Buburuze de 2009 in actiune!**28**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaa

haideti la ,perfuazbila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Sa va spun ce face fii-mea la ora asta?isi povesteste cu chis-chis ce a visat si ii canta( e inca in patut)..na ca m-a chemat:
-mami,vi acoace?

Am revenit..
picky cam la fel de frig e si la noi..soare cu niste colti de mama-mama.
ce fain ca si Anna vrea la olita,poate chiar o sa incepeti sa scapati mai repede de pampers .
Nu-i rau cu lapa aia,o sa caut si eu ca e necesara in perioadele in care piticania e racita.
Pai nu stii ca toata lumea cand aude pe cineva ca isi face un rost peste hotare,are impresia ca pe acolo umbla cainii cu covrigii in coada?Ca e o idee mai ok din punct de verdere financiar,poate..dar asta nu inseamana ca viata e roza,si cine pleaca din tara pleaca ca spera la ceva mai bun pentru el si familia lui.
Are sotul un var plecat in grecia de multi ani,care mai vine in tara ocazional...sa-si vada mama si prietenii.Si numai el stie cat trage pentru ceva mai bun in viata.ne punea ca unde ro are lipsuri mari,acolo e mai ok,dar si invers.Deci,nicaieri nu-i perfect.
Nu pune raul in fatza si incerca sa gandesti pozitiv,sunt sigura ca Puca nu a luat si o sa vezi ca e bine
sori au venit rezultatele cumnatului?Sper ca e ok
Waaaaaa,moamaaaaa ce scoruri lunare la gaze
Am centrala pe lemne si carbuni,si nu e chiar asa de ieftin..vara trebuie sa scot 3 000 ron ca sa fac aprovizionarea doar pentru iarna.Iar daca as lua carbuni de la petromidia(mereu caut alte surse),pai as sari la 5 000 ron.
ce haios cu maselutele,bine ca ati scapat de chinul lor
ema moamaaaaaa, ce fain ,vreau si eu zapada si toate cele..
Tin pumnii pentru ai sa fie ok.Eu azi la 9 a.m e posibil la am verdictul procesului cu vecinul(nu gasesc emoticon de ros unghii)
Vino fata pe la C-ta ca te imbolnavesti cate sunt aicea..de toate..dar chiar de toate,nu stiu vre-un magazin sa fi ratat astia sa faca.
lavi multam de cafeluta.
ooooo,pai ai baiat mare ,la cat mai multedrumuri la baie si fara pampersi

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Fetele ,va pup, sper sa intru mai pe seara ca acum nu am timp deloc.

am intrat sa nu ma puneti la cotizat

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Hmmmm,fugi o saptamana si vrei sa scapi de cotizat?..pai in cazul asta trebuie sa pui de-o autostrada de la mine pana la tine cu 3 benzi de circulatie pe fiecare sens de mers si cu banda de urgenta,iar la jumatatea drumului o benzinarie

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare,

Deocmandata fetele sunt ok, le-am culcat ca faceau crize din cauza oboseli. Acum sa vedem cand se trezesc ca vreau sa le scot afara, asa la o mica plimbare pin parc ca de maine cica iar ploaie..si poate si ceva fulgi
Stefi inca se vede pe fata ei, mai ales la ochii, ca nu-i vindecata de boala suta la suta, dar nu a mai avut febra..si ca sa fie tacamul complet de aseara si al meu sot se simte rau, ar fi stat acasa azi, ca ii era ff rau, dar avea ceva important de terminat la munca si a hotarat sa mearga...maine e si ziua lui..asa ca primeste cel mai "bun" cadou..raceala

Fetelor va dati seama ca nu-mi doresc o astfel de boala la copii mei, mai ales ca am citit despre ea si nu-i tocmai ok, dar vreau sa fiu in alerta in caz ca aceea bacterie s-a transmis si fetei...si e nasol ca e posibil ca oricare copil din clasa ei sa fi contactat (sau nu) bacteria si el sa vina la scoala..asa o raspandeste mai departe...de aceea trebuie sa fim in alerta in fiecare zi.

Sorina ma bucur ca puiul mic a acceptat si a inteles situatia, ca tati vine si pleaca..sper ca intr-un viitor apropiat sa fiti toti trei impreuna. Off imi pare rau de tatal tau, e bine ca are un ajutor din partea ta si ca ai parinti care chiar daca au probleme de sanatate te ajuta si ei cum pot. Ma cam ingrozeste ce mi-ai povestit despre sora ta...sper ca la noi situatia sa fie altfel si sa mearga..al meu sot isi doreste mult sa se reintoarca in tara..e satul de cei 19 ani de belgia, si simte ca nu-si gseste locul aici... da, nu zic ca se castiga mai bine ca in tara, dar si cheltuielile is pe masura si nu reusesti sa pui nimic deoparte..muncesti ca sa supravietuiesti si atat..si esti singur..nu ai la cine sa apelezi cand ai nevoie de ajutor...ok, ai prieteni (noi nu avem multi) dar stii cum e cu prietenii..azi sunt, maine nu...na in fine..noi speram ca ce ne-am propus sa mearga si sa reusim sa spuravietuim la noi in tara...felicitari micutului ptr maselute...cate au iesit?! nu de alta dar ca sa stiu de cate mai are si stefi nevoie

Ema te-ai intors de pe meleaguri? si nu ti-a ajuns? mai vrei?! ..uite partea buna a lucruruilor..daca era in be nu aveai tu parte o astfel de placere...ca doar in ro gasesti asa ceva ..ca in povesti.. frumos, deja imi si impaginez peisajul...data viitoare nu-ti mai uita aparatul.. ia zi cum a fost azi?! sa se termine odata totul ca nu cred ca-i placut sa faci drumuri la tribunal....

Cris acusi vaziu si eu pozele..si tare mult imi plac..ce-i drept esti cam zgarcita la poze, si ne dai asa cate (stai sa numar) 7 bucati, ca deh ce-i mult strica, nu?! ...Miru a crescut mult, are privirea ta, dar tot fata lu tata e si e o mica papusica frumoasa..s-a schimbat mult de asta vara,..s-a mai inaltat..si vad ca si nasicul mic e deja mare ..si trage tot la calutul mirunei....ia zi cine a ajutat-o sa faca acel "parc auto" ca nu cred ca l-a facut singura... ii plac alunele?! si stefaniei ii plac si semintele, dar nu ii dam prea des.. ca nici noi nu prea mancam sa vii sa ne spui rezultatul de la proces..sper ca s-a terminat cu toata harababura asta si mosu sa-si vada de batranetiile lui..

Anna am vazut si zambetul Evei..ma bucur ca a pus pe ea si ca-i o papacioasa..asa trebuie sa fie papacioasa si sanatoasa. ..acus-acus vezi ca face anul..mie nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul.avem imediat copii de 3 ani si anna a mea faca anul..tu cum mai esti? cum te mai simti?

Lali tu ce faci..arunci asa un rand si fugi?! ia vb lui Cris baga autostrazi..

Lavi am citit la caz despre Andreiut, si imi pare rau ca nu-i bine..chiar vroiam sa intreb de ce trebuie facut un rmn in afara? nu se gaseste in bucuresti? sper ca sa se stranga banuti de care au nevoie...iar sotul tau ar trebui sa aprecieze ce faci tu ptr nepotul lui...ma bucur mult ca Rares s-a hotarat singurel sa scape de pampers.bravo pui mic..esti deja baiat mare....Cu pusul Annei la olita momentan e asa de acomodare..ca si cu Stefi am inceput de la 10 luni si chiar daca facea la olita ff des, de pampers am scapat la 2 ani si de cel de zi si de cel de noapte...accidente a mai fost..dar asa se invata...au fost si ceva probleme, inhibari, frici, dar s-a trecut peste

Merg sa mamanc ceva dulce..ca simt ca pic jos de oboseala..cris borcanul cu cioco nu l-am gasit..decat at cand am facut wafelce..

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

ce pregatiti la cina...ca asa poate imi dati is mie ceva inspiratie... can u stiu ce...

apropo de mancare.. mi-a trimis mama din tara niste carnati..nu avea cum sa-i trimita altfel decat prajjiti si bagati in untura...si pusi intr-o cutie mare
sotul cand a vazut-o a zis sa traiasca soacra sa ca i-a trimis aur curat ..si s-a pus pe mancat paine cu untura, sare si ceapa verde ...stefi dupa el..am gustat si eu...iar cand a venit prietenul nostru, roco, nu a rezistat tentatiei....si al meu doar ce sia- facut de curand analizele..colesterolul ff ridicat;..dar nu se poate abtine...tot am zis ca o sa incepem sa mancam ami light decat o facem acum...

Alina multumesc ptr produsul ptr febra, posibil ca se gaseste si aci ..voi cum sunteti?! nu se anunta varsat de vant la orizont, sper, nu?

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

ma uit la garfield si imi ploua in gura dupa lasagna
cine a mancat asa ceva sa-mi spuna cum e?
ca sa mor daca data viitoare cand ies in oras nu ma duc sa comand asa ceva
Nu ma puneti sa mi-o fac ca m-a apucat cu lesin cand am vazut cata munca e..

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Salutare la amiaza,
Am intrat si eu pe fuga ca acum trebuie sa plec sa iau copilul de la gradi.
Ema-te asteptam cu vesti bune de la proces!Super ca v-ati simtit bine la Campulung si ati prins si zapada.Si mie imi place C&A-la Constanta doar ce s-a deschis ca nu era si la fel si H&M.
Picky-bine ca sunt fetele mai bine.Offfff sper sa fie doar o alarma falsa cu meningita la gradi la Stefi-oricum trebuie sa fiti precauti.
Cris-si pe tine te asteptam cu vesti bune de la proces.
Sorina-tu stii ca ai un baiat istet si intelegator,nu?Ce sa zic sa treaca repede timpul petrecut fara sot.Cum e cumnatul?Cu constipatia la baiat nu stiu ce sa zic-pediatra ce zice?Si Andu vrea sa-i povestesc de cand era el mic.
Lali-tu cred ca esti in febra pregatirilor de botez,asa?
Lavi-ai baiat mare ce mai!Si eu imi doresc ca Andu sa renunte la pampers tot asa usor ca si Raresel dar cred ca mai avem ceva de tras pana atunci.Saptamana trecuta l-au mai lasat sotul si mamaia fara pampers si i-au tot repetat ca sa zica cand vrea sa faca ca sa-l puna pe olita-ce credeti ca a zis?NU,a facut pe el si apoi a zis.Sper ca azi ai avut o zi mai buna!
Alina-am citit si eu povestea nasterii Mariei si mi-a placut tare mult.Sunteti o familie implinita!Super ati petrecut week-end-ul!
Anna-cum mai esti?Am vazut si eu zambetul Evei-superrr!Sper ca te-ai mai odihnit si tu un pic.

Eu sunt tot cu treaba multa la birou dar si acasa.Sunt si fff nervoasa in ultima vreme,la doctor inca nu mi-am facut programare ca vreau sa-mi fac intai analizele de trim I si am deja 9 saptamani-parca vad ca pana le fac intru deja in trim II.
Andu a fost ok in prima zi de gradi dupa vacanta-ieri dimineata cand l-a lasat sotul a ramas un pic cam crispat dar a zis doamna ca imediat ce a intrat in clasa lui si a regasit jucarelele de pe acolo nu a mai avut nimic.

Va las ca trebuie sa plec!Va pup pe toate!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Uaaaaaaaaaaaaaaaa,asa imi vine uneori sa-i inrosesc bucile la maimuta de nu se vede.Face niste istericale de ...off
Acum e cuminte si se joaca cu bilele,le insira in toata casa de parca e razboi

picky bine ca e mai ok Puca,dar totusi,mergeti la un hemeopat.
Ce beton se cadoriseste al tau pentru maine..pregatiti ceva surpriza pentru tati?Sper ca totusi sa nu zaca ca randul trecut cand ne-ai spus ca a dat raceala peste el.
Asa e,is cam zgarcioaba la poze.parcul ala cu masini e opera comunaam dat in mintea einu ai vazut ca aveam si spalatorie auto?(cutia aia galbena culcata)
E innebunita dupa alune si seminte si fistic si nuci..daca ar fi dupa ea am manca toata ziua numai asa ceva.Noi ii dam cu portia alune,fistic nu-i dau prea mult ca e destul de gretos,la nuci e batalie cot-la-cat cu ma-sa,iar cu semintele a inceput sa si le curete singura si ar sta si o zi intreaga sa isi faca mieji sau sa stea cu bunghiul la cine are ca sa si le treaca pe numele ei
Aaa,cu procesul e belea..rasu-plasu..nu-mi gasesc cuvintele.Saptamana asta presedintele de judecata a dat termen ambelor parti o saptamana ca sa prezinte fiecare obiectiuni referitoare ce a constat el,apoi se va da sentinta.Si mushoul avea pretentia ca dupa terminarea procesului sa ii platim toate cheluielile,onorariul expertilor chemati mde el si al avocatului sai sigur e razna.Si pentru ca nu s-au constat nereguli din partea noastra,nu i s-a aprobat cererea de "despagubire" cum ii spune el si cred vca a facut clabuci si spume
La cina in seara asta am 2 variante:
1). pizza
2). snitele de porc cu crusta crocanta si piure de cartofi
Stie el omul care e aurul adevarat ce e mai bun decat un carnat ca la mama acasa(pardon,soacara)?Trezeste cele mai indeparate amintiri din copilarie,cand asa se tineu carnatii si coasta de porc care o facea bunica cu varza acra.
simina cum spuneam si Giorgianei,inca nu am ter=minat cu procesul,suntem intr-un fel de stand-by.
Nu te stresa cu pampersii,o sa vezi ca o sa renunte singur la ei si o sa te lase pe tine masca.Si apoi vor mai exista si accidente,de pipi in principal,dar rabdare si rabdare ca o sa ajungeti si la acel moment in care o sa te certi cu el ce chilotei sa cumperi:cu spiderman sau cu bakugan ?
Nu stiu cum faci,dar trebuie sa rupi o ora din program si sa mergi la medic,musai,da?
P.S. sa schimbi semnatura

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Am vb mai devreme cu sora si nu avea noutati. Le-a fost trimis dosarul mai departe la medicul care se v-a ocupa de cazul lui si asteapta sa-i sune maine, cel tarziu joi si sa vada ce le spun.
Noi nu credem ca-i de bn nimik atata timp cat nu li s-a comunicat nimik si trebuie sa astepte inca 2 zile (bine ar fi sa nu fie asa cum gandim noi )
Stam cu sufletul la gura si asteptam.

Picky pai avem toti dinti si cate 2 maselute in fiecare parte (adica 8 in total) Sa dea DD si sa va fie bn (cumnatul meu e de 30 de ani in DE - practic e cetatean DE, ca avea 2 ani cand l-au luat ai lui acolo )
Simina dr lui ne-a indicat cateva tratamente, dar nu ni le-a recomandat in mod expres. Mi-a zis sa insist pe dieta si fructe, dar cum cu un taur incapatanat ca al meu. cand ti-o spune ca nu VLEA sau ca NU PACE, poti sa-l pici si cu ceara si nu reusesti Razvan chiar e fascinat de filmarile cu el de cand era mic (cred ca le cunoaste pe toate , de multe ori le vizionam in locul desenelor)

Ema ce frumos v-ati distrat. Am prins si noi de 2 ori zapada cand am mers la tara si i-a placut tare mult lui Razvan.

Lavi scz am tot cautat dar nu vad unde ai postat tratamentul care v-a fost prescris pt astm Imi pare rau ca micutul Andrei nu e bn. Ma rog ca DD sa-i fie alaturi si sa reuseasca sa treaca peste aceasta mare cumpana din viata lui

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Nu am luat varsat de vant! Ficamea a luat-o cu mofturile de azi noapte. Doarme precum iepuroaica- cum scapa sanul din gura cum incepe a urla-asta e noaptea! Ma pisca de sani, am o alunita pe unul si trage de ea. M-am enervat pe ea rau azi. M-a urlat ca vrea numai in brate. Am spalat vasele cu ea de picioare urland. Cred ca daca ii faceam numai pe plac azi nu mancam! Am facut azi curat- arata asa fain(oare cat tine?!)!
Eu am facut strudel cu mere si nuca, mancarica de cartofi cu mazare si coltunasi cu branza. Ieri am facut ciorba de cartofi cu afumatura.
La Is e frig si putina zapada.
Picky Matei sta la cresa de la 7*30 la 16. Nu stiu cat e de gelos pe sorasa, dar e senin la fata si zambitor cand ma duc dupa el. E mai nervos cand sta acasa. Acolo se ia cu copii.
Sori ce vorbaret e Razvanelul! Al meu e mai zgarcit la cuvinte!

Mergi la inceput