Buburuze de 2009 in actiune!**28**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Am aflat rezultatul
Tumora maligna in ultimul stadiu
Suntem terminati si ne e ff greu ca sora e departe si n-o putem sustine
Maine se interneaza si incepe tratamentul, care v-a dura 3 luni si v-a fi foarte dur, dar noi inca mai speram ca DD popate face o minune si nu lasa ca doi copii sa creasca fara tata

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

oooooooooo, Doamne!!!!

nu stiu ce sa spun... putere multa surioarei, copilasilor dar mai ales cumnatului...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

olla

Ema, ce sa zic..? tare urat cu "raposatul", eu chiar nu pot sa inteleg cum poate un parinte sa stea o luna fara sa stie ceva de copilul lui.... ? cred ca ai luat o hotarare buna
Cris , Bubu se trezeste noaptea de 2 ori si cere la wc, dar pt ca doarme cu Cosmin care nu o aude se trezeste saraca degeaba, vreau sa-ti spun ca o aud eu din celalalt dormitor si ma duc repede la ea dar Cosmin nu o aude, asa ca ii pun seara pampers pt ca se intampla sa fiu si eu foarte obosita si nu o aud mereu. Eu cumpar pasari de tara doar de unde stiu sigur ca le hranesc numai cu graunte si alte din astea, oricum eu numai cat vad pui in magazin si ma zbarlesc toata., dim magazin iau doar pipote si ficatei.
Lali, tare nasoala treaba asta
Simina, eu stiu ca ai voie o cafea /zi. Le dau IMUNOGRIP JUNIOR, Bubu 10 ml/zi si Ducu 5ml/zi. te astept cu vesti de la dr.
Picky, La Multi Ani sotului!!! cu Bubucu chiloteii cu fetita nu-i pb, iau si ramas mici chiloteii aia, am scapt de pampers de prin luna mai si de atunci i-am mai luat altiidar fara fetita, insa daca ii mai dau pe aia vechi isi aduce aminte si ma atentioneaza sa mergem "lepede" sa nu faca pipi pe fetita. e tare haioasa cand face asa . nu exista vre-o analiza pt bacteria asta? asa poate te linistesti sa nu mai stai in stres , asa am patit cu Bubu la varicela am stat in stres si fix in a 14-a zi a iesit prima bubita.
Mady, si eu fac mari eforturi pt pasari ca sunt destul de scumpe , pana acum aveam 2 surse sigure si mai ieftine, amandoua la soacra-mea la tara, una o tanti de la care luam cate 10 pasari odata si le bagam la congelator si inca o babuta de la care luam si branza de capra care ii place biancai tare mult, dar a murit saraca acum in decembrie.
Sori, offf imi pare tare rau, Poate da D-zeu si se intampla o minune, va doresc multa putere sa faceti fata situatiei

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Cris , am uitat sa-ti dau reteta, e foarte simpla: 1 pac unt, 4 galbenusuri, aprox 250 g zahar , poti sa pui mai mult daca o vrei mai dulce si aprox 200g nuca
caramelizez jumatate din zahar apoi amestec untul cu zaharul ramas si galbenusuri le freci pasta si le adaugi peste zaharul caramelizat dupa care pui nucilezdrobite cu sucitorul. eu o fac din 3 foi, una sus una jos si una la mijloc. e cea mai simpla si rapida prajitura.

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Am o mare problema cu Bubu si nu mai stiu ce fac pt ca am epuizat toate metodele cunoscute ( de mine ): isi roade unghiile, ma termina cand o vad ca rontaie la ele, i=am luat lac de unghii special de la farmacie , e amar de iti amaraste si sufletul in tine, ea nu are nici o treaba la el. am tot citit si intrebat, cica ar fi ba de la stres ba de la plictiseala , dar nu e cazul ei. daca aveti solutii le astept cu mare interes.

va pup

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Sal,

Mama ce ma streseaza subiectul cu fast-food-ul.. ..as zice multe dar pe bune ca fac eforturi sa ma abtin....

Sorina off , imi pare atat de rau, e chiar prea crud verdictul..nu pot sa urez decat putere multa sorei tale, copiilor si cumnatului tau...de multe ori stau si ma intreb de ce in toti acesti ani nu s-a gasit un medicament contra canerului?! ca la tv tot zic ca au mai descoperit una si alta..
Un coleg de la sotul de la munca la fel i-a descoperit, cancer la plamani in ultiam faza..om sanatos, facea sport, nu a fumat in viata lui o tigare..si..face tratament..doar ca sa mai lungeasca cu cateva zile/sapatamani viata..dar boala evolueaza ff repede ..mai ales daca-i in ultimul stadiu...
Curaj sorei tale...si are nevoie de sprijin...si ea si copii.. si si el..off e cruda viata

Dana vb o mare rontatoare de unghii..nu ai ce face mama..trebuie sa vina de la ea..de la sine...eu cand nu mai aveam ce roade la unghiile de la maini treceam la cele de la picioare ..niciodata nu le-am putut lasa mari..acum nu le mai rod..doar daca ma deranjeaza vreuna o "tai" cu dinti ..ca-i la indemana decat unghera ..e un tic al ei si cu asta basta..poti sa pui de toate pe unghii ca se obisnuieste cu rosul...atata timp cat nu ajunge la carne si continua e ok......analize se pot face, cele de sange dar aici nu fac astia analize nici sa-i pici cu ceara...ei nu traumatizeza copilul doar ca i s-a sculat lu masa fara motiv sa-i faca analize...doar daca ajungi la urgente cu copilul cu febra mare si fara alte simptome at se incumeta si fac..altfel nu ..hai ca analiza la urina o fac..am facut-o si la cerere si cand am ajuns la urgente..dar la sange niciodata nu le-am facut..hai cam -ai bagat si mai tare in sperieti..cu varicela..eu sper ca stefi sa nu fi contactat boala ...

Mady pai asa zicem toti ca in alta parte e mai bine, pana ajungem sa ne dam cu capul de pereti..pai pe vremea mea la gradi/camin era mai ok decat e la scolile din be...pe bune...

Ema deci nu s-a construit inca mall-ul...pai ia fa o reclamatie, ca tu ai nevoie de c and a si h and m...

Cris si rezultatul?!

Maine o duc la scoala, sper sa fie ok..sambata avem prima zi de dansuri..is nerabdatoare ..
...apropo ati patit-o vreodata..stefaniei i-a iesit pe fata nisite bubite mici gen cosulete sau ca si cand ar avea obraji uscati si rosi..pare o reactie la ceva dar nu-mi dau seama la ce...

ma duc la somn, noapte buna..si sorina ma rog ptr cumnatul tau...sa faca dumnezeu o minune si sa se refaca..
si inainte de asta ..o poveste reala sau nu..nu am idee...dar o spun..
cica in maroc un nene a fost la spital si i s-a pus diagnosticul de cancer in ultima faza..i-a mai dat 3 luni de zile de viata...suparat omul a plecat acasa..pe drum s-a intalnit cu un prieten care l-a sfatuit sa mamance zi de zi cate 1 capatana de usturoi ...omul a facut acest lucru si au trecut si cele trei luni..si anul si a fost la control..doctorul surpins ca nu a murit ii face analizele..minune sau nu dar omul nu mai avea nici o tumoare, era perfect sanatos...poveste inventata sau nu, eu nu stiu, am auzit-o la scoala povestita de o marocanca..se stie ca usturoiul are anumite propietati vindecatoare si e si ff sanatos..iar noi il mancam prea putin in ziua de azi...

v-am pupacit, nopate buna

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

sorilea....multa putere, fizica si psihica, si voua, ca va trebuie.....si sa stii ca puterea psihicului face multe la fel si gandirea pozitiva
Dana...nici eu nu intelegeam, acum am renuntat si refuz sa il inteleg, ca nici el nu ma intelege, asa caaaaa.
picky...stai relax, nu vezi ca lumea vb din auzite, legat de subiectul cu fast food, asa a auzit ea, ma lasiiiiii!!!!!!??? fata, nu e mall, e complex comercial, un minicartier cu magazine si birouri, parcari subterane (sa innebunesti, nu alta), patinoar, parcuri, etc....ca am si uitat
noapte buna, ma bag si eu la nani....vedeti ce activa sunt, da????? maine, poimaine iar plecam asa ca tre sa scriu in avans

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Moaaamaaaa,cate s-au mai intamplat ieri....nici nu stiu de unde sa incep..
Pe seara am fost plecati in fostul cartier unde ne-am intalnit cu cativa prieteni din copilarie de-ai sotului,si asa fain a fost ca am stat acolo pana la 9 seara.A insirat Miru la baiatul ala acolo toate bilutele si pietricele casite intr-un bol,i-a imprastiat pernutele alea decorative in casa,a jucat coci cu baieti
M-am tuns scurt,si azi ma vopsesc
Azi la 17:00 am un interviu pentru un post de agent vanzari pe c-ta tot in lactate..iupiiiiiii,printr-o recomandare a fostului sef de la tnuva.Si sunt 2 firme care au nevoie de un om cu experienta si acum sa vedem in seara asata la prima ce si cum..am emotiiiii..
lacra foarte urat din partea lor,cand puteau sa-i multumeasca ca le-a crescut copilul..dar asa se intampla cand unele sunt bolnave la propriu de gelozie.
Noi am vorbit ,si daca nu ai apucat sa le scrii fetelor,pai sa stie ca saptamana viitoare sambata ne intalnim la botez
Bravo Paulicaacum ai baiat mare.Acum sa-l lasi in pace ca o sa-si dea drumul la gurita cand te astepti mai putin
simina cum e azi la munca?
picky dar nu mai conduci,de zici ca trebuie sa iei mijlocul de transport in comun?
Esti e coma cu mugitul .Cred ca weekendul care vine o sa merg sa incerc lasagna ca m-a ucos garfield cu pofta lui dupa asa ceva
ema deci are catvi ani de cand to muncesc aia la complexula ala..lasa fata ca la vara vi la mare si o sa te saturi de atatea magazine
sory offf imi pare asa de rau..sincer am ramas fara cuvinte... .Poate cu tratamnetul asta va fi ok,noi iti suntem alaturi
danami ce sa zic de barbatii astia,ca si al meu la fel e..parca are doape in urechi si nu aude fata "ce? cand s-a trezit,ca eu nu am auzit-o? "
Saru'mana de reteta deja mi se scurg balele
Si A mea manra incepuse sa-si roada unghiile si aratau ca naiba degetele ei.Am stat cu ochii pe ea ca pe butelie si cum o vedem cu o atentionam,iar la indemana am lasat o pila si de cate ori avea ocazia ma faceam ca imi pilesc singura unghiile si ii spunea ca trebuie sa fiu frumoasa si sa nu bag degetele in gura.Si dupa cateva saptamani a dat rezultate,acuma vine la mine si incvepe"mami,taie ca a crescut".
picky am vazut subiectul,dar nu intru ca imi fac imnima rea singura cand vad unele chestii pe acolo.
Unghiile de la piciaore? a fost prea tare
Nu am patit pana acuma cu bubitele pe fatza asa..chiar nu stiu ce sa zic

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Lali ce lume.... Noi am botezat o fetita in situatia ta! Am aflat marti sui sambata era botezul! Nu gasiti pe cineva ACUM?! Maiu ales ca nu e cu pretentii...
Azi e a 15-a zi de la contactul cu varsatul de vant si NIMIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Sori ce mare necaz..E cumplit! Multa putere~

Mergi la inceput