Cucu-bau:HAI CristinaGoji!!!HAI Altesa!!!(49)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Eu sunt din nou insomniaca in seara asta...Am bagat doza de lapte cald dar se pare ca nu merge...Bebe sughite de-mi sare burta din loc...temerile nu mi-au disparut si colac peste pupaza, sambata mi s-au anuntat si musafiri, pt ca pe al meu sot il mai cheama si Ionut...Va dati seama ce chef am, tocmai sambata cand voi intra in 36s, adica 9 luni,nu? Ce oameni, domnule...sa nu iei in seama starea femeii gazda unde te autoinviti...Maine, deci, bucatareala la greu. Asta-mi trebuie mie?

+ 35
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Matza Eu am mai primit si niste mostre de la Nivea. Mentionez ca in loc de crema de maini folosesc crema de fundulet primita. Moooor dupa mirosul ei!


32+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Matza, ar fi atre sa aiba astia prin farmacii niste funduleturi de copilasi , date cu diverse creme, sa poti sa te hotarasti in cunostinta de cauza.
Sunt fericita, mi-a venit copilul acasa!!! Mi se pare ca a mai crescut, ca s-a mai schimbat la fata , si asta doar in 8 zile, dar parca e plecata de 1 luna.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

;tare ;

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Buna fetele!
Nu prea am intrat ca am tot fost pe drumuri.Am inceput si noi sa mai luam cate cv pt bebe...Azi am fost si la control pe masa si dr a zs ca i ok colul...si ca imi recomnda cezariana...M-am si cantarit si am ajuns la frumoasa greutate de 71 kg ...sa fim sanatosi ca avem tot timpul pe urma sa mancam apa cu lamaie.

Lexi iti doresc sa ajungi cu bine in tara!
Aerlilian,te inteleg ca asa am patit de revelion cand ne am trezit cu musafiri la ora 1 noaptea cand eu ma cam pregateam de somn si am stat fortat pn la 2.30 cand nu am mai putut si mi-am cerut scz ca merg la culcare...noi nu am fost la nici o prietena gravida in vizita si mai ales noaptea...
LAdy sunt ok,multumesc de intrebare.
Am o intrebare voi,toate v ati hotarat sa recoltati copiilor la nastere celule stam...ptr ca noi nu ne-am hotarat ce sa facem si la ce firma sa apelam in cazul in care vrem sa recoltam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Mrg de ce iti recomanda cezariana????
Aerlilian, in seara asta se pare ca eu sunt insomniaca sefa. Sa-ti mai spun ca am mancat juma de cozonac singura singurica?????

Noi nu recoltam celule stem. Doamne ajuta sa nu ne para rau de decizie. Am intrebat insa in toate partile si nu a putut nimeni sa ne spuna un nume exact, un pacient care chiar a fost ajutat de asa ceva.

Happymumy, daca nu fundulete de bebelusi macar mostre ca sa poti decide altfel e dificil. Bine, oricum e dificil la mine ca nu prea le am cu mirositul. Trebuie sa fie o aroma extrem de puternica ca sa o simt eu.

M-am laudat degeaba ca nu mai am arsuri, dupa juma de cozonac, ciocolata si niste guri de cola au reinceput E vina mea doar ca mi-am facut de cap in halul asta.

+35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Sunt alaturi de voi.taman eu sa lipsesc de la apel? nicieu nu pot dormi scri greu pe tel.dar imi este greu sa merg la pc.asa ca stau cu ochii pe voi.Aerlilian , naspa cu musafirii...eu zic sa faci atat cat poti, conteazaca tu si bebe sa fiti ok mai multdecat parerea unora. un aperitiv si ceva la cuptor este suficient ...acum tu decizi......Zuziq upic de sommnic ne-ar prinde bine...Lexi drum bunsi sa ajungeti cu bine in tara..pupici la toate fetele


38+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Fetelor in lipsa de activitate inductivo-productiva va recomand urmatorul link: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161588&whichpage=1
Si ca sa intelegeti de ce rad de vreo 2 ore va citez doar atat:
"Cand mi-a murit prima pisica, am suferit ca un caine" Eu am si pus-o pe Fb ca e prea tare. Rad eu, rade si copilu'-n mine

32+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

mai e careva treaza la ora asta? e incredibil de frustant sa nu poti dormi, macar dupa ce-o sa vina copila o sa inteleg de ce (cu hranitul din 3 in 3 ore), dar acum e atat de enervant...mai ales ca mi-e somn, dar nu pot sa adorm..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Eu sunt la datorie!
Ha, v-am spus eu ca sunt sefa de forum in noaptea asta.
Oricum, trebuie sa-mi iau antibioticul la 3 asa incat m-am gandit sa nu ma stresez si eventual sa ma chinui cu adormit-trezitul......
Sa-mi schimb semnatura ca azi e prima zi la 36 de saptamani! Yupeeeeeeeeee!

+35

Mergi la inceput