Buburuze de 2009 in actiune!**28**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ha ha... conditiile de trezire au fost indeplinite (cafeaua de la cris) asa ca trebui sa ma apuc de treaba.
am adormit la 5 dimi pt. ca am baut cafea aseara si n-am putut sa adorm + ca un vecin a avut petrecere si cand iti era lumea mai draga deschidea usa sau/si geamurile si se auzea muzica in toata splendoarea si urletele lor. bine ca au dormit copiii bine .

azi am treaba, normal ca am lasat pe ultimul moment multe treburi. fac ciorbita de perisoare, trebuie sa-i calc lui alex camasile si vesta de scoala, putina curatenie in baie...

asa ca ma apuc de treaba ca nici mancare la copii n-am dat ...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Sunt varza

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna dragele mele.
Emadrum bun si distractie placuta...poate te-ai si intors pana scriu eu
Cris asa ne-a zis in spital cand am fost internati ca are astm si suntem pe tratament 6 luni de zile pt astm, dar oricum nu mi se pare ok sa tuseasca asa zilnic si cate o ora doua non stop, de aceea sper sa rezovam cu homeopatele, doamne ajuta. Ce fain ca mergeti la botez la Lacra sa faceti multe poze[:d]
Anna ma bucur ca te-ai mai odihnit...nu e larngita ci e ast asa spun dr, dar vedem ce ne mai spune si miercuri la homeopat. Rares a ramas cu tusa asta de cand a facut pneumonie atunci mi-e tare frica sa nu ramana cu tusa asta ca e groaznic...
Simina acum ca a scris Anna mi-am adus aminte ca nasa mea s-a tratat de constipatie cu tarate si iaurt sau tarate si miere
Crisacum am reusit sa vad si eu pozicile cu voi frumoasa foc Mirunica...si Rares e inebunit dupa alune
Picky sanatate multa fetelor , offf ce mai trageti si voi cu racelile ca si noi, sper sa dea rezultate homeopatele si la voi si la noi. Va
Mady ma bucur ca analizele au iesit bine ....intr-adevar iarna e foarte grea, bine ca aveti o mica rezerva cu cardurile ca altfel ar fi super nasol...si eu abia astept sa vina macar primavara. Bafta la scoala!
DanaMi cu Yioana sigur ca tinem legatura, sunt relativ bine...au fost si ele la finele anului inspital cu enterocolita urata dar acum sunt bine sau cel putin sper ca de 3 zile am tot sunat-o si nu mi-a raspuns si nici de sunat inapoi nu m-a sunat hmmm....si eu vreau biscuit
Cris sanatate mamai sa treaca repede durerea de gat si sa nu ia si Miru
Declar si eu un prunc mai racit de cand cu colectivitatea, dar oricum m-am reintors la Septilin si pot zice ca de cand ii dau in afara de tusea asta seaca care a ramas nu am mai avut nimic, sper sa rezolvam si tusa si atunci totul va fi bine. Picky nu gasesti acolo Septilin sa incerci si tu la fete? Iarna trecuta nu a racit odata Rares cat i-am dat Septilinul...
Picky nu-mi vine sa cred ce doctori si acolo cu poti sa zici asa ceva..vaisiamar...imi pare rau ca a recidivat la Stefi infectia offf...multa multa sanatate...Picky ai miere si propolis? eu mai nou ii dau miere dimineata pe stomacul gol iar cand ii fac un gris in lapte ii pun 2-3 picaturi de propolis in ei, nu stiu cat de eficient e propolisul asa bagat dar parca e mai ok iar dc si tuseste ii mai dau si ridiche neagra cu miere, la noi astea-si fac efectul, nu ceaiul de ceapa ci ridichea neagra. Am sa-ti mai spun dupa ce ma duc si eu la homeopat ce ne da pt imunitate.
cris tare Miru cum vrea si ea la defrisat
Anna ce s-a intamplat?
Va merg si eu sa mananc si apoi sa fac o baitza pana nu se trezeste piciu! Duminica placuta in continuare

Rareselul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Am ajuns si noi acasa de la plimbare,dar acum sunt prea obosita si mai trebuie sa pun si de nister aripi picante,asa ca revin mai tarziu cu detalii

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare,

Anna nu mai e cu febra, asa ca posibil a fost de la dinti, dar plange noaptea si e ff agitata. Stefi inca-i cu febra, ii pun cartof ras la gat cu otet sau sare, ceaiuri cu lamaie, limonada (cu toate ca aici cica nu se recomanda citricele ca irita gatul mai tare) si ii dau nurofen, dar vreau sa renunt si la el si sa-i pun sosetute inmuiate in otet si apa si o schimb de 3 ori pe noapte de pijamale. Maine cred ca nici nu o duc la gradi, si o voi lasa la dadaca....
Am vb cu mama sa-mi ia ceva din ro si sa-mi trimita, dar apoi am vb cu ucmnata mea si mi-a zis ca homeopatele nu se dau pe o schema fixa ci ptr fiecare copil e diferit...asa ca voi cauta un homeopat aici si o sa mergem la el...

Lavi multumesc de sfaturi, din fericire ea nu tuseste ci e doar infectia in gat..si atata timp cat nu stiu de ce natura e, paote oricand sa recidiveze...sper sa nu inceapa si cu otitele..ce vrei asta-i colectivitatea si nu numai....daca ploua afara copii nu se joaca in cute ci in sala de sport..dar ptr a ajunge acolo trec prin cute, si sunt dezbracati, fara geci, caciuli, fulare...iar in sala de sport alearga , transpira si apoi ies afara in curte ca sa ajunga la wc, sau ca sa ajunga inapoi in casa....ti se pare normal?! mie nu..dar asa-s belgieni aici....am o familie cu doi copii mici care nu incalzesc dormitoarele copiilor.si is multi asa..aici ii calesc cica....de fapt ce ma mai mira..ca is paduchii is ceva normal aici.. ...sanatate multa lui Rares si asteptam vestile de la homeopat. Cu Andreiut culm mai e?! Pupici... sanatatem ulta si yioannei si Stefaniei.
Mady si ai terminat treburile sau ai tras pe dreapta la pranz?
Cris nici acum nu am intrat pe mail sa vad pozele.. poate reusesc acum..multumesc de sfaturi..

Virginia nu a mai intrat pe net mai deloc, trece printr-o perioada nu tocmai roz si e ff suparata din cauza asta. Poate cand isi revine va intra sa va salute...

V-am pupacit pe toate..de maine iar la munca ..

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Eu am reusit sa dorm vreo doua ore la pranz si mi-e mult mai bine. Sunt obosita rau si cred ca cu imunitatea la pamant, mi-au aparut bube la gura, ametesc, imi vine sa vomit...etc...chiar m-am si speriat ca azi noapte m-a laut o stare de greata din somn de nu stiam ce e cu mine Ma gandeam sa iau niste vitamine poate ma mai pun pe picioare, sper sa nu aiba vreo treaba vitaminele cu alaptatul..

Copiii sunt bine, Vladut nu s-a mai plans de durere si nici urina nu am apucat sa recoltez, dar maine incerc iar, nu vreau sa treaca episodul fara sa stiu eu ca nu are nimic.
Eva e o dulce si o cuminte, are colici, dar ii suporta destul de bine, nici nu are comparatie cu urletele lui Vladut de ma stiau vecinii pana la 10 Acum vecinii de sub mine nici nu stiau ca am bebe in casa, chiar imi ziceau ca tot pe Vladut il aud cum canta si topaie Joi a implinit 3 saptamani, mi-a luat deja un kg de la iesirea din spital, avea 4120 g si 55,5 cm. Se vede pe ea ca-i merge bine, dar si mananca Vineri mi-a oferit primele zambete, nu-mi venea sa cred ca-mi zambeste, Vladut a fost mai zgarcit cu asta, abia la 6 saptamni a zambit. Asa ca de vineri e o dulce si zambeste la oricine (bine, sa fie linistita cand vorbesti cu ea) Am si pozat-o azi zambind, o sa pun fotografia pe mail.
Pe Vladut l-am luat cu mine si cu Eva in camera, Picky iti e cunoscut? Ii e mult mai bine asa si e mult mai linistit. Ieri dimineata cand s-a trezit, eu eram in pat cu Eva in brate, a fost asa de dulce, i-a zis "buna dimineata, Eva!" si a pupat-o pe frunte si apoi a iubit-o cum obinuiesc eu sa ma iubesc cu el

Mergi la inceput

Cris, am vazut-o pe Miru, e tare dulce Ce mare a crescut nasicul
Picky, sanatate multa fetelor!
Mady, ma bucur ca Alex e bine
Virginia, suntem cu gandul la tine!
Lavi, cum mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna dimi!
Va las o calda si apoi rapid la servici!
Picky pt febra sunt foarte bune compresele cu apa rece simple in zona inghinala, asta in spital am aflat de la asistente, scade febra foarte repede. Ii infasori fiecare piciorus de la sold in jos pana la genunchi cu comprese cu apa, soldul nu trebuie cuprin dpar zona inghinala. Multa sanatate sa scapati repede de boala...offf ce nasol asa normal ca racesc copiii, offf....Andrei azi merge la Timisoara sa-l vada un cardiolog si sper sa vina cu vesti bune de acolo...ii transmit si Yioannei
Anna intreaba pediatrul anei sau citeste prospectul de la vitamine, clar ai nevoie de vitamine sa te pui pe picioare. Odihneste-te de cate ori prinzi ocazia, lasa totul si dormi si tu cu copii. Am vazut pozele de pe facebook o scumpete de printesa si ce seamana cu tine...ce scump e Vladut te topesti de dragul lui parca-l aud...eu sunt binisor, cand cum depinde cum vrea domnul sot depinde de nevoile lui...
Gata va las ca trebuie sa fug sa trezesc casa si sa ne imbracam sa ajungem pe 8.30 la cresa.
O zi buna sa aveti

Rareselul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Ieri am iesit la plimbare,a fost beeeeeton.Ne-am plimbat si pe malul lacului si chiar daca incerca soarele sa incalzeasca atomosfera,avea niste coltii ca in povestea aia cu Scufita Rosie.drept urmare,soata imi spunea aseara cum ii vajaie creierii,Miru a inceput sa stranute bie de tot(sigur o sa o dau pe oscilo ca ca pana sambata trebuie sa fie ok),si eu mucesc si stranut si tusesc si ..tot tacamul.
Dar cel putin a fost frumos,ne-am simtit super si am ajuns acasa asa de obositi de parca traseseram la jug.

mady ce vecini de treaba ai ,eu am noroc ca deocamdata nu stau din astia care fac partiuri acasa decat in timpul zilei,iar la cel tarziu 22:30,ori inchid muzicantii ori asculta in surdina.Dar cine stie ce ne-o rezerva viitorul cand si-or face toti casele aicea prin jur?
lavi off,in cazul in care v-a diagnosticat cu astm,aveti de furca mama,e tratament de lunga durata..sper sa gasiti si voi un hemeopat bun pentru Rares.
Normal ca o sa facem poze la botezcel putin eu abea astept sa mergem
picky are dreptate cumnata ta,si e posibil ca schema sa nu nimereasca fix din prima sa fie cea ok,dar cu siguranta o sa va ajute mai mult decat restul mesdiameteleor care le luam pentru ceva si ne ataca alceva in organism.
Ce spui tu acolo cu gradinita e teroare,Toate gradinitele pe la care am umblat eu cu Miru anul trecute aveau toaleta si spatiile joaca(ma refer la cere acoperite) in aceeasi cladire,iar pentru grupele mici toatlele sunt la cea mai mica distanta posibil ca sa fie evitate accidente de genul acesta,aica sa nu faca pisu pe ei.
Mie mi se pare ok partea cu gradinita la noi,ma infioara partea cu scoala,unde parintele se vede fortat sa mai faca o data scoala cu odrasla,pentru ca a crescut gradul de dificultate,iar cum nu toti copii prind la fel la toata materiile,parintii trebuie sa lucreze acasa cu ei si asta mi se pare o tampenie mare cat casa poporului.
Sper ca lucrurile sa se aseze si la Virginia si sa fie ok
ana bine ca ai reusit sa te odihnesti un pic.Pentru perioada de alaptare sunt vitaminele alea Centrum parca,dar eu nu le sufeream de nici o culoare.
A crescu grasunica si e si cuminte,de abea astept sa ne mai pui pozici cu ea.
Ce scump Vladutdeja e protector.
lavi multam de cafeluta.Tin pumnii pentru Andrei ca sa vina cu vesti bune de la Timisoara
[b]

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Multumesc pentru cuvintele frumoase scrise de voi!
Noi am avut un sfarsit de saptamana placut! Bogdan a lucrat pana la 12 sambata. Cand a venit am plecat la pizza in oras. Cumparasem din decembrie 3 voucere cu 5 lei bucata. Acolo Matei a luat somn- in carut. David a savurat mancarea, la fel si motata! Numai un zambet erau. La desert am luat inghetata! (mananca de ceva vreme) Mai mult D a papat din ea! Apoi am mers o ora la mall la spatiu de joaca! Incantare maxima pentru toti! Seara am incheiat-o cu o vizita!
Ieri dimineata am fost si i-am impartasit. La amiaza am dormit si eu cu ei. Ca nicioadata au dormit in acelasi timp. Seara am fost la fini la pizza.
Picky si eu ma intrebam unde gresesc! Asa e pana capata ei imunitatea! Nu ai posibilitatea sa-i vaccinezi suplimentar contra pneumoniilor, otitelor etc. La noi se practica-dar costa ceva!
Anna nasol cu noptile agitate!
Mady probl financiare vin si trec-sanatosi sa fiti! STiu ca nu e usor! Dar macar nu e o iarna grea!
Dana si eu ma satur de facut curat!

Azi sunt cu fata ca baietii sunt la cresa si gradi! A facut kk la olita dimineata! Poate scapam de scutece. Matei inca nu s-a lasat de ele..

Mergi la inceput