Buburuze de 2009 in actiune!**28**
Raspunsuri - Pagina 5
Picky_toto spune:
ne dau dintisori de sus, amandoi odata ..se vad deja in gingie, si gingia e ff umflata, si la unul se vede o mica taietura in gingie.deci sigur ii vor iesi dintisori in cel mai scurt timp ..
am fugit
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
alynta27 spune:
Salutare!
Picky nu stiam ca lucrezi deja! Tu cum te simti(stiu ca ai avut probl dupa cez)? Rabdare si rezistenta fetitei!
Lali asa ia zis med de fam surorii mele de vaccin. Lasa ca va fi fain botezul, indiferent de vreme!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
cris_82 spune:
First,am mai adaugat poze pe mail..
Second,avem o juma de masea iesita fcu toate ca pitica imi tot spunea zilele trecute ca o dor dintisorii si nu ma lasa sa vad ce are..ieri seara a venit la maine :
-mami,ma doaie dintisoii tare(si ca cascat o gura ca de capcaun dupa care au urmat niste bale)
lacra waaaa,si ce ai visat,daca nu-s prea indiscreta?Asta al meu nu a zis dici da,dar nici ba..dar chiar as vrea sa fie frumos atunci si cu putin zapada ca doar e iarna totusi,nu?Clar nu vreau fleoscaiala sau noroi,sau polei..ca je va conduce la intoarcere si e drumul lung pana acasa
picky eu zuc ca are o personalitate mai puternicasi dadaca trebuia sa aiba si asa pana acuma,daca nu,uite ca de acum incolo o sa poate zice ca au trecut prin maninle ei o gramada de copilasi cu personalitati diferite
Si Puca deseneaza?si vorbiti deja de cursuri de dans..noi am stabilit ca din toaman vom inccepe si cursuri de batzaiala,dar mai intai sa vedem cu va fi si cu gradinita ca trebuie sa le completam bine una pe cealalta.
Grada de ea 2 dintisori odata?! greu..sper sa iasa fara prea mult chin
Mirunel terorista
BAZAR
Picky_toto spune:
tot eu..asa inca o tura scurta..
am culact fata mare, cea mica tipa la un bebe..bebele stefaniei, l-a prins si il smotoceste..., iar eu astept sa-mi vina Lili sa-mi stea cu fetele ca sa pot da o fuga pana la sindicat cu niste harti..e de stat la coada si nu vreau sa iau fetele cu mine..
a venit, am fugit
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
cris_82 spune:
lacra adjudecat..venim la botez,dar vezi sa-mi dai indicatii cum nimeresc locatia
Mirunel terorista
BAZAR
getik1 spune:
buna seara dragelor nu stiu nimic din ce ati scrisut ca ca nu am maia vnd sa citesc.
ieri a fost ziua mamei mele asa ca va fac cinste cu intarziere, si ma sunat o cunostinta sa vb cu dna director, am vb cu dansa la telefon ne-am intlnit in fata blocului si apoi am plecat la birou si ajung acolo soccccc ma echipat de munca adica sa dau masa si pastilele sa ma invat cu ele si apoi hai sa facem aia, ailalta si a trecut timpu de a plecat infirmiera si la animatoare(picteaza, canta, danseaza cu pacienti) ia fost frica sa stea cu ei asa ca hodoronc tronc stai pana la 8, lucrez la 12 ore deocamdata zilnic ca nu mai are asistenti nu stiu ce va fi poate maine noapte va scriu un mesaj kilometric dupa tel sper sa reusesc.
ary suporta destul de greu azi am duso la cresa la 7 si a plas dupa mine de am plecat si eu plangand de acolo, ii este ff greu ca o ia mami sau nepoatele care are timp e bine ca unu din atatia isi fac timp pentru ea
va pupicccc dulce si va doresc numai bine a toate
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
Ma bucur mult de tot pentru tine.E greu asa cu aricica,dar usor-usor se va obisnui ea cu programul tau si in plus aveti weekendurile sa va dragaliti toata ziua ca sa recuperati din timpul saptamanii
dau de baute doar,noi facuram 1 deceniu de can suntem impreuna
Mirunel terorista
BAZAR
DanaMi spune:
Neatza,
Va scriu si eu repede 2 vb inainte sa ma apuce de smotru, nu stiu cum Va descurcati voi dar eu fac curat toata ziua si nu se vede nimic.
Cris la chiftelute nu e reteta speciala doar ca le fac numai din vita adica fara porc bag si ceva légume si in loc sa le prajesc in ulei le pun in tava cu hartie pt copt si le bag la cuptor, asa ies mai light nemaifiind imbibate de ulei.
Geta, felicitari pt. Job.
Picky, felicitari pt dintisori, sunt primii nu? Ne-à iesit si noua al 7lea din cauza caruia à facut febra in fiecare zi aproape 2 saptamani.
Cris asa de tarziu maselutele?
Lali, frumoasa invitatia, vad ca nu sunt singura care are program de noapte , eu mai devreme de ora 1 nu reusesc sa adorm si la 6 imi Da raducu desteptarea.
Alina Cum sunt copiii, au scapat de varicela?
Ana , la noi à mers Infacol pt colici, vladut Cum e?
Scz daca sunt greseli dar scriu de pe telefon.
Pup la toata lumea.
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
alynta27 spune:
Salutare!
Cris imi inchipui ce distractie pe voi la Lali la botez! E bine ca-ti spune of-ul!
Picky esti in continua miscare! Lasa ca face bine la sanatate-mentine piciorul frumos!
Danuta inca nu au nimic-poate ne ocoleste!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra