sa treaca repede perioada asta si la tine...eu constipatia o rezolv cu cafea dar la tine nu e cazul ca nu face bine la samburel...nu stiu poate te indruma fetele
Siminaimi pare tare rau, sanatate multa ii dorim
Mady voi ce analize ati facut?
Gata fug sa ma imbrac si la servici cu mine.
Va si va doresc o zi buna!

Rareselul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaa

haideiti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

ana asa si Miru,daca sta 20 min cu ta-su e bineeee,ca incepe "hai la mami"
alina era si cazul odata,dar e bine si acuma decat deloc
simina cand nu ii gaseste pe ai damblaua sa mai schimbe cate ceva?Crd ca din lipsa de activitate le mai bubuie mintea cate ceva .Fructe:pere,prune,struguri..eu zic ca ajuta la constipatie.
Chiar ma bucuram azi dimineata ca un copil cand incepuse sa ninga mai binisor,si am pus-o si pe Miru sa se uite pe geam si eu ii tot arata fulgii si ea "mami,ce e aia?"
Categoric o luam cu noi la botez.Nu concep ca sa plec undeva fara ea..la shooping e nelipsita,la plimbarile noastre la restaurant ,la rezolvat in unele locuri unde e posibil sa fie cozi..nu are importanta,ca o iau cu mine.Doar de 2 ori a ramas acasa dar noapte(supravegheata binteles),cand am avut odata o nunta si odata un botez care s-a intins pana la 4 dimineata.In rest nici nu intra in discutie sa o las acasa si eu sa plec undeva.
lacra uaaaaaaaaaaa,poate nu aveai bine facuta curatenia in baie si na ca ai pus-o de un CTC
sori imi pare rau,multa sanatate cumnatului si sper ca biopsia sa nu aduca vesti mai rele
picky lasa fata ca mai avem si majoratele pe care sa le planificam.Ai gasit borcanul de ciocolata pana la urma?
ema distractie placuta la campulung si te asteptam sa ne spui noutatile de pe la tine
mady nu-i secret fata,lucru pe partea de suport tehnic in telecomunicatii..lucru dracu uneori.
Tin pumnii sa veniti azi de la spital cu rezultate bune
lavi multam de cafeluta.
Tin pumnii sa fie ok luni la medic cu Andrei.
Off,prea e nasol cu tusea aia la voi,vreun pui de astm poate?Remediile hemeopate sunt ok,eu nu mai iau antibiotic de mult,hemeopatele ma ajuta .
Pentru tine,o cutie de vitamax o a faca minuni
Pozele de pe mail sunt cele din 11 ian.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata, Buburuze!

Noi am avut o noapte bunicica, nici eu nu am fost chiar asa de obosita ca mai dormisem si ieri dupa-amiaza, asa ca am tolerat mai bine multele treziri ale copiilor

Cris, mie nu-mi merge link-ul cu poze, i-a vezi, umbla la setari ca vreau sa vad mandra
Lavi, cred ca ti-e greu, dar trebuie sa te odihnesti ca altfel te darama de tot si toate grijile. Mult succes lui Andreiutul la doctor, sa se intoarca cu vesti bune!!! Sanatate si lui Rares, dar ce e, o laringita?
Simina, este greu, dar frumos cu doi copii, nici un moment nu as fi ales altfel oricat de obosita as fi. Asa ca trebuie sa fii fericita pt ce o sa urmeze Spor la treaba, sa scapi repede de nebunia de la birou.La mine in sarcina pt constipatie mai functionau strugurii cu multa apa si prunele uscate tinute in apa, dar m-a chinuit si pe mine f tare Stiam ca e bun pt constipatie si tarate cu miere si apa, pe stomacul gol.
Alina, am citit povestea Mariei, f emotionanta, chiar o bucurie!
Mady, sa ne spui vestile despre Alex, sigur o sa fie rezultate bune
Ema, distractie placuta!
Sorina, sanatate multa cumnatului! Imi pare rau ca soseste asa repede momentul in care pleaca tati, dar oricum o sa fie mai bine ca-l ai pe Razvan langa tine
Picky, te inteleg, si eu sunt o mama dedicata si de cand il am pe Vlad nu-mi mai fac timp pt mine, acum nici nu ma mai gandesc la asta. Dar asa cum sti si tu nu e nimic mai frumos decat sa iti privesti copiii fericiti Pune mana si mai odihneste-te si tu, cand ma gandesc ca mergi si la serviciu ma apuca groaza, saracuta de tine Ce afacere vreti sa incepeti in Romania? Si de cand vreti sa veniti? Eu cred ca o sa fie mai bine, cel putin ai rudele aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

moaaaaaaaaaaaaaaaaaa,pagina 2 ?

ana asa e,era setat ca doar eu sa am acces

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

moaaaaaaaaaaaaaaaaaa,pagina 2 ?

ana asa e,era setat ca doar eu sa am acces

Mirunel terorista

BAZAR

[b]Crisule, tot nu merge, mama mai trimite o data link-ul dupa ce ai facut modificarile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Sal

Mananc si am zis sa va scriu cateva cuvinte..

Sorina off ce veste urata. Sper ca dupa operatie sa fie totul ok. Pentru cat timp mai pleaca sotul tau? Aveti de gand sa plecati cu toti?!
Ema deci iar te duci la zapada?! distractie placuta tu pe cand ai procesul?
Alynta multam, de rezistat rezist eu ca-s tanara ...copii ce fac? poate ati scapat de varicela si va ocoleste
Mady cum sunt analizele lui Alex? cum se mai descurca cu invatatul? la olimpiade cum e? ai permis si nu conduci?! tu faci ca mine.. ..i-ati automata scapi de stresul schimbatorului ...am inceput sa ma obisnuiesc..mai am la parcari cateva rateuri dar usor, usor le rezolvam si pe ala..inca nu am condus pe autostrada..o incet
Simina nu stiu ce sa-ti recomand ca nu prea am dat importanta la constitpatie.adica in sarcina aveam scaune o data la 3-4 zile ...dar nu m-am stresat deloc din cauza asta..poate depinde de organism..ce ma deranjau erau hemoroizi ..incearca iaurturi de fructe seara, am auzit si de semeinte de in...bafta multa.
Lavi off mititiei, bafta multa lui Andreiut sa fie vesti bune. Iar cu Rares bine ai procedat sa mergi si la un homeopat ca poate il va ajuta cu tusea. tu sa incerci sa te odihnesti in concediu
Cris se mai fac fata majoratele?! eu le gasesc demodate cum e miru cu maselutele?
Ana ma bucur ca ai avut o noapte mai ok, si ca asculti sfaturile noastre si te odihnesti. ptr stimularea lactatiei luam galactogin dar mi-a dat impresia ca e prea slab laptele is anna prea avea crampe urate de la el..asa ca am renuntat la el..multa apa ptr lactatie aia e buna.. avem ceva idei dar trebuie sa cercetam piata din cta inainte de a ne arunca cu capul...poate, nu ma bazez prea mult pe asta.. dar important e sa reusim ce ne dorim.

revin..

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Am revenit, ma bazaia micuta la cap ca ii era somn..

De azi noapte Anna e cu febra..nu stiu daca de la dintisori sau de la altceva ca deja ii curge nasucul...Stefi e si ea moaca, ragusita, cu mucisori,..si ma rog sa nu o luam de la capat cu bolile.. si mai mult imi e groaza de antibiotice...
Am cautat un homeopat ca aveam unu apropae de casa;.programul lui e super nasol..juma de ora in fiecare zi.. de ex vineri aucm avea de la 9 la 9:30 , joi avea de la 18 la 18:30 .asa ca trebuie sa cautam altul..Vreau sa gasim ca poate ne da ceva ptr imunitatea fetelor, ca m-am saturat de boli.
Stefi a avut o zi proasta la gradi, a plans, a facut pipi pe ea, au schimbat-o de pantaloni si strampi dar nu si de rochita care era uda...si asa a stat pana acasa...
Anna e ceva mai ok la dadaca, plange insa dimineata si se agata de hainele mele sa nu o las acolo..deja o apuca "groaza" cand vede usa de la casa dadacei...Ieri a facut si ea primul pipi la olita....am pus-o de proba sa vada cum e si a stat pana ce a facut apoi a vrut sa se ridice...deh nu cred cas-i da ea seama ce si cum dar adora olita.are boala pe ea .. Am zis ca pe la 10 luni incepem la olita;.ca si la Stefi la fel a fost...mai ales ca e tot timpul iritata la fundulet..posibil de la pampers si nu mai are efect nici o crema. Stefi inca mai e si a putin iritata la fundulet, o dau inca cu crema si sper ca in curand sa-i treaca ...

Ana ati primit rezultatele la urina lui Vladut?

S-a trezit Stefi ...v-am pupat

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

seara buna!

m-am invatat o lenesa. pentru ca azi m-am trezit dimineata, la pranz am facut un pic de nani. moamaaaa, si de luni incepem scoala, adica adio huzureala .
am fost dimineata cu alex la spital, am stat pe acolo cateva ore (normal...) si ne-am intors multumiti. analizele au iesit f.f. bine. putin anemic si a primit mustruluiala de la d-na dr. ca nu mananca fructe si legume . ma bucur tare mult ca nu are probleme deloc cu tiroida si ca se pare ca ritmul lui de crestere este altul. adica el va avea o perioada mai lunga de crestere, nu se va opri la 15-16 ani, ci mai tarziu. acum vom merge din 6 in 6 luni la control, a primit si ceva vitamine pt. pofta de mancare...
mihaita incepe sa spuna cuvinte dupa noi, este foarte obraznic si incapatanat. spune "sshhhhh" si "tace" daca ii facem observatie sau maraie si bate din picior daca il certam. imi vine sa-l mananc, dar si sa-i umflu bucile .

pe noi ne-au dat gata facturile. luna asta trebuie sa apelam la cardul de credit pentru mancare, caci toti banii din salariile noastre se duc exclusiv pe facturi+rate. ca sa va dau un exemplu: gaze = 515lei, apa= 130 lei, lumina=cat o fi dar nu mai putin de 150 lei, gunoi=27 lei, cablu+internet= 100 lei, telefoane= 100 lei...
luna asta va merge si sotul la controlul oftalmologic (imi e tare teama de controlul asta pt. ca medicul lui a decedat si nu stim cat de priceput e medicul la care a fost repartizat).

o sa trecem si peste lunile astea de iarna, dar parca prea ne-au dat peste cap. parca sunt o mie de ani pana in octombrie cand scapam de rata. uffff...

si sa trecem la lucruri mai vesele: am scapat si de data asta de legea sanatatii .

revin mai incolo, acum sa-i dau si lui mihaita sa pape care, apropo, are cu totul alt program de mancare decat restul. el nu mananca cu noi ca nu vrea

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput