Buburuze de 2009 in actiune!**28**
Raspunsuri - Pagina 12
DanaMi spune:
hello
am ramas in urma si nu am mai apucat sa recuperez . in weekend am fost la tara unde Raducu a reusit sa-mi cada din pat dar nu s-a intamplat nimic doar s-a speriat si sunt tare fericita ca nu mi-a racit Bubu pt ca a stat numai pe afara si pe langa ca a fost foarte frig e si casa pe malul unui lac care trage destul de rau, se pare ca siropul de imunitate isi face treaba
Cris lasagna se face foarte usor pt ca se gasesc foi in mgazin la raftul cu paste, este aproximativ un fel de musaca de-a noastra doar ca e cu paste si daca iti place carnea tocata e foarte buna.
Picky ma bucur sa citesc ca fetele sunt bine.
Sori, tare dragalas Razvan cu filmuletele
Simina, asteptam vesti noi si ai grija de tine
Ana, ar fi tare bine daca ai avea pe cineva sa te mai ajute macar cu Vladut din cand in cand
Alina eu stiu ca perioada de incubare la varicela e intre 10 -14 zile , au trecut deja?
Lavi imi pare tare rau sa aud ca Rares are astm, poate cu timpul ii va trece. Iti multumesc pt vestile despre yioanna si te rog sa-i transmiti ca ne e dor de ele.
Ema te invidiez pt zapada si distractie.
la Bubu am scapat de pampersi in felul urmator: 2 zile am pus-o pe olita din ora in ora si dupa aia i-am pus niste chilotei cu fetitza pe ea si i-am spus ca daca face pipi in chilotei face si pe fetita si se su[para fetita pe ea si pleaca si dupa inca vre-o saptamana am scapat definitiv de pampers. si acum a ramas atat de stresata cu fetita de pe chilotei incat daca scapa putin pana ajunge la wc e jale mare sa nu se supere fetita pe ea. sper ca ati inteles ceva din ce am vrut sa spun
eu am facut supa de gasca cu galuste ( pe mine o sa ma tot auziti cu gaste, rate , gaini si alte oratanii dar eu sunt foarte incantata de faptul ca pana acum am reusit sa le dau copiilor doar pasari si de tara, chiar daca fierb mai mult la ele ) si varza calita ( varza murata) cu jumari, dulce nu am mai facut pt ca nu mai am provizii si maine cred ca mergem sa facem aprovizionarea, dar am in cap sa fac foi de napolitane cu crema de zahar ars si nuci.
Am vrut sa mai scriu dar am uitat ce sunt cu un ochi la calculator si cu unul la tv.
revin..
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
emanouela spune:
sara buna
bine v-am regasit fetele
lavi....imi pare tare rau sa aud de astm la Rares, offff.....multa sanatate si tratament reusit
cris....apoi in Iaul asta sa-mi trag palme daca gasesc ceva...de N ani se chinuie sa construiasca o zona cu mai multe magazine, printre care si H&M, patinuar, birouri, etc....si se cacaie vai de mine, abia au dat drumu la o parte de birouri si o cafenea, si trebuia inaugurat anul trecut, in fine, ma inervez si face rau la ten
Picky....clar ca mai vreauuuuu, iti dai seamaaaaaaa. pupa fetele
simino....ia lasa nervii la usa cand te duci casa si mobilizeaza-te si du-te la control
Sorilea...daaa, i-a placut teribil, se mai intalnise cu ea la cumpaa dintre ani dar asta de acum era mai mare, mai pufoasa, numa buna de trantit in ea
Danami...greu racesc acum piticii, e iarna, virusii is decedati, daca-i imbracam bine si evitam transpiratia, intratul de la cald la frig si invers, totul e bine. eu in primavara si toamna ma sinucid incet dar sigur, imi raceste Darius de ma termina, de, e paradisul virusilor....acu nu are absolut nimic si-a stat afara la greu, in zapada, a fost la piscina, l-am scos afara (pana la masina doar) dupa si nimic. stiu ca ma invidiezi, si eu m-as invidia
si acu sa va zic cum fu la proces....s-a audiat martorul (mama), 2 chestii 3 prostii, se schimbase judecatoarea, asta era repezita, expeditiva, etc....acu na, nu stiu daca avea sens sa se lungeasca cu mama, intrebarile au fost putine si strict la obiect iar dupa ce a intrebat judecatoarea "tatal se intereseaza de copil" si mama a zis ca "suna la interval de 4-5 sapt, s-a cam lamurit... s-a amanat pana pe 14 februarie pt ca de la Parlament nu venise raspunsul cu veniturile lui....actele is plecate de acolo, trebuie sa ajunga. pe 14, daca sunt venite, inchei cu ordonanta si-am mai ramas cu divortul
va pup si noapte buna
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
cris_82 spune:
neataaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
La Multi Ani Nicu,sa fi sanatos si fericit alaturi de fetele tale,iar dorintele sa ti se implineasca toate
Sa va spun ca m-a mai lasat oleaca gatul?nu mai behai ca o distrusa si mucesc cu moderatie,deci ma simt mai bine.Iar azi dupa ca termin programul,plecam in vizite
Singurul lucru care ma scoate din sarite acum,e faptul ca au aterizat iar musafirii de la lacul rosu,dar daca stau si ma gandesc mai bine,cred ca e super ca au venit decat deloc,nu?
Aseara a castigat pizza,cu 2 tavi mari-mari..stiu,stiu...dar ce era sa fac daca am facut atat de multa compozitie si am pregatit prea multe de pus pe deasupra?
ana ce scupma e Eva,asa timid zambeste
sori poate e nevoie de mai multe zile de investigatii,si nu e ceea la ce va asteptai voi..sper sa nu fie.
alina nu vreau sa te sperii,dar trebuie s astepti cam 14 zile dupa contactul cu persoana infectat.Si eu am avut si fix in a 14-a zi mi s-a declandat explozia pe mine.
Asadar ,Mariuca e un mic terorici.Eu am renuntat la felul intai..nu de alta dar nu se atinge nici unul de el.pardon..mananca Dojo cu bobite
danami e ok carnea tocata,atata timp cat nu exagerez.Chiar si foile alea,mi se pare munca multa..
La voi fetita de pe chilotei e la rang inalt,dar noaptea mai folositi pampersi?Noi ziua suntem cu chilotei,dar noaptea nu ma risc ca sunt zile in care se scapa pe ea,si am luat "papesica a chiotei"(pampersi gen chilotei).Sunt mai ok orataniile de la tara fata de ce e in magazin,dar 100% natural nu mai gasesti nicaieri.Si eu ,jos in camara mai am o singura varza dulce..dar inca o las acaolo ca parca nici eu si nici mama nu ne induram sa o defrisam.Mai mult ca sigur ca deveni o salata de varza tocmai buna la un gratar cat de curand.
Si jnucile alea le faci cumva caramelizate? daca da,vreau sa-mi spui exact pasii,ca sa imi iasa si mie odata cum trebuie nucile alea,plsssssssss
ema vino fata la C-ta ca ai si birouri garla,si patinoar(Lacra,l-au mutat pe ala din parcul de la primarie si acum e aproape de Delfinariu),si magazine,si spatii de zoaca multe si inchise si in aer liber...cand e vara,nici nu stii unde sa te imparti.
Ma enerveaza la maxim cand se tot aman si se tot amana chestiile astea,parca zici ca vin zin Honolulul niste amarate de hartii.Tin pumnii pentru la urmatoarea infatisare
Mirunel terorista
BAZAR
Lali_mete spune:
Buna dimineata fetelor!
Eu zilele astea nu am intrat nu din pricina pregatirilor pentru botez ci pentru ca am fost ingrijorata,mahnita si nervoasa,dar o sa imi treaca imediat ce se rezolva problema.
Dar sa incep cu inceputul.
Sapamana trecuta,miercuri sau joi,nu mai stiu exact,m-a sunat nasa fetei sai mi spuna ceva .
Ea in cam de cand s-a nascut PAul si pana acum 3 luni a avut grija de un baietel in Italia,mai mare cu 4 luni decat baiatul meu. A mancat cu l,a dormit cu el,s-a jucat cu el, a suferit cu el cand i-au dat dintisorii,maselutele,cand veneau tarziu parintii lui acasa,cand il "ciondaneau" fratii mai mari(o pereche de gemeni cu 4 ani mai mari) . In cateva cuvinte: a avut grija de el ca o mama. In urma cu ceva timp mama copilului a dezvoltat o gelozie pe Mirela, ba ca o asculta copilul numai pe ea,desi ea niciodata nu a incercat voit sa influenteze copilul.Ba ca sotul ii cere Mirelei parerea cand are nevoie de una cu privire la cel mic,si nu ei, ba ca Mirela ii cere sfaturi numai sotului ei cand are o problema( ea acasa se intelegea foarte bine cu tatal ei,si intr-un fel l-a inlocuit cu acel om ,care era la fel de calm si cerebral ca si tatal ei). Intr-un final Mirela si-a cautat de munca in alta parte.Dupa ce a gasit, a plecat de la ei. Ii anuntase de intentia ei de mult timp,asa ca au cautat alta bona. Vre-o doua luni a facut curatenie la cateva prietene tot de ale fostei "shefe" dimineata,si dupa-amiaza era voluntar la un centru de batrani cu dezabilitati. Ii hranea,le citea diverse,ii distra,in prezent are grija de un copilas 7-8 ore pe zi.
O perioada l-a mai vizitat pe baietel la gradinita, i se facea dor de el. Copilasul i-a spus mamei,la fel si ingrijitoarele ,ca Mirela il viziteaza,nu a ascuns asta. Eu cred ca dupa doi ani te atasezi si de o broasca testoasa ce isi misca doar ochii,daramite de un copil . Asa ca doamna geloasa a depus plangere la politie ca "ii terorizeaza psihic copilul,care o vrea inapoi, nu colaboreaza cu noua bona" . In fine,a venit si ordinul de rstrictie,nu avea voie sa se apropie la mai putin de 50 m de copil. Nu a mai fost sa il vada ,desi ii era dor de el,si sincer,nu ii facea nimic. Cred ca mai greu a fost cand nu s-a mai dus deloc sa il vada,psihic vorbind,pentru copil. Inainte de Craciun s-a dus fata sa isi cumpere o haina mai groasa din mall, si acolo,fiind cu doua prietene,s-a trezit cu pustiul langa ea, practic i s-a urcat in brate. Din instinct l-a luat in brate,apoi s-a gandit la ordin. L-a dus parintilor lui si i-a spus ca nu mai poate veni langa el,nu mai poate sa il vada pentru ca pleaca departe,petru totdeauna,dar ca se va gandi mereu la el. Mama copilului a mers cu imaginile de la camerele de supraveghere la politie,si asa s-a ajuns la proces. La prima infatisare mama copilului nu s-a prezentat,a crezut ca se va opri astfel procesul. La a doua infatisare a venit,rugata de Mirela. Atunci i s-a spus si ca nu poate parasi Italia pana nu se termina procesul,dar ca s-ar putea termina odata cu urmatoarea infatisare care a fost ieri. Cred ca s-a sfarsit rau pentru Mirela ziua de ieri,pentru ca nu a raspuns toata ziua la telefon. Femeia aia a spus ca nu credea ca se va ajunge atat de departe,nu credea ca repercursiunile vor fi atat de drastice si grave. Pai in pana mea,stie cat de aratati cu degetul sunt romanii in Italia,a avut-o in casa doi ani , nu a stiut de familie,nu a stiut de viata personala in tot acest timp,a trait pentru copilul asta,si acum... Ca sa vedeti cat era de atasat copilul, in 2010 ,in august,cand el avea 1 an si vre-o 3 luni , cat a stat ea in tara,o sunau parintii lui zilnic sa vina in Italia mai repede ca nu mananca copilul,nu doarme,plange dupa ea. Manca doar cat ii vorbea ea la telefon. In 2011 la fel s-a intamplat. In cele 10 zile state in tara a vorbit tot timpul cu copilul la telefon.
DEci,nu stiu daca botezul va mai fi sambata,nu stiu cand va fi si cine va boteza fata. Daca va fi sambata sigur v-a boteza altcineva copila,dar cine? Daca va fi la o alta data ,nu stiu la care va fi. Astept sa se faca o ora decenta sa o sun,sa stiu ce am de facut.
Mama masii de treaba, ca nu imi place deloc sa ma scuz,sa aman, sa nu stiu ce sa le spun oamenilor. Bine ca sunt doar din familie si Cris, ne intelegem noi fara sa fie suparari. Desi tot imi e rusine.
Cris te sun si vorbim.
Acum sa trecem la alte chestii. Ati vrut autostrada,acum o sa o aveti pe toata.
Sunt tare mandra de PAul, m-am laudat aseara la toata lumea. Ieri dimineata mi-a cerut sa ii dau scutecul jos,era uscat.A vrut sa faca pipi,dar nu la olita,mergea la baie,si zicea "tati". Voia sa faca pipi ca tati!
La closet nu ajunge,copilul se grabea,asa ca am gasit solutia salvatoare:galeata de la mop. Avea si apa in ea. Dau sa ii tin putica,nu a vrut ,a vrut singur ,eu doar l-am ajutat si a facut pipi. Apoi pe la pranz am plecat in oras toti patru. Cand am ajuns la un magazin ,sa ii luam lui un pulovaras simpatic ( nu am gasit ce voiam,dar asta e!),a inceput sa planga si sa se tina de pampers,in patea din fata. NE-am prins ca voia pipi. Cred ca o jumatate de ora ne-am rugat de el sa faca in pampers,el "nuuuuuuuuuuu!" si plangea.L-a dus Vali dupa un colt,nu a vrut. Pana la urma am intrat intr-un magazin unde ne-au dus vanzatoarele la toilet. Mai,a facut la pipi,si era asa bucurooos! A iesit razand de acolo,a trimis pupici din varful degetelor la vanzatoare. Nu a facut pana acasa. Cum am intrat pe usa a cerut sa ii dau scutecul jos,si a vrut iar pipi,azi-noapte nu a vrut scutec,si inca e uscat,astept sa se trezeasca,sa vedem ce face. Caca deja zilele astea mi-a spus ori inainte sa faca,ori in timp ce facea,isi aducea si pampers sa il schimb si se aseza cu cracii in sus.
Eu zic ca scapam de pampers in cel mai scurt timp.
Trimi tsa nu pierd mesajul.Sunt asa de aiurita ca imi e sa nu apas ceva aiurea.
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
Simina1980 spune:
Neata,
Am venit si eu la cafea-am voie una mica pe zi,da?
Lali-m-ai socat cu povestea despre nasa fetei.Eu sper totusi sa fi trecut cu bine ziua de ieri la proces si nasa sa fie in drum spre Romania si asta sa fie motivul pentru care nu ti-a raspuns la telefon.Te asteptam cu vesti!Felicitari ptr Paul-super ca nu mai vrea pampers!
Cris-cred ca e mai bine cu musafiri de la lac decat fara!Si Andu e innebunit dupa alune,fistic si seminte-noi nu prea mancam seminte,alunele trebuie sa le ascund iar fistic ii dau cat vrea.
Sorina-eu sper totusi sa fie bune vestile ptr cumnatul.Te inteleg cand spui ca e incapatanat Razvan si nu e chip sa-l faci sa se razgandeasca.
Ema-iar amanare?Sper sa ajunga hartiile alea pana pe 14 ca doar nu vin pe jos.Ma socheaza insa altceva-asa "des" suna sa se intereseze de Darius?
Dana-ce sirop de imunitate i-ai dat fetei?E bine ca ai de unde sa iei carne de tara-eu stau la tara dar nu am de unde sa iau .Asa e-fierbi mai mult dar parca are si alt gust si alt aspect.Foi de napolitane cu crema de zahar ars si nuci.........
Alina-si tu vorbesti de bunatati Strudel cu mere si nuca......offf si eu nu stiu nici clatite sa fac darmite d-astea complicate.Azi cum mai e Maria?
Picky-La Multi Ani sotului!Sa fie sanatos si sa va reuseasca toate planurile!Cum sarbatoriti azi?
Va las,ma apuc de treaba!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Lali_mete spune:
[b]Simina din pacate nu e in drum spre Ro, am vorbit cu ea acum cateva minute. Ieri nu mi-a raspuns exact din motivul la care ma gandeam . A stat pe malul marii si s-a uitat la valuri...asta a facut 5 ore,s-a uitat la ele si le-a intrebat ce sa faca,de ce ii merg toate prost,de ce nu ii iese nimic. Vor sa o dea exemplu romanilor,si se comporta cu ea la tribunal de parca ar fi iesit cu o bazuka si ar fi tras in multime. Cauta un alt avocat,ca femeia aia cretina nici de data asta nu s-a prezentat . Cum naiba depui plangere impotriva cuiva , il acuzi de niste chestii (ca influenteaza copilul si ca merge exact in locurile frecventate de ei ca sa ii sfideze) ,si apoi nu te prezinti la proces,in speranta ca poate asa nu se mai continua procesul. Uite ca se continua ,urmatoarea inbfatisare o are pe 27 februarie,si cel putin pana atunci nu poate parasi tara. Concluzie: va boteza sora mea fata,luna viitoare . |Incerc sa imi revin,sa nu mai fiu trista.
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
Picky_toto spune:
Neata,
Multumesc de urari la adresa sotului..caut sa-i facun tort azi, dar vreau ceva simplu...l-as fi cumparat dar prin zona nu prea am de unde ..si ca sa ma duc cu 2 copii dupa mine prin tramvaie nu prea am chef..in fine..plus ca ma gandesc si la ce sa fac de mancare...daca nu reusesc azi cu tortul il fac in weekend..dar mancarea tot trebuei sa fac
Lali nasoala treaba cu nasa ta si nasoala situatia ca v-a amanat si pe voi cu botezul. Ea ar trebui sa isi ia un avocat, sa aduca dovezi in favoarea ei si sa ceara ajutorul autoritatilor romane din italia. sa bage motiv de gelozie a mamei, sa fie tatal chemat ca martor si alti preteni de-ai lor..;oricum primul lucru e sa-si ia un avocat si ala va stii ce sa faca...e bine ca ati gasit un nas de botez..daca eram in tara botezam eu, ca mi-as fi dorit sa fiu nasa
Cris cand ai zis ca nu mai "behai si mucesti" eu am citit ca "nu mai behai si mugesti" , de radeam ca proasta pe aici... pizza vreau si eu, dar cred ca o las pe weekend, ca nu am toate cele in casa ptr ea si trebuei sa dau o fuga la magazin...lasagna e buna dar nu orice lasagna...uite de ex eu o cumpar de aici de la aldi si e super ok, am cumparat si de la lidl si de la carrefour si alte magazine dar nu mi-a placut..de facut imi pare prea multa munca...chiar mi-ai fauct pofta ca nu am mancat de un car de ani..
Dana super ca ati scapat de pampers dar tin sa-ti atrag atentia in ceea ce priveste frica de a se scapa pe chiloteii cu fetita..ptr ea e traumatizant si ar trebui sa-i arati ca, chiar daca se scapa vreodata pe ea, chilotei cu fetita se spala, se usuca si gata.. iti dau sfatul asta ptr ca noi am trecut printr-o astfel de "trauma" ..de frica sa nu faca pipi pe ea sau in pat, imi cerea des la olita si plangea de frica tinandu-se cu mana la putulica, ca nu cumva sa faca pipi pe ea...vina a fost a mea..ca i-am tot zis ca ne suparam daca face pipi pe ea..si i-am bagat frica;.o perioada asa a tinut-o pana mi-a mdat seama de greseala si am incercat sa o "repar" i-am zis ca e normal la varsta ei sa mai faca si pipi pe ea si ca mami nu se supara....iar intr-o noapte s-a intamplat sa faca pipi in pat, s-a trezit imediat dupa ce facuse speriata is plangand in hohote ca a facut pipi in pat...nu i-am zis nimic, am luat-o, am schimbat-o de pijamale, am schimbat lenjeria si apoi i-am zis ca nu-i nimic grav, ca mami si tati nu se supara si lenjeria se spala si gata..apoi a avut o perioada de vreo 2-3 zile cand a facut pipi prin casa...(asta cred ca era un test ptr mine) si vazand ca nu o mai cert si ca nu ma mai supar..a revenit la normal..incepuse sa faca pipi ok, fara sa se mai streseze si sa se crizeze ca ar face pe ea, nu mai cerea des la olita (la orice senzatie de pipi) si nici nu a mai facut pipi pe ea, decat doar accidental...asa ca incearca sa-i scoti frica cu pipi pe chiloteii cu fetita..arata-i ca, chiar daca face pipi in ei, fetita nu se va supara....
Ema off cat mai dureaza si procesul asta...pai mama ta stie cel mai bine cum e "domnul parlamentar", nu? ciudat ca in Iasi nu sunt magazine asa mari ..daca dai o cautare pe net gasesti ca cica C&A e in Palas, dar daca mai cauti cica inca nu-i deschis...
Simina ce face buritca? cand aveti urmatorul control? Razvi a inceput sa inteleaga ceva?
Sorina asa e si Stefi daca nu-i place cum arata nici nu gusta, daca gusta ceva si nu-i place, arunca totul din gura si se stramba si nu mai vrea sa mamance...cared ca seamana cu mine cand eram mica ca asa eram si eu...numai ca eu gaseam ce sa mamanc daca nu-i placea mancarea sau cum arata ..eram mare fan de apa+zahar+paine asa ca nu muream de foame ...off..poate ca totusi o sa fie totul ok ...si sotul are cetatenie..ca si fetele de altfel (eu nu mi-am cerut-o...nu mi s-a parut necesara..doar o obligatie de a ma prezenta la vot)...deci e un avantaj ca oricnad ne-am putea intoarce dar daca facem pasul asta nu am mai vrea sa revenim inapoi aici...eu sper sa nu fie cazul..oricum vom analiza la sange totul ca sa vedem daca merita sa riscam sau ne apuca batranetiile intr-o tara straina
Nu am dus-o nici azi pe Stefi la gradi...ma tot gandesc cu groaza ca daca un copil a contactat bacteria...in fine..poate maine o voi duce..azi vad ca-mi vb pe nas, si parca-i plouata ...sotul e un pic mai bine dar tot racit..posibil ca-i gripa ca a anuntat ca a aparut gripa pe aici...si parca ceva ceva incepe si la mine ca am si dureri de cap, putin in gat...dar sper sa ramana doar la stadiul asta ..
v-am pupacit
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
emanouela spune:
neata la amiaza
am fost pe afara cu plodul
cris...fata, pana ajung eu la Ct imi trece si de cumparaturi si de toate
simina...na, asta e, dar macar e ultima amanare....sperrrrrrrrrrr, de ce te mira fetita, nu stiai ca il doare in tenisi de propriul copil? da, asa considera el, e suficient o data la luna
lali...imi pare rau pt fata si pt situatia creata, na, o sa botezati fata si sora ta ii va fi nasa, acu important e sa scape si fata de belele
picky....poi Palas e complexul ala comercial, cu birouri, patinuar, etc care se tot construieste de ceva ani, acolo se va deschide si H&M
madyrizi spune:
hello!
eu sunt la serviciu, n-am chef de munca dar ma tarai.
lali, s-a intors lumea cu dosu-n sus. eu sunt convinsa ca la cucoana aia a fost gelozie curata. o fi zis ca-i sufla frumusetea de barbat si atunci a izgonit ispita . de aia nici nu vine in instanta ca si-a dat seama cat de proasta a fost. problema e ca acum nu mai conteaza cine-i prost si cine-i destept, faptul e consumat. trebuie sa lupte pt. dreptate, dar probabil va fi discreditata si fata de actualii oameni care au angajat-o.
dana, si ai mei mananca cu mare placere carnea de pui de tara. nu cumpar eu asa de des cum as vrea, dar sper sa reusesc cat de curand sa ma reglez cu banii si sa fac aprovizionare.
noi am scapat de pampers pe timp de zi, iar noaptea il punem doar de siguranta. nu mai face in el. am un bax de pampersi de vreo 3-4 luni .
ema, inca la o luna e des. peste cateva luni sau cativa ani isi va aminti la 3 luni, 6 luni...si apoi va uita. asa e tatal meu. nu ne-am vazut de 15 ani pentru ca nu l-am invitat la nunta mea... dupa ce nu ne vazusem alti 10 ani. sper sa ma insel si sa revina la sentimente mai bune fata de copil, dar slabe sperante la asa specimene.
simina, sa pui mana sa te ingrijesti si sa ne prezinti raport complet: analize, pozitia, sexul... etc.
picky, nasoala faza cu bolile din colectivitate. eu ziceam ca la noi e lipsa de incredere si grija fata de copii, dar in be se pare ca e si mai si... sanatate va doresc si "la multi ani!" fericiti si impliniti.
ete ca s-a terminat programul de lucru pana am scris io mesajul .
poate mai zic ceva de acasa (daca nu oi adormi )...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
emanouela spune:
stiu mady, sunt convinsa de asta, si acum suna mai mult parca din obligatie....finnd procesul in plina desfasurare, eu asa simt....sau suna cand mai are cate un rest de reprosat....in restttt, e in lumea lui....dar e strict problema lui, cum isi asterne asa doarme iar eu nu sunt datoare sa fac dreptate in lume si nici sa duc pe umeri povara.