Buburuze de 2009 in actiune!**28**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

danami fi serioasa,plsssssssss..cine a spus ca mine casa nu e replica unui dezastru,cu jucarii im prastiate pana si in bucatarie,cu motan idiot care intra in casa si vrea sa se spele pe labute fix in patutul fetii,cu biroul de lucru unde atunci cand caut To Do-ul zilei imi ia 5 min pana il gasesc..etc?.Si asta tinad cont ca pana sa o am pe Miru,eram o maniaca fara scapare, si daca vedeam si o scama la 12 noaptea ma apuca curatenia in toata casa.
A vorba de ultimul rand de maselute,dar cred ca ma mosteneste pe mine am inceput sa schimb dentitia de lapte la 9 ani si prima masea de minte m-a pocnit la 28 de ani..nu ca acum as avea prea multa materie cenusie
alina de abea astept botezul

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Cris si la noi in casa e la fel- de inteles de altfel!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Getik, felicitari inca o data pt serviciu, sa fie intr-un ceas bun! Pup Aricica sa se obisnuiasca usor cu noul program La multi ani mamei tale!
Cris, Multi ani inainte, sa fiti mereu impreuna in toate si sa fiti fericiti! Pup eu maselutele lui Tero dulce! Nu am reusit sa vad pozele, sper sa apuc sa intru acum
Lali, off, nu ma mai intreba...pe mine lauzia ma darama, asa m-am saturat si ma deprima...am senzatia ca nu se mai termina..mai am si lohii si dureri de burta si cusatura aia vindecata inca din spital tot cu firele prezente incerc sa nu ma mai gandesc la asta ca ma apuca paranoia...abia astept sa fiu si eu un om normal Nu mai beau ceai, am baut o zi pana a dat laptele pe afara, acum am productie asa mare de nu-mi mai trebuie sa o stimulez Am vorbit cu doctora si mi-a zis sa-i recoltez urina pt analiza. Oricum, macar nu s-a mai plans de jena, asa ca putem sa asteptam sa iasa rezultatul.
Dana, Infacol ii dau si eu, deocamdata nu-i dau regulat ca mi se pare micuta tare, doar cand o doare mai tare burtica. Ea e cumintica, dar cand o doare ar sta numai in brate..
Alina, tinem pumnii sa nu aveti parte de varicela
Picky, pup Anna sa treaca durerile de la dintisori Vladut s-a plans de o jena la putulica ieri noapte si dimineata, si scutecul de noaptea avea un miros anormal, in schimb ziua facea pipi normal, fara jena si aspectul urinei era normal ca si culoare sau miros Nu stiu ce sa zic, eu ma gandesc sa fii fost o chestie facuta pe baza de stres, ca este strasat in fiecare noapte ca plec de langa el Azi noapte l-am luat pe canapea langa mine sa doarma si nu a avut nicio problema toata noaptea, si nici mirosul ala ciudat la scutec nu a mai fost Am niste copii asa de sensibili si din cauza asta nu pot nici sa ma odihnesc, sotul incearca sa stea cu ei sa dorm, dar dupa o jumatate de ora tot cu ei la mine ajunge
Simina, tot cu treaba?

Mergi la inceput

Am scris povestea nasterii Mariei:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169601&nm=Maria-bucuria

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Am schimbat si semnatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Salut,
Va scriu repede cat mananc un iaurt cu cereale.
Va rog sa ma scuzati ca tot absentez dar s-au strans atat de multe la birou ca nici nu stiu ce sa fac mai repede.Si mai trebuie sa citesc si legislatie ca tampitii astia iar au modificat codul fiscal asa pe final de an pe 30 decembrie.......ajung seara acasa terminata,un pachet de nervi si adorm inaintea lui Andutu.Sper sa ma mai linistesc ca asa nu stiu cat voi rezista.Off si de saptamana viitoare incepe gradinita si va trebui sa ma trezesc si mai devreme ca sa ajung sa-l duc si pe Andu.............hai ca m-am plans destul.
Aaaa ba nu-va rog dati-mi niste sfaturi sa scap de constipatie ca ma omoara-aseara am vrut sa beau un ceai laxativ dar m-am oprit ca nu e indicat in sarcina.

Anna-cat te inteleg ca esti obosita si cat ma ingrozesc ca ma gandesc ca si eu la fel voi pati cand voi naste.Partea buna e ca trece adik dupa ce trece perioada de lauzie parca nu mai e chiar asa greu.Ma gandesc la tine sa-ti revii repede. la fetita si baietel.
Cris-ai vazut ca si azi a nins putin?Tu cum mai esti cu hormonii?te-ai mai reglat dupa AC?Am vazut pozele cu Miru-ce domnisorica frumoasa e!O luati si pe ea la botez la Ioana?
Lali-abia azi am vazut si eu invitatia si imi place tare mult!Sper sa aveti o zi frumoasa asa cum va doriti!Mai zi-ne de Paul!
Alina-cum sunt copiii?Ati scapat de pericolul varicelei?
Dana-spor la treaba desi cred ca ai si terminat pana acum!

Nu mai am timp!Va pup pe toate!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Simina pentru constipatie poti pune seminte de in in iaurt , mananca pere,prune,compot de mere sau prune, si ai grija ca doar sarcina predispune la constipatie. PAul face bine,acum se spala pe maini in baie.Bineinteles ca spala si chiuveta,da cu sapun si pe oglinda... trebuie sa dau si cu mopul pe jos dupa. Stiam eu ca am uitat sa iti spun pe ce data am hotarat.

Alynta foarte frumoasa povestea sarcinii si nasterii. esti o curajoasa mai!
Revin

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Sa stiti ca nu v-am uitat. Dar avem mari necazuri
Sotul sorei mele a fost depistat cu tumora la gat si a fost operat pe 9. Asteptam ziua de marti cu rez la biopsie ca sa vedem de ce natura e Suntem distrusi cu totii.
Sotul pleaca duminica la ei (de fapt la ei lucreaza). A trecut asa rpd timpul asta
Va pup pe toate si va doresc din suflet multa sanatate

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Sal

Am citit acum cat am bagat ceva in gura, dar nu cred ca am timp sa scriu la fiecare in parte..ca ma apuc sa pregatesc cina....
Fetele imi dorm, iar eu pic pe tastatura de oboseala, dar incerc sa ma mentin cu cafeaua de azi dimineata nebauta si cu niste ciocolata..

Cris sa iasa maselutele fetei fara prea mare tam-tam, nici Stefaniei nu i-au iesit toate masele..nu am vazut inca pozele.. sa va distrati frumos la botezul Teodorei.. daca la al meu nu ati puput sa veniti macar la ea sa mergeti ca e pacat, sunteti aproape si e frumos sa pastrati legatura....multi ani fericiti inainte
Anna dupa simptome pare a fi o infectie sau poate si ceva ce a baut/papat...sa ne ti la curent cu rezultatele...te inteleg perfect ptr ca eu trec prin asta zi de zi...fetele mele is dependente de mine..si doar pe mine ma vor..daca-i una in brate, trebuei sa vina si cealata, daca ii dau la una sa mamance, vrea si cealata sa-i dau..si tot asa...sa le vezi cand is geloase una pe alta..deja se impune si Anna si isi vrea bucata ei de mama...ma crezi cand spun ca efectiv nu mai ma timp de mine?! deloc? nu mai stiu decat, munca, curatenie, calcat, mancare, copii, copii, copii...dar na macar am cu ce sa-mi umplu timpul..
Alynta am inceput munca din septembrie..momentan juma de norma, dar ma gandeam ca de la primavara sa-mi bag mai multe ore..dar e in functie de cum se adapteaza Anna la dadaca si Stefi daca va rezista pana la ora 5 la gradi, fara sa doarma..si daca voi rezista eu sa muncesc 8 ore pe zi, ca deja ma termina spatele..Cu cezariana?! Mai am cateodata dureri la ea si tot zic ca o sa-mi fac o programare la ginecolog, dar nu mai reusesc.. inca nu am citit povestea, dar o sa-mi fac timp..asa zic si eu ca o voi scrie pe a Annei si nu mai apuc..nici de poze nu m-am mai ocupat..de-ar fi ziua de 20 de ore tot nu reusesc sa le pun pe toate in ordine...
Ema tu pe unde umbli..ca nu ai mai dat pe aici..
Simina odihneste-te si incearca sa nu te mai stresezi cu jobul..copilul are nevoie de o mama calma nu stresata...faci ce poti ce nu..mai e si maine o zi.
Mady tu nu mai zici nimic?
Lali apropo ia modifica lista si trece-o si pe Teo pe lista..ca acum vad ca ea nu este..daca nu, da datele fetei si o voi trece eu, cand voi avea mai mult timp. Asa Paul spala baia..si tu mami sa mai zici ca nu ai ajutor in casa..nu am vazut nimic pe mail-ul comun ca inca nu am intrat pe acolo...
Dana da is primi dintisori, inca nu i-au iesit, dar sapt viitoare sigur isi vor face aparitia...inca nu avem febra..nu balim prea mult, papam ok, zic eu..oho pai voi aveti multi, de fapt ai zis ca i-au dat devreme.. la noi inca nici Stefi nu are toate maselele iesite.
Getik bravo ptr job, nasol de micuta, dar e ok ca vine cei din familie si o iau de la cresa.
Lavi voi ce mai faceti?
Virginia gata plimbarea pe la luxemburg? ati fost la prieteni vostrii? apropo cand incepe Elena gradi? dupa vacanta de acum sau dupa cea de Paste? acum am calculat si in martie incepe..
Elena nu mai dai pe aici? Andreea voi ce mai faceti?

Am uitat pe cineva?! sper ca nu...scuzati si greselile, ca-s multe dar nu ma pot concentra, nu-mi proceseara neuronii ...na in fine v-am scris si cate ceva asa ca merg sa ma apuc de treaba..am terminat ciocolata din borcan, nu mai eram multa dar nici suficienta ptr mine..si stiam ca al meu sot a luat un borcan nou, dar nu-l gasesc in nici un dulap asa ca merg la treaba ...

pupici..

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna gagici
am citit pe sarite, am citit si zilele trecute dar cnd sa scriu si eu ceva ba aparea una, ba alta si tot trebuia sa dispar.
Picki iaca ma invart mai mult, incerc sa fac din toate cate putin. nu prea mai intru pe pc sau intru putin si parca nu-mi ajunge timpul
maine plecam la Cimpulung, deci iar am sa absentez....dar macar e motivat
va pup pe toate si am sa recuperez cand ma intorc

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput