Bubu- LMA Stefan,Serban,Eva,Alexia,Bogdan ! (123)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

LA MULTI ANI EVA MARIA!
LA MULTI ANI ALEXIA IOANA!
LA MULTI ANI MAYANE!
LA MULTI ANI ZIKI!

Sa aveti [parte de ce este mai frumos pe lumea asta, bucurii, noroc si sanatate!

Sanatate puilor bolnaviori dar si mamicilor!

Subscriu, dezmat la petrecerea Catalinei. Ne-am simtit foarte bine, parintii Catalinei au fost niste gazde pe cinste . Roxana gospodina desavarsita!
Ma bucur mult ca am facut si noi cunostinta pe viu cu cateva buburuze si cu parintii lor, respectiv cu fratele Robertzel

Mai voiam sa spun ceva, oare ce?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

N-am mai intrat zilele astea, ca am o stare de spirit fff proasta si n-am vrut sa va stric 'elanul' de la inceput de an.
Pe scurt, ma intorc in tara cu Lorelei. De unde imi luam fara plata, o sa incep serviciul de pe 18ian. De unde nasteam aici, o sa nasc in tara. Practic totul e cu fundul in sus acum. Nush cum o sa ma organizez, cu cine las copilul.. Am 2 zile pt impachetat, miercuri zburam la propriu si la figurat Ma duc sa bag niste optimism in vena.
Sanatate la bebei, ca vaz ca zice Zumzu de bolnaviori!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011) si 13s
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

La multi ani, mami Mayane!
La multi ani, mami Ziki!
La multi ani, buburuza Alexia!
La multi ani, buburuza Eva!

Simo, ce faza cu palma, asta e, doar stie ca n-ai facut-o intentionat....
Roxx, cate ai mai pregatit! Toate suna f bine dar cine are timp de asa ceva....si de Craciun si de revelion asa greu ne-am miscat, de cand il avem pe Alex nu mai reusim sa ne organizam. Alta data faceam si mancarea si curatenia pentru Craciun intr-o zi, acum dureaza trei zile....si sotul a zis ca anul viitor cumparam, ca prea e mare efortul.....deci eu aveam de gand sa fac o petrecere mai mare dar cand am vazut ce greu ne miscam am renuntat. Bravo tie ca ai reusit!

Ce de bolnaviori sunt la noi, si cat cer cei de la Medlife pe zi! Pai daca e chiar ceva serios cat vor, daca pentru un tratament cu pastile vor atatia bani! Sanatate buburuze, fratiori, mamici si tatici!

Alex nu prea mai mananca nimic, dar nu de la vaccin incoace, si inainte.I-am facut azi budinca de taitei de casa, cu ou, branza, vanilie, nu a vrut deloc. I-am cumparat si caise (cam acre ce-i drept), doar-doar vrea, nu vrea. Nici painea pe care o manca oricand nu o mai papa, mi-o arunca pe jos daca insist sa i-o dau. I-am dat mancare de la noi si tot asa, 2-3 lingurite. Asta e, poate e doar o perioada. Macar papa tzitzi.

"... cel mai interesant, in a avea un copil, este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!" (Anne Lamott)

Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Aoleu, MAIMUTZICULE...ce s-au mai incurcat treburile si pt voi! Pfiuuu, mi-e asa drag de tine ca mai poti sa si zambesti! O sa vii la Bucuresti pt serviciu, nu-i asa? Doar voi doua si tati ramane acolo?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

OFF Maimutica, pai ce s-a intamplat de s-au schimbat asa planurile? Si de ce nu poti sa nasti acolo, nu poti sa te intorci in prenatal acolo?

"... cel mai interesant, in a avea un copil, este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!" (Anne Lamott)

Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Va multumesc tuturor pentru urari. Si va intorc urarile voua si puilor vostri

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

LA MULTI ANI
BOGDAN ALEXANDRU

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

LA MULTI ANI BOGDAN ALEXANDRU!!

SA FI SANATOS PUI FRUMOS,SA AI O COPILARIE MINUNATA ALTURI DE PARINTII TAI SI O VIATA PLINA DE NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

multi ani BOGICA, sa fi sanatos si sa traiesti 1000 de ani langa mami si tati

maimutule, ce i cu voi, de ce tre sa revii in tzara???

la noi vad ca s a implementat programul de varsaturi de la 4 noaptea, in fiecare noapte, a devenit obicei
nush cum si in ce fel, dar tre sa fac s ai treaca, a ajuns 2 oase si un zambet
i am fiert niste orez sa i fac un soi de mucilagiu sa vedem daca l o vrea, ca e cu burta goala goala
nu i mai dau nik, nici o chimicala, tre sa i treaca, poate ca de asta si varsa.......oricum mi s a acrit de miros de voma, de rufe pline de lapte branzit, de refuz la mancare, apa si alte din astea

bine ca nu face si kk non stop, nu are nici din ce

tu i mama ei de boala..........

pupi si multi ani si multe lunite

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

LA MULTI ANI BOGDAN ALEXANDRU!

Sa-ti dea Dumnezeu tot ce este mai frumos in viata. Sa fii fericit si sa-i faci fericiti pe parintii tai!

Mergi la inceput