Buburuze de 2009 in actiune!**28**
Raspunsuri - Pagina 4
anna-mama spune:
Eu sunt cu una bucata bebe colicios in brate si cu capul mare dupa o noapte proasta Raportez o noapte cu durere de masea, acum nu ma mai doar ca mi s-a umflat (am facut infectie ), Vladut nu a putut sa doarma (cred ca are o infectie urinara ) si o bebelusa mancacioasa si cacacioasa
Deci, astea sunt cele mai proaspete vesti!
Cris, i-am schimbat Evei cerceii, ce ma bucur ca am scapat de aia care o intepau.
Lali_mete spune:
Buna dimi!!!!
Vin cu o veste buna: GEta are serviciu!!!! M-a sunat si mi-a spus sa dau de baut "di datiii" . Restul detaliilor o sa le spuna ea cand o sa poata intra pe net.
Alynta ai incurcat-o daca fac toti varsat de vant! Teoretic r trebui sa faca o forma foaarte usoara,pentru ca toti trei sunt vaccinati,nu?
Anna sa treaca durerea de cap . Si a mea se frichine de cateva nopti. Adormim adanc pe la 1-2 dimineata,si ne trezim pe la 10 toti.
Serialbastre ma bucur ca ai mai dat pe la noi.
Simina ma ingrijorasem,bine ca esti bine.
Revin cand mai pot,acusi fac mancare(ciorbita de pui, carnita cu pui la cuptor) ,am bagat si la spalat... Va pup
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
Simina1980 spune:
Salut,
Din pacate nu am timp deloc-nici nu stiu ce sa fac mai repede la serviciu caci s-au adunat o groaza.Am zis insa sa intru macar sa va salut si sa vad ce mai faceti.
Anna-multa sanatate,sa treaca repede infectia la masea,un mare ptr Vladut sa scape si el de infectia urinara(sper totusi sa nu fie infectie) si inca un ptr bebelina sa scape de colici.
Uffff nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu iti e.Te pup!
Lali-deci se apropie botezul,asa?Te ce data ati hotarat sa-l faceti?Multumim de veste despre Getik-sa fie intr-un ceas bun,sa-i aduca numai satisfactii.
Cris-asa cum zici tu cu lipitul de scaun asa e si la mine-eu de cand ajung la birou pana plec nu stiu daca stau dezlipita de scaun in total 40 min(dar aici intra mersul la masa).Miru ce mai face?
Alina-poate totusi scapati,macar de data asta!
Picky-ma bucur ca fetele au acceptat usor reintoarcerea la gradi/bona.Deci va bate gandul sa va intoarceti in Romania......nu stiu ce zic-eu sincer as pleca din Romania insa nu in Europa ci in Canada-mie mi-e groaza de sistemul medical,de invatamantul din Romania si in general de tot ce tine de sistemul de stat.Oricum sunt sigura ca veti lua cea mai buna decizie ptr voi si fete.
Dana-lasa ca e bine ca te odihnesti la pranz!Ce de bunatati ai facut!
Va las,va pup pe toate.As mai scrie dar nu-mi sta gandul decat la cata treaba am.
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Picky_toto spune:
Salutare,
Revin mai tarziu daca pot, acum am reusit sa ma pun 2 sec la calc cat am alaptat fata..am fugit ca s-a trezit s stefi. pup
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
alynta27 spune:
BRAVO Geta!!!
Lali cica de varsat de vant nu se vaccineaza.
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
anna-mama spune:
Bravo, Getik Ma bucura tare vestile!!!! Sa fie bine!!!
Lali, am vazut invitatia, frumoasa rau Teodora ta
Picky, pup fetele, ma bucur ca a mers mai bine reintoarcerea la cresa/gradi!
Simina, spor la treaba! Cum te mai simti?
Alina, Virginia, Andreea, Dana, Ema, Lavi
Lavi, mi-am amintit ca am vazut pe FB niste poze cu tine si arati mortal
Eu am tot citit in timp, am vazut si pozici, dar acum scriu asa din ce imi mai amintesc ma intelegeti voi
Lali_mete spune:
Buna dimi!!!
Las pregatitoare,am intrat sa vad cine sforaia asa de are,ca nici nu am putut dormi ! Ee,ba nu mai,am baut un ness pe seara si ciu-ciu Mos Ene,nu a mai vrut sa dea pe la mine. Asa ca am intrat sa va las o cafeluta mica.
Alynta sa inteleg ca vaccinul pentru varicela este optional? copilasii frumosi foc ,poate totusi fac,dar pe rand. Cica e mai bine sa faca bolile copilariei cand sunt copii,ca e mai greu de suportat cu cat varsta e mai inaintata.
Anna multam. Acum cateva minute ma uitam la amandoi cum dormeau unul langa altul.Parca inca nu im ivine sa cred ca sunt ai mei,amandoi,si ca sunt atat de frumosi,atat de... nu stiu... cred ca nici in visele mele nu reuseam sa mii imaginez mai "perfecti". Pentru colici ai gasit vre-o solutie? Eu Teodorei am ales sa nu ii mai dau nimic din comert,am baut doar eu ceai de chimen,atat. Ajuta si la lactatie si calmeaza si colicii. Durerile de uter s-au terminat? La mine alea au fost mai greu de indurat decat durerile de sfarcuri.
Pe Vladut l-ai dus la dr sa vezi daca are infectie urinara?
V-am pupacit,nu stiu pe la ce ora mai reusesc sa intru,cand ma trezesc am de arenjat hainele din toate sifonierele,pentru ca sunt toanta si le-am pus alandala...
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
ana off,ce zile de belea ainu ma arunc cu sfaturi ca deja stii ce e de facut la colici,spr ca sa treaca mai repede si aveti zile mai linistite..fara colici la pitica si sper ca totusi s anu fie infectie urinara la Vladut
Iiiiiiiiiii,ma bucur ca ati scapat de cei medicinali si acum are si mititca cercelusi care sa nu o mai intepe
lali harnicutooooo
Ia uite de ce e Lacra a nostra freh abea dupa ora 10:00
Iupiiiiiiiiiiii,bravo Geta
simina sunt zile in care nici pana la buda nu ma pot duce,dar sunt si zile mai bune,in care pot sa ma desprind cate 1 ora si sa ma joc cu Miru(si atunci e dezastru in casa) sau sa mancam amandoua macar
picky tu vad ca esti in priza pe treapta de SPEED,spor la trebaluit
alina mie a vrut sa mi-o vaccineze pe Miru pentru absolut toate bolile coopilariei,cand a facut un an si am refuzat si am dat cu subsemnata.Dar cred ca mai depinde si de medic
lali multam de cafea fatadar la ora ai ce pisicii mei faceai?
Mirunel terorista
BAZAR
Lali_mete spune:
Neatza din nou!
Sa va zic ca am dormit 45 de minute azi noapte? Atat am putut,si am si visat in alea 45 de minute...
Simina,da,am hotarat de mult botezul,e pe 21 luna asta. Sper sa fie frumso afara,adica sa nu fie polei sau sau sa ploua,in rest...si zapada poa' sa fie,dar sa nu fie flescaiala. Nici nu am pretentii!
Ee,ma Cris,ce sa fac si eu !
Picky,mai stai mamico locului,toata ziua esti pe pe alergatura!
Picky_toto spune:
Salutare,
Sunt acasa cu Anna, ca azi ea nu are cresa si nici eu nu muncesc..dar doar de 1 ora suntem acasa ca ma umblat pe ici pe colo dupa ce am lasat-o pe Stefi la gradi. Imediat merg sa o iau ca au azi progrma pana la 12.
Anna la dadaca, plange si e ff suparata, refuza tot, mancare, suzeta, sa fie luata in brate, sa fie schimbata, sa se apropie de ea ..nu vrea si gata, e suparata ca mami o lasa acolo..chiar si dadaca a zis ca in experienta ei nu a vazut asemenea copil care sa-si manifeste supararea..e ff incapatanata..si are numai 9 luni jumate.. Ieri am avut si controlul si are 8,900 gr si 70,5 cm..cu toate ca at cand a masurat-o la cabinetul ei particular i-a dat 74....in fine..
Stefi s-a adapatat ok la gradi dupa vacanta, chiar spune ca-i place, chiar daca dimineata mi se maraie ca nu vrea sa mearga..Imi aduce in fiecare zi cate un desen si e tare incantata de acest lucrul. Eu in fiecar dimineata ii cer sa-mi faca la gradi unul si ea se tine de treaba..azi i-am dat tema sa deseneze un calut.. ...imediat incepem si cursurile de dans si sper din tot sufletul sa-i placa si sa se adapteze...
Alynta daca e sa faca varicela, ar fi ok sa faca acum cat sunt mici, trec mai usor peste decat mai tarziu. Libera nu sunt ca at cand fetele is la gradi si dadaca, eu sunt la munca. Muncesc 4 zile pe sapt si miercurea nu ca nu am cu cine sa o las pe Anna, ca dadaca nu lucreaza in ziua respectiva. Doar luni nu am fost la munca ca doar atunci se intorcea clienta mea din vacanta.
Getik felicitari..ziceai tu ca ai o promisiunea, si ma bucur mult. Cand vei incepe? poate reusesc sa te mai prind pe la tele
Lali distractie placuta la botez si cati mai multi invitati. Nasol cu nedormitul nopatea..si eu si sotul suntem in ruma rau uc somnul..unde mai pun ca se trezeste is Anna is Stefi pe nopate ca nu mai au somn..Dimineata la 6 ne picau ochii in gura de somn is am mai fi dormit..dar deh nu se mai putea. Ce iti mai face Paul? ca nu prea ai mai zis mai nimic despre el..
Ana off mititica, sa-i treaca repede crampele..Nu stiu ce ia putea sa-i faci, poate acolo in ro sunt mai multe soluti..eu am folosit supozitoare carum carvi comandate din germania..cate juma de supozitor pe zi, ca nu avea inca copila 3 luni..la Stefi a ajutat ff bine, la Anna nu..deic depinde de copil.. Colicii is normali in perioada asta..si prea multe nu ai ce face...doar sa incerci sa nu-i dai san constant ca ea at cnad o doare crede ca-i e foame..ca ii incarci stomacelul prea mult..pozitia medicinala, plimbata, comprese calde pe burtica, masaj..etc le stii si tu.. acum poate doar sa speri ca ii va trece mai repede.. pana la cate luni a avut vladut crampe?! Infectie urinara? de ce crezi aste? face pipi des? acuza ca-l ustura?! culoarea la urina e schimbata?! sper sa nu fie nimic .. asteptam vesti...cu oboseala ce sa zic..odihneste-te si cere si ajutor daca ia la cine...sa stea cu copii ca sa poti dormi si tu macar 2 ore ziua...iei tratament ptr masea?!.nu-mi mai spune de ele ca si eu am probleme ..ba mi-a iesit una de minte si nu de tot si jenaza la obraz si gingie deci trebuie sa o scot si trebuie operatie, ba e inca una care ma doare cand mamanc, cariata idn interior ca asa mi se intampla mie ..in fine..
Simina, ce mai faceti? cum te mai simti?. pai ne cam bate gandul..acum sa vedem incercam ceva.. daca merge e ok, daca nu ne intoarcem la munca in be si ramanem aici.. nu avem de pierdut decat niste bani si casa din be..dar oricum vroiam sa o vindem sa ne luam un apartament... ideea e ca vrem sa incercam pana intra Stefi la scoala aici...
pe restul va pup si va scriu cateva cuvinte mai tarziu, acum trebuie sa ne pregatim sa mergem dupa stefi.
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai